- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На к`ва се прави?!!!
Тъй..имаме една супер задръстена от класа и днеска навън я запознахме с едно момиче,по-голямо от нас и тя взе да се прави на много важна....и щото?!Само щот оназ й обърна внимание...и аз нз как...НИе гледахме как едни танцуват...или по-точно ги шпионирахме и оная по-голямата "ДЪржите се,все дно сте в първи клас..."!Ми ти като се държиш като...Ще правим квото си искаме...миндили....
ТА исках да попитам...какво да правя..щото утре оная тъпата задръстенячка пак ще дойде при нас и ще вземе да се мазни... искам някъф оригинален начин да я затапим здраво...идеи
???
Аз имам идея - дръжте се малко по-нормално?![]()
Оригиналният начин е да пораснеш! Наистина се държите като в първи клас, ако даже и не сте. Как решихте, че онова момиче е "задръстенячка"? Представям си к'ви кифлички сте вие..
Don't tell me what I can or can't do !
винаги съм се чудила човек до каква степен може да бъде толкова елементарен..![]()
нищо лично![]()
Оф..не сме кифлички...тя ни обвинява,че се държим като бебета,а до преди един час беше с нас и правеше същото...и много ни стана гадно да ни злепоставя така пред хората ,при положение,че и тя правеше абсолютно същото...и да "задръстена" е щото носи пуловера като на село,постоянно зубри(е то и аз,ама...) майка й не й дава да си прави косата с преса,да излиза с нас в Мола,по центара и т.н... Има сестра близчначка(много яка)..ама не си приличат...постоянно й натяква,че е с пет минути по-голяма..прави се пред нея на много важна и само излага момичето!
"СТелияно,ма,тати каза да се прибираме!Ко прайш още тука??","Стелиано,ма,стига си сядала в боклуците!" , "СТелияно,ма,тръгвай си...по-голяма съм и ще ти казавм кво да прайш!" Аз ако бях на СТела да съм я заебала много здлаво от отдавна!Гони я вкъщи с ножове и само я плаши...бахти тъпата!И днеска се разрева щото всички бяхме срещу нея по една тема... ми гати..като виждаш,че ди единствен спли да споришшш!
![]()
Какво-забранявате й да си изказва мнението,Вие като я наричате задръстенячка да не сте някакви по-готини.Точно Вие сте първокласниците,че да лепвате етикети на всички,щот много мислите.
Задръстеняците и те растат на ум и най-големия задръстеняк може да стане най-готината пичка,ако във вашто даскало,то другаде(познавам такъв случай и момичето е 6+)
.....
Ок бе..всички в класа мислят така...а и едва ли бихте я изтърпяли и вие...казваш нещо тихичко на някой и тя "КАкво бе,а??кажи де,айде деее.."и като й кажеш намя или нещо то сорта реве
![]()
Не бъдете толкова строги към момичето,подходете по снизходително.Това е по-добрия вариант,щот ще направите положението още по-гадно и още по-нетърпимо.
Всеки с проблемите си..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми.. няма начин..знам,че ... отстрани изглежда лесно,но просто имало е моменти,в които ме е изкарвала извън нерви...Първоначално написано от Shia
о.О
патки
От всичко прочетено оставям с впечатлението,че ти си по-зле и от задръстенячка..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ау, т'ва мн ли ви обижда? Сигурно,защото сте 2ри клас.Първоначално написано от puhi14
![]()
Наистина, голям смях сте. Оставете момичето на мира и сериозно-не следете хората. Т;ва е просто...![]()
![]()
![]()
По начина ти на изразяване съде, че нивото на интелект при теб е на боклук магистърска степен. Ако спреш да занимаваш форумите с кифленските си комплексирани коментари и проблеми,е...евала.
Ако момичето наистина е "зубрачка", има логика да е поне малко по-умна от теб и ако й намекнеш или й кажеш, че не я желаеш в компанията си-навярно ще разбере, но не, ти трябва да кажеш на всички и да се оплачеш, и вайкаш, и ядосваш...Ей това му мразя на българина.![]()
Начи издебваш като излезе междучасието,взимаш и торбата,отиваш у кенефа и се изсираш вътре,ма говна да има много,мамата да си ебе от говна.И я връщаш пак където си е била.
Говнааааааааааа
Ми въпреки това,което прави с нас и днеска пак ни се мазни все едно,че нищо не е станало ,пак аз съм виновна...и напротив..аз имам по високи от нея щото тя ЗАГРЯВА БАВНООООООО...![]()
Вие сте тъпите, тя е права, застреляйте се.
PROUD MEMBER OF THE PACK
Кой клас сте?!
По-тъпа тема не бях чела от доста одавна.
Your pseudo sunshine I don't need.
Не им давам повече от първо отделение на детската градина.Първоначално написано от BlackaTBW
Изключително малоумна тема, имаш кофти начин на изразяване.
You are broken, I can fix you...
И кво толкова е станало? Казала е че се държите като бебета, била е права. Но щом е правила същото, значи не го е казала, защото го мисли, а за да ви злепостави. Моя съвет е да пораснете малко... спрете да шпионирате и такива подобни глупости и ще започнат да ви уважават повече.
Ама аз от вас не исках съвети ,а идеи за затапване,нъй,че ако няма да пишете такива,по-добре изобщо не пишете,щото само ние си знаем точно кво стана
Питаш тя на к'ва се прави.
А вие на какви се правите, м?Полека и не раздавай експертни мнения чак толкова, не е полезно.
П.П. puhi14, и вие толкоз знаете, ама айде. Субективно е.
П.П.2 Ами... може би ти дават съвети, щото явно нещо си у грешка, замисляла ли си се?![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
иска ми се вие да бяхте на мое място,че да ме разберете.НЕка някой да заключи темата.Първоначално написано от Cindil_Pindil
![]()
хм, постарах се да си напрая рег и да пиша в тая тема, щото то днес ако човек не се бори с простотията, то не знам кога по-късно...
и така мн интересно колко години си изживяла от земния си живот, за да решаваш кой къв е?
и какво изобщо те бърка отношението в семейството на някого?
или пък кой как ходи облечен? аз моа да си ходя по гъз!
или какви са му оценките? дали е зубър?
и ако наистина имаш проблем с някого, не е тва начина! така пишеш, че изглежда си в началното... и аз мога да те затапя и кво? психология се учи за 1ви път в 9ти клас. или не си била в час, или не си стигнала до там, или имаш забавено усвояване на училищния материал...