.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 3 от 109 ПървиПърви 12345671353103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 2719
    Исакм да ви питам личната карта само при подаването на заявления ли трябва? Защото си направих нова карта, че стара беше много измачкана, обаче сега забелязах, че нямам пе\чат до снимката, а само долу до подписа на директора. А под снимката пише снимка и печат, на старата също има печат. Майка ми каза, че нарочно се слагл печатът на ъгъла на снимката.. И сега се притеснявам да не да не взимат да ме допуснат до изпитите. Аз в сряда ще отида д директорката да я питам естествено, ама това проблем ли е , че нямам печат до снимакат?

Град
    Л о В е Ч
    Ти от Ловеч ли си?Аз съм от Ловеч и също искам да вляза в ПМГ.Ето сайта дано се ориентираш нещо.Пресметни си оценките и може и да ти помогне.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fen4e123
    Исакм да ви питам личната карта само при подаването на заявления ли трябва? Защото си направих нова карта, че стара беше много измачкана, обаче сега забелязах, че нямам пе\чат до снимката, а само долу до подписа на директора. А под снимката пише снимка и печат, на старата също има печат. Майка ми каза, че нарочно се слагл печатът на ъгъла на снимката.. И сега се притеснявам да не да не взимат да ме допуснат до изпитите. Аз в сряда ще отида д директорката да я питам естествено, ама това проблем ли е , че нямам печат до снимакат?
    Да, трябва ти.Освен за подаването, ти трябва и когато отиваш на изпита, за да докажеш, че това си ти в крайна сметка.

Днес майка ми е била квестор в НФСГ.Очарована е, даже е доста навита да кандидатствам там.Обаче аз си искам ФЕГ, ФЕГ, ФЕГ, ФЕГ, ФЕГГГ ..Тя никога няма да застане срещу моите желания, но сега си задавам куп въпроси..Дали си заслужават езиковите, или хората са прави като казват да си взема професия.?Дали учениците, приети преди 5 години са по-добри от нас?Дали да не пиша само ФЕГ, за да няма шанс да се изкуша в паниката?Ами ако при такъв вариант не ме приемат, какво правя?Странно ми е, досега не се бях замисляла, че е възможно да не попадна, по една или друга причина, във ФЕГ.Все пак това си ми остава желанието.Странно ми е дали ако бъда приета в НФСГ ще съжалявам, или ще се радвам?Дали няма просто да се утешавам като си повтарям, че е добро училище и се правя на щастлива?Страх ме е наистина много.Объркана съм..Искам ФЕГ и знам, че ако бъда приета там, ще бъда повече от безкрайно щастлива.Ама ако не ме приемат?Влизам в НФСГ и се правя на доволна..
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

И аз съм в горе.долу същото положение. В моя град няма толкова голям избор на хубави училища, но аз искам в езиковата и ако не ме приемат там не знам... Вече почнах да се притеснявам много, до преди няколко седмици не ми пукаше толкова много....
    А AnIcHkAtA, имаш ли идея дали това с печата, което написах в по-горния пост, прави някакъв проблем?

Ани,ти ме накара да се замисля.
    И аз мислех да пиша само езиковата,в която исках,ноо..
    ако не ме приемат?
    Какво ще правя.
    Никога не съм се замисляла.Винаги си казвам-ще успея.
    Наскоро научих,че ще ми е нужен повече бал,отколкото си мислех.Тази година конкуренцията е голяма.
    Хм..
    Аз толкова го искам,че ако не стане ще се съсипя.

Някой може ли да ми отгорови какви документи трябва да нося като се записвам в гнездата и като отивам на изпита

Здравейте ... Аз имам малък проблем ...
    До скоро бях твърдо решена, че ще уча в математическата гимназия (разбира се, че ако ме приемат), но от извесно време, може би от мнението на близки и приятели, се разколебавам .. и тъй като не остана много време до подаването на документите, искам да ви попитам какво мислите вие ... Математическата или Езиковата ..
    И вярно ли е това, че тези които учат в мг-то по цял ден се мъчат с задачи, повечето от които дори не успяват да решат

^ От София ли си? За коя езикова става въпрос? Ако ти се отдава математиката, отиди в математическата, ако ти се отдават езиците- в езикова Няма смисъл да правиш нещо ,което не харесваш. И ако ти си искаш математическа, мнението на близките ти не бива да те разколебава според мен...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Аз впрочем ще бъда доволна дори да не ме приемат в ИЕГ. И АЕГ ще пиша, и ФЕГ ще пиша.
    Все някъде ще ме приемат.
    Аз първо ще си видя оценките, ще си сметна бала и ще пиша у-ще, за което ще ми стигне бала.
    В крайна сметка, хора, не ни приемат в Харвард, Сорбоната, а просто в ГИМНАЗИЯ. Не се стягайте, ще се справим.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Аз впрочем ще бъда доволна дори да не ме приемат в ИЕГ. И АЕГ ще пиша, и ФЕГ ще пиша.
    Все някъде ще ме приемат.
    Аз първо ще си видя оценките, ще си сметна бала и ще пиша у-ще, за което ще ми стигне бала.
    В крайна сметка, хора, не ни приемат в Харвард, Сорбоната, а просто в ГИМНАЗИЯ. Не се стягайте, ще се справим.
    И аз така мисля.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Ако някой желае, то нека се пробва на ДЗИ.
    http://trance.bergon.net/dzi.pdf
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Габи,реших го още преди няколко часа.
    Резултатът е задоволителен.Доста задоволителен бих казала.

И аз съм 7ми клас и да ви кажа малко се притеснявам.Знам,че така или иначе по БГ и ЛИТЕРАТУРА ще изкарам много добра оценка,защото гопожата ни дава супер подготовка-решаваме тестове,имаме си ЗИП БГ-часът,в който преговяраме всичко от 5ти до 7ми клас.С една дума госпожата ни е много преценен човек и си разбира от работата,а и си е и един прекрасен човек.Тя е да не кажа най-големия професионалист в училището,но е страшно организирана и винаги ни е било страх от нея-това ни караше да зубрим като луди Ще ми липсва много.. Притеснява ме оценката ми по математика,защото математичката е противоположност на г-жата по БГ.Страшно разсеяна,все бърза,говори бързо,неорганизирана,може да изнерви човек до безкрайност с манията си по теореми и консултации!Накара ни да дадем 10лв за един въшлив сборник-никаква работа не ни върши.Цяла тухла е.Никой не го носи на училище.Страшно хаотична е.Незнае какво прави Как може да накараш ученици да си купят сборник по дебел от "Под Игото"..айде да ни вършеше работа и да беше подготвителен за изпитите,а той даже не е с отворени отговори..Понякога си мисля,че не е добре
    С нея никога не сме се разбирали,колкото и да се мазни на баща ми..Даже на миналата родителска той и каза,че ако не взема изпита ще и натъпче листа от тестовите задачи на изпита и тухления сборник в устата Ще се взимат часни уроци-ясно е
    Извинявам се за дългия пост,обачее трябваше да си го излея

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Обясни ми моляте как се справи много добре , аз на въпросите , които са по литература съм пълен провал Направо се чудя защо се заех с нещо такова , да се ядосвам отново .

Ама то ми стана навик 5 дена все нещо ще се намери да ме ядоса . Оффффффффффф нямам думи

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Обясни ми моляте как се справи много добре , аз на въпросите , които са по литература съм пълен провал Направо се чудя защо се заех с нещо такова , да се ядосвам отново .

Ама то ми стана навик 5 дена все нещо ще се намери да ме ядоса . Оффффффффффф нямам думи
    Аз не съм учила произведенията,за които се питаше във някои от въпросите,ноо.. от обща култура знаех нещо,та се справих.
    Първите въпроси бяха лесни.Текстът за каратето също не ме затрудни и го разделих на части.Само с резюмето се отказах,но не ми се вижда много трудно.И преди съм правила резюме.Със запетайте също се справих.Последният въпрос със сравнението,метонимията и епитета,не беше кой знае какво.
    Абе,казвам ти.. само на литературните въпоси се чудех,защото нямам много познания за произведенията и знам нещичко от обща култура.
    А доколкото Алеко Константинов..Малко ги прецакаха с този фейлетон.

А ти не се ядосвай..

Град
    София
    И аз съм в горе.долу същото положение. В моя град няма толкова голям избор на хубави училища, но аз искам в езиковата и ако не ме приемат там не знам... Вече почнах да се притеснявам много, до преди няколко седмици не ми пукаше толкова много....
    А AnIcHkAtA, имаш ли идея дали това с печата, което написах в по-горния пост, прави някакъв проблем?
    Нямам идея.Всъщност, мисля, че не би трябвало да ти направят проблем, но ти за всеки случай иди да питаш.Освен ученическа лична карта, можете да отидете и с бележник или с обикновена лична карта.

Утре ще купя книжките.Много ми е интересно какви ще са резултатите.Днес бях на курс и правихме един убийствено труден тест, дано там да вържа нещо прилично.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на melinor
    Искам да ви попитам, дали има значение как се пишат буквите? Например П, Т и др., защото не съм сиг.

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Нямам идея.Всъщност, мисля, че не би трябвало да ти направят проблем, но ти за всеки случай иди да питаш.Освен ученическа лична карта, можете да отидете и с бележник или с обикновена лична карта.

Утре ще купя книжките.Много ми е интересно какви ще са резултатите.Днес бях на курс и правихме един убийствено труден тест, дано там да вържа нещо прилично.
    Ох, извинявай, че ставам нахална с толкова въпроси, ама мног осе притесних да не би да стане нещо... Майка ми каза, че не случайно печатът се слагал на връхчето на снимката от личната карта, за да не се подмени ли... нещо такова... Ще питам директорката, дано да ми сложи прословутия печат. А дали биха направили проблем, задето личната карта или бележникът са малко измачкани... И пак, съжалявам за въпросите.

Град
    София
    Не съжалявай, а задай всичките, които имаш .Предполагам, че ако са измачкани като баница могат да изфъфлят някоя забележка, но чак пък проблем..Достатъчно е да се виждаш добре на снимката.Най-добре питай класната си, тя ще ти каже

Цитирай Първоначално написано от melinor
    Искам да ви попитам, дали има значение как се пишат буквите? Например П, Т и др., защото не съм сиг.

Град
    София
    Има значение.Ако пишеш главната като малка или обратното, могат да ти вземат точки за графично оформление.Също ако е нечетливо, пак могат да те резнат.Пишете така, както са ви учили в 1. клас, за да си нямате проблеми.

Това е ТЪПО!!! Аз не мога до 19ти да си променя начина на писане...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аз не съм учила произведенията,за които се питаше във някои от въпросите,ноо.. от обща култура знаех нещо,та се справих.
    Първите въпроси бяха лесни.Текстът за каратето също не ме затрудни и го разделих на части.Само с резюмето се отказах,но не ми се вижда много трудно.И преди съм правила резюме.Със запетайте също се справих.Последният въпрос със сравнението,метонимията и епитета,не беше кой знае какво.
    Абе,казвам ти.. само на литературните въпоси се чудех,защото нямам много познания за произведенията и знам нещичко от обща култура.
    А доколкото Алеко Константинов..Малко ги прецакаха с този фейлетон.

А ти не се ядосвай..
    За другите да бяха фасулски , ама за литературата , нямах си напредстава какво става в тея разкзи , стихотворения или нещо от сорта . Като си сметнах точките от въпросите , на които съм отговорила имам 50 от 56 точки , но някак си не ми харесва ... Просто е зле ... А за ядосването , много хора ми повтарятт , че няма смисъл аз пак си продължавам ... Предварително се извинявам , ако днеска се заяждам с някой дори без причина ....

Град
    София
    Абе, гледай да е четливо, да са ти откроени абзаците, да не си драскала много, да си личи коя буква е малка и коя-голяма и няма да имаш проблеми.

Някой ще купува ли книжките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си