.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Помощ за C++ - СПЕШНО

Много спешно ми трябва програма, ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна. Условието е:
    Да се състави програма за C за нуждите на машиностроителен завод, която поддържа следната информация за началния машинен парк:
    - име на машина
    - цена за закопуване
    - фирма производител
    И извършва следните операции:
    - създава нов празен файл
    - добавя нова информация за закупени и изтрива нанужната за бракуване машини
    - извежда броя на машините закупени от дадена фирма
    - прехвърля в текстов файл списък на машините подлежащи на бракуване
    (закупени преди повече от даден брой години).
    Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло.И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце.

Имам готовност да ти е направя за един ден. Остава въпроса за цената :P

Задник съм!

Айде ще те черпя една бира
    Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло.И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце.

Никой ли не може да ми помогне? Моля, мн е важно !!!

Приемам и в натура.

Задник съм!

Хех, ми ще плащам като трябва, само да ми помогнеш ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си