Това приятелю се нарича "Файтонджия" в моя район. Както се беше изксазал един мой познат много брутално преди време Ти я разкарваш, а онзи я ебе. Но това е сложен въпрос. Виждам, че това състояние те мъчи, между другото аз самия съм бил на твоето положение, така че знам какво ти е. Вероятно хем не искаш да я загубиш като приятелка, хем пък искаш да си признаеш чувствата. Не знам какво точно да ти кажа, но не можеш според мен да продължаваш в това състояние. Тя наистина ходи след онзи, който вероятно я използва, а човека, който би и дал много (Ти) го възприема само като много добър приятел. Това е много кофти ситуация и за съжаление повечето момичета не се замислят като правят това. На приятеля споделям всичко, а гаджето той си е от друг сорт. Само мога да кажа, че в една връзка приятелството е един от съставните елементи. Не знам аз бих те посъветвал да й покажеш, че ти е неприятно да слушаш за други и да и покажеш чувствата си, но ако повече се страхуваш да не я изгубиш, тогава вероятно това няма да е добра идея. Не че се знае със сигурност дали ще избяга, но все пак. Бъди смел, само това мога да те посъветвам, в какво ти ще си решиш