Отговор в тема
 Отговор в тема

Спор
Аз мразя
тези надути поети
и творци
с камъни
скрити в техните гърди.
Не ви понасям,
сиви фигури
размазани с гръм
и като мъртъв пън
всеки от вас
мълчи ли, мълчи.
И всеки е велик,
издигнал се
с дух силен като бик
а всъщност е прасе
и буря се тресе;
меч пресреща щик.
Около мен
ураган се вие
момче загина вчера
геройски!, забравено!
кой за него ще споделя?
Близък човек пламти
в друг блестят сълзи
и рухнаха всичките мечти.
Аз мразя всичко
с такава жар и горест
че умирам всеки ден.
Обичам, ала, всички –
защото те са
една прекрасна повест
където съм в щастлив плен.
А вие сте сами
и лед са вашите сърца;
макар ужасно да боли
отричате го, да.
В сянката се раждат
най-великите дела;
лесно е да го правиш,
/както вас, чувам аз/
облечен в светлина.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Това го харесах, та да отбележа)

А вие сте сами
и лед са вашите сърца;
макар ужасно да боли
отричате го, да.
^Силни думи.Браво!
тея дни циркулирам около някакъв лек хейт към поетите ала Славейков примерно, които уважавам, но имат ужасно гадно и елитарно отношение. дразни ме.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
отделно някои близки хора страдат и в "24 часа" прочетох една статия за момче, рискувало живота си, за да спаси приятел. е, починало е, но го е спасило..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ScionOfStorm

Като го прочетох точно за това си помислих.Първоначално написано от ScionOfStorm
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Представи си в Неделя да се падна Славейков ^^ .... Какви ли стихове ще напишеш тогава ^^
е? :ьПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
инафе, щом теб те удовлетвори, значи няма какво да желаем повече :Д
бтв, аз Славейков доста, доста го харесвам. но отношението му е глупаво, за мен..
Има още какво да се желае) Хех ... ^^
Аз съм доста критичен спрямо теб .. винаги съм бил ... просто имаш един друг поглед ... който е мн силен ... но който мн често прецакваш според мен ... и искам да те накарам да го преразглеждаш и усъвършенстваш ...
Защото можеш ... Вярвам в теб ... и мисля, че си способен да напишеш неща, които ще се помнят!