- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем в училище
Много ми е гадно,хора.Днес 2 момчета от съседния клас дойдоха да се заяждат с мен и една моя приятелка без абсолютно нищо да им кажем и направим.Дойдоха,почнаха да ни обиждат и да ни плюят.Отидохме да се измием и после ни беше страх да излезем от тоалетната.Това не се случва за 1 път тея двамата много често са ме плюли и изкарвали извън нерви.Нищо не мога да им направя,защото ще ме пребият,въпреки,че съм момиче.7 клас съм и нямам търпение да се махна от даскало но просто не ги понасям.
Какво мога да направя?
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
и в нашия клас има такива идиоти, не плюят ама са огромни тъпанари, това изобщо неса момчета, ако кажеш на директор или психолог каквото там имате нищо няма да стане, по добре кажи на някой фр който може да им тегли по един бой да си знаят, по приницп се закачат щото знаят,ч е няма кой да те защити
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Аз абсурд да кажа на някой г-жа или нещо такоа щото те нищо няма да направят.Пък няма на кой да кажа да иде да ги бие,защото нямам приятели момчета,които да се навият...въпреки че не съм питала може да пробвам.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
ами трябва им един як бой или пък щом нямаш такива приятели големи момчета, кажи на някой братовчед ддз, някой който има смелостта или в краен случей на бащати което също ще свърши работа
Кажи на родителите си! Нека говорят с класната и тя да говори с родителите на въпросните момчета. Недей да оставяш нещата така!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
To infinity and beyond.
на който и да кажеш, едва ли ще има ефект. ако не откриеш изход от ситуацията, поне се успокоявай с мисълта, че след по- малко от месец завършваш и след като си 7 клас, ще се преместиш в друго даскало едва ли някога пак ще се срещнеш с тия кретени![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И още си траеш??
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Плюят омг ебаси децата батенце![]()
![]()
да плюеш момичета е много зряло и яко
madafaka
Ми аз на твое място бих се ядосала страшно много и принципно аз като се ядосам ми става черно пред очите и почвам да креща,чупя и да трепя наред.Ако ви видят,че сте такива ненормални може и да ви оставят.Така че не се давай,ами им покажи,че и ти не си за подценяване.
Много са тия идиотиПървоначално написано от w0lf
![]()
Кажи на класната си ..Ше е много тъпо и ти да им върнеш.
казвам ви, ако има кой да ги натупа няма да е така
И аз в 7 клас имах такива случки, ама с момичетаМожеш да кажеш на директора.. аз това се опитах да направя, но тя не ми обърна особено внимание.. Вашата директорка или директор може да направи нещо по въпроса, давай!
Aз ако им се разкрещя ще стане много по-лошо.Първоначално написано от moon_flower
Абсурд да кажа на наще щото един път казах на баща ми и той отиде и вика айде да се разберем спокойно и някви такива ..Абсурд да спрат.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
наплюй ги и ти
![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
abe kak taka 6te biqt momi4eПървоначално написано от Tutmanik
![]()
щом и баща ти е непосилен, просто не се сещам за никакво решение, ужасно е да се държат така с теб! не им позволявай най-малкото което можеш да направиш е да си далеч от тях, в междучасията излизай навън с фр, не стой при тези глупаци, щом ги видиш,ч е идват се разкарай с някакъв предтекст, а в часовете сядай възможно най-далеч от тях, така ще те забравят а и да искат да се докопат до теб, просто няма да могат, това е въпрос на психика, трябва да разбереш слабото им място!
Преди това изяж един шоколад да ти е по мазна плюнкатаПървоначално написано от fluffka1
Отивай на крак при родителите на тези момчета! Ако са свестни хора, ще им стане много неудобно и ще направят нещо по въпроса!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Те не ме бият,но ме унижаватПървоначално написано от fashion4etyy
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Запиши се да тренираш бокс,карате,джудо или някакъв такъв спорт и ги пребии![]()
![]()
![]()
още от сега ти е разбита психиката..ежедневно унижение и стрес.. мисля че знам какво епоговори с вашите и им кажи,че макар и да остава малко време не можеш да издържиш,защото се чувстваш ужасно,когато го направят... за Бога не позволявай да го правят,знам че е трудно ама намери някакво решение..
![]()