- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
ПФ.. аз май се сривам.
Сериозно.
Ще кажа някои неща извън темата,но няма къде да си излея душата.Извинете ме.
Как може учителите да са такива?Защо мааалко не ни влезнат в положението-Господи,все пак имаме изпити!Всеки мисли за своя предмет и сякаш той е най-важният от всички.Например тази по английски-Приех,че с молене да не ни натоварва не става,за това започнах да се старая изключително много в час.Тя обаче не го забелязва-Аз съм единствената от гупата по англисйки,която си пише домашната,пише в час,учи и се старае толкова много.Как не го забеляза,мамка му?Миналата вечер съм седяла до един часа през нощта да и пиша упражнения,защото знам,че иначе ще стане лошо,а ТЯЯЯ.. НЕ,това за нея е нищо.Всеки час ми казва-следващия път ще ти пиша оценка.Днес пък щяла да ме изпитва на съвсем нов урок.НЕ съм ли и доказала,че мога.Защо все с мен се занимава,а не види другите какво правят в час-половината си драскат по тетрадката по Всичкология и слушат музика,а аз ще се трепя.
И не е само Английският.Оттук нататък следват изходни нива и контролни.Колко много трябва да уча не ми се мисли.Не може да ни натоварват толкова,НЕ МОЖЕ!ГАДОВЕ!
Освен това всеки учител си има любимец-Ще ви дам пример от първия срок(макар,че има доооста за разказване) Г-жата ни по химия каза пред всички за едно момиче-Дори и да не знае,аз ще и пиша отличен.Даа.. много е справедливо,даааа!Писна ми!Писна ми!Писна ми!
Друго-Как един не се замисли,че ще имаме изпити,бе?!Защо провалят часовете по най-важните си предмети-Български и Математика.Цари някакъв огромен хаус и ни двойки,ни забележки,ни директори,може да ги озаптят.И пак съм единствената,която слуша и внимава.БЛАГОДАРЯ на господина,че го оценява.Поне той разбира.
Бяга се от часове.Някои не идват на училище и с дни,но после всичко се оправя с една бележка.Е,това не е моя работа.. не трябва да се бъркам.
Ядосвам се,че се бъхтя,а повечето минават на тънко.Винаги АЗ съм прецаканата.Уча,уча.. давам всичко от себе си-и после някакви дето не са и отворили учебника си изкарват,естествено,по-хубави оценки.
Не можете да си представите как искам тъпата учебна година да свърши.Да се махна от този клас.Не очаквах,че може да са такива.Не мога да повярвам.Ние дори не можем да се наречем клас-никога не сме били задружни и няма да бъдем.Всеки мисли как да набеди другия,за да излезе по-умен от него.
ТЦ... а като си помисля за изпита по Математика и ми става лошо..
Искам всичко да приключи най-накрая.
Извинявам се за дъъългия си пост,но..
имах нужда.
пф