.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Уж сме гаджета..

Здравейте

Той е на 21, а аз съм на 16. Излизахме близо месец като приятели, но най накрая той намери сили да ми каже, че ме харесва и иска нещо повече от приятелство. Станахме УЖ официално гаджета. Но си говорихме преди това и той ми сподели, че разликата в годините го била леко притеснявала...нямал опит с толкова по-малки от него и не знае как точно да постъпи. Разбирам го и аз нямам опит като цяло- той изглежда голям мъж до мен и на мен малко или много ми е притеснено и даже неловко. И явно това е проблема заради които нещата не вървят..
    Още преди като бяхме приятели излизахме всеки ден заедно, ходих в тях (той ме запозна с тяхните), идваше да ме взима от училище..но бяхме само приятели! А сега уж сме гаджета, а си е същото... Нищо по- различно не е. Е вярно, е че ходим официално от 1 седмица, но много рядко се случва той да се сети да ме целуне, да ме прегърне.. Сякаш пази някаква дистанция от мен, сякаш му е неудовно, неловко.. . А иначе не сме спряли да излизаме.. Но незнам защо така се получава. Пиши ми на skype, на телефона едни неща, а на живо е съвсем различно...сякаш се притеснява.
    Защо така се получава? Дали защото ходим едва от седмица, или ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Той ти е казал защо... защото незнае как да постъпи защото си му мъничка...ами покажи му че искаш повече да се гушкате целувате макар и ако сте си насаме... Иначе ще кара така полека за да не е много нахален и да действа прибързано...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Станахме УЖ официално гаджета
    Докато не видя документ не вярвам
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Той ти е казал защо... защото незнае как да постъпи защото си му мъничка...ами покажи му че искаш повече да се гушкате целувате макар и ако сте си насаме... Иначе ще кара така полека за да не е много нахален и да действа прибързано...
    +1..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Съгласна съм с това мнение. Просто поговори с него
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Може би наистина не знае как да постъпи и го е страх да не обърка нещо, което всъщност говори добре за него, защото явно му пука за теб и трябва да те радва този факт. Според мен трябва да му дадеш малко време да се отпусне
    П.С мисля че тази ситуация е по-хубава, отколкото да тръгне да ти се натиска за секс на първата седмица така че, спокойно, надявам се нещата да се орпавят с времето

Цитирай Първоначално написано от kobrichka

и аз така мисля

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами те вече го казаха и преди мен... Той сам ти е споделил какъв е проблема - притеснява се от възрастта и най-вероятно го е страх, че ако тръгне да те целува или прегръща ще си помислиш, че ти се натиска за по-онтимни отношения в този ранен период на връзката ви... Ако искаш поговори с него, кажи му, че ще ти е приятно ако се гушкате и целувате... Кажи му да не се притеснява, че ще излезне прекалено напорист в твоите очи Това е едното решение, другото е да оставиш нещата както са и да му дадеш малко повече време да се отпусне
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Тази работа е малко - хем сърби - хем боли.

Ако е на 21 ще трябва да намери подход. Но ако на аватара си ти ... и аз бих се притеснил малко.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Прокуратура???

Но както и да е. Вече ти отговориха. Поговори с него и му обясни, каквото каза тук.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

иначе дай му време да се поотпусне идете някъде на романтично място заедно и се гушкайте или пък го обсъди с него все пак 5 години разлика не е малко и щом е за пръв път с по-малка

Град
    на ЛуНаТа
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може да се притеснява или да не знае,какво да направи,поговорете и му кажи,че ти хар да те целува
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз съм на т'ва мнение. =D> :P

Повече от фен Аватара на w0lf
    Човеко е точен и държи на теб. Може би се срамува от хората около вас, да не си помислят "тоя пък как я е награбил горкото момиче", та затова се чувства така и е по отдръпнат. Евала на пича.
    madafaka

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Може би му трябва време да свикне с тази мисъл - имам предивд разликата в годините, трябва му време да намери подхода Не го притискай и както каза Hilary_ покажи му, че имаш нужда от това да те целува и прегръща
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

+
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Супер фен
    Град
    Мбабане
    сигурно е девствен и ти ще си му първата

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    свършиха свестните момчета на твоята възраст, та трябваше да се фанеш с 21-годишен пръч

кой знае какъв е мухльо, щом не може да си намери приятелка сред наборките

Дай му време да се климатизира. И аз съм така в началото, но като ми мине става уошО

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    според мен нещата ще тръгнат от самосебе си ще се опознаете но ти сигурно знаеш че мъж на 21 години не искам само любов

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    може да се притеснява или да не знае,какво да направи,поговорете и му кажи,че ти хар да те целува
    Напълно съгласна !

станахме уж гаджета туи прекалено много пъти го каза ,сигорна съм че за това което получаваш от него и ти самата имаш вина , а нормално да се чуства неловко но покажи му че не трябва и не искаш да е така бе мацоо

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Какъв е проблема да го награбиш ти? Ако и тогава не се усети...ти си преценяваш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BeeRy
    +
    (sun)~{}*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми