Чуствам се малко тъпо че пиша този пост но.. както и да е. Проблемът е следния... лудо влюбен съм в едно момиче но не виждам начин направя така че да бъда с нея. По принцип се познаваме от 5-6 години но само като познати... но в последните няколко месеца се сближихме МНОГО.. отначало(като започна сближаването) всичко беше чисто приятелско но лека полека чувствата ми започнаха да се променят... но там е работата че когато аз започнах да я харесвам ние бяхме станали толкова добри приятели че ще е много ТЪПО ако изведнъж започна да я свалям... толкова добри, че имам чувството че тя ме има едва ли не за "най-добра приятелка" (защото по принцип приятелсвата м/у момиче с момче и момиче с момиче имат голяма разлика... даже някои хора твърдят че няма истинско приятелство м/у момче и момиче.. затова използвах думата "приятелка") та в смисъл говори ми за всичко от живота си за работата си... каза ми и най-големите си тайни.. каза ми кога и с кой го е правила за първи път... а бе говорим си за работи които не е нормално приятели момче и момиче да си говорят... знам даже някои работи които и най-добрте и приятелки не знаят. Друг е въпроса че тя си има някав ебач с който тя си мисли че ходят.. защото той си идва в града само през почивните дни в които отделя време за нея само за да излязат и да я наебе... там е работата че тя е много влюбена в него и той в буквалния смисъл се подиграва с нея... да не говорим че знам за него че и с други момичета така прави.. а тя си мисли че е единствена.. но немога да и кажа понеже има само един човек от които мога да ги знам тези неща и тя ще се усети кой е... а ако го издъня прецаквам връзките му с много хора а бе ще се получи мн кофти ситуацийка... а държа мн на тоя човек и не бих му го причинил. Излиза че аз едва ли не замествам приятеля и в всички аспекти но не и в леглото... водя я по дискотеки.. насам натам.. по кафенца... на разходки ей такива работи.. виждаме се абсолютно всеки ден... говорим си по телефона доста често... не че ми е за единия секс, но ме дразни факта когато тя започне да ми говори за кривия си ебач някво влюбено и на мен ми става много кофти и яко се сдухвам но се мъча да не го показвам... и така вече стана доста време си прикривам чувствата и много ме е страх да и ги призная.. най вече защото тя ако ме има само за приятел и нищо повече ще се получи много кофти ситуация и повече никога приятелските ни отношения няма да са такива. А бе и аз незнам.. работите са много сложни.. даже неможах да ги опиша така както наистина седят.. но долу горе се надявам че схванахте идеята...
Кажете ми.. какво да правя? Започвам да се замислям дали да не се отдръпна от нея по някакъв начин... и аз незнам...
А да забравих да кажа... че има много мъже покрай нея които я харесват и тя знае това и ми говори за тях по този начин "тоз е хубавичък а у" възхищава им се пред мен... ей такива работи които ме навеждат на мисълта че тя няма абсолютно никви чувства към мен освен чисто приятелските... а е толкова красива.. и начина по който говори направо ми стопля душата.. да не говорим за погледа и... и аз незнам .. вечер като си лягам постоянно си мисля за нея.. представям си как е в прегръдките ми и всякакви такива... направо имам чувството че се побърквам...