- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се объркана...
Здр на всички .. няма да се представям,а направо ще мина на проблема си.
Има едно момче от моето училище,което е вече на 18 и ще прави бал скоро.Аз съм на 15 и го харесвам страшно много..чудя се все още какво да правя,моите приятелки ми казваха няколко пъти,че и той ме харесва обаче аз не им вярвам,ако това че ме е загледал няколко пъти странно и винаги е тъжен когато мина покрай него,а преди това се е смял.. не значи,че ме харесва..та-а-а какво да направя,че да ме забележи..амм искам да кажа да се запозная лично с него??Голям ли е за мен??... Благодаря предварително!
Не е голям....разликата ви е напълно в рамките на нормалното.
А за да се запознаеш с него може да използваш общи познати ако имате такива или ако не си от срамеливите направо да идеш и да го заговориш и да се запознаете. После вече ако и той има нещо към теб...ще си проличи.
Успех!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
+Че =D>Първоначално написано от curka87
![]()
![]()
Може да е пристрастен към антидепресанти и затова да е тъжен .. Врътни му една за да се развесели![]()
Не мисля, че е голям, но не се знае дали е свестен![]()
Единственият начин да се запознаете според мен, а и най-удачния, ще е като отидеш директно и го заприказваш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
запознайте се,говорете си,земи му тел,скайп,изслесте някой пъът на кафеи така![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да запознай се с него...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Запознайте се.. излезте на кафе или на разходка.. научи нещо за него като го питаш какъв му е любимия цвят..кой му е любимия филм..и така![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
+1Първоначално написано от curka87
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Нормална е разликата. Иначе, ако толкова искаш да те забележи направо отивай при него и се запознайте.
nicolepcd
запознайте се,момчето не хапе и не яде хора...надявам се![]()
![]()
Плюс,че е последна година и ако не опиташ сега ще пропуснеш шанса си и ще се чудиш какво е можело да стане и защо нищо не си направила![]()
Аз имах същия проблем до преди няколко месеца.Да ти кажа честно ако не го заговориш и чакаш едва ли ще стане нещо,понякога надеждите не стигат за осъществяването на мечтите.И не е казано,че момчетата трябва да правят първата крачка.Аз наример му взех телефона от приятелка,която го познава,кликнах му,след което започна и той.Пита ме коя съм,аз му казах,после започнахме с смс-ите,които се проточиха като чат,и станахме големи приятелиТай че започни като му се усмихваш когато се видите,няма лошо и да му се оплезиш,чаровно е
А и така ще го накараш да разкара тъжното си изражение от лицето,ще ти се ухили и той
И междувременно се опитай да разбереш нещо за него,ако можеш му вземи номера,разбери къде живее (можеш да му кажеш "добро утро" на живо
хихи) Скайпа също върши работа.После като и той те опознае да се надяваме ще го покаже
И не пропускай да го поздравиш,простичко е,но има много голяма сила. Успех!
In this world there are many people but less of them can called "person".When you look someone in the eyes,if you see a light,just a little light like a star,it means there is something good,innocently inside in him/her.
Разликата в годините ви е напълно нормална.
Ако наистина те харесва, значи вече те е забелязал, подразбира се.
Няма от какво да се притисняваш.Намери начин да му покажеш симпатиите.
Успех.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Как да отида при него като съм толкова срамежливаще заекна и няма да мога да кажа и една думичка
![]()
btw аз му имам скайп обаче не сме си писали никога,знам къде живее...обаче някак си се страхувам да не ме отхвърли... еднакви зодии сме при това ох..(стрелци
) все пак много ви благодаря за всички съвети..ще трябва да се престраша.Както някой от вас каза-момчето не хапе
![]()
Същото е и при момчетата ... спекваме се като харесаме някое момиче... ама си струва да се опита. А после![]()
В същност ако му имаш Скайп-а що не му пратиш линк към темата т.е. Виж тука 'някакво момиче' какво пише ... ти какво би го посъветвал .. и т.н. и той сам ще ти каже какво да направиш .. ако се усети - още по-добре![]()
охонедей по скайп не искам да му пиша.. искам да се запознаеме първо на живо ама аз съм много срамежлива лелеее
ако ми дадете пример какво да му кажа,може и да го направя само да не заекна
че има да ми се смее
![]()
![]()