- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Видеокартата
Значи моя проблем е следния.Моята видеокарта е Radeon 9550 DDR 256MB AGP.Значи подкарвам си most wanted на максмиални детайли със 30 фпс,а пък underground 2 на сррдни детайли даже,я карам с 20 фпс даже на места с 15.На какво може да се дължи това![]()
Get what you can and never get back
Махни Texture Filtring-a на Ъ2 и ще се оправи (мисля)
ПП. Малко ме съмнява с тая карта да играеш MW на макс със 30FPS но както и да е.![]()
Еми махнах го.Пак е същата работаПървоначално написано от LittleDude
![]()
Да 640х480Първоначално написано от LittleDude
![]()
Каква диагностика неможах да те разбераПървоначално написано от Genetix
![]()
Разбрах сега защо ти се играе на макс детайли на сегашното ти видео.Намали детайлите и качи резолюцията. Не виждам смисъл от 640 на 480 на макс. По добре 1280 на 1024 на LOW.
Как може да играеш на 640х480 с макс детайли, предпочитам да е с добра резолюция без ефекти отколкото да гледам лъщящи квадратчета
madafaka
Еми провери дали ДиректХикса ти работи правилно. Поне аз единственото за което се сещам е това. Most Wanted е писана за по-нов модел DirectX а Underground 2 за по стар. Предполагам ти имаш най-новият което предразполага Most Wanted да върви както трябва, но явно дава дефекти при Underground 2.Първоначално написано от leoparda93sl
Също ми хареса въпроса за резолюцията.
ПП. Сега видях, че си отговорил 640х480. Повечето да не кажа всички игри са проектирани да работят на 800x600. Колкото и да не ти се вярва игрите се държат много по добре на по висока резолюция а не на по ниска. Пробвай и двете на 800x600 и даже намали детайлите на игрите и играй на 1024х768.