Искам да попитам значи момчето с което съм правила за първи път секс преди няколко години сега се виждаме понякога и пак го правим.Била съм и с други момчета но с тях съм имала сериозни връзки.С това момче ходехме 2 седмици преди 3 години и не се получи,но после след няколко месеца спах с него той ми беше първия и всичко беше хубаво и така когато и двамата не ходехме с никой си правехме секс.Но преди 5-6 месеца аз се влюбих в него и всичко се обърка той не иска да ходи с мен защото съм била лъжкиня и такива неща и както и да е и по-добре,защото неговия брат и моята сестра ходят и такива неща.И нали аз тръгнах с едно момче и 5 месеца бяхме заедно.Но го зарязах,защото е страшния женкар.А преди това ходех 1 година с едно момче с което много се обичахме,но се скараме и аз все ходех при това момче само за секс защото все ме успокояваше и това беше много голяма грешка,но приятеля ми нямаше представа.Защото не беше от моя квартал както и да е искам да питам лошо ли е сега когато нито това момче нито аз си имаме приятели просто да правим секс и излизам ли като някоя курва.Аз говорих с него и казах,че ми е гадно така и той каза много добре знам каква си и не си курва за мен просто си правим хубавото един с друг няма нищо лошо.Но аз все още не съм много сигурна ..