Имам въпроси относно матурите. Вчера само отидох да си взема бележката от даскало и трябваше веднага да тръгна, та не чух инструктажа на даскалката. Казаха ми,че трябва да нося черен химикал-за какво? И освен това нали ще пишем със син химикал ? Има ли друго важно нещо, което трябва да знам ?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Да, и на мен ми казаха черен и син химикал, бележката от училище и лична карта.Не знам защо, сигурно в деня на матурата ще кажат.А и тя е от 8,00 часа, а нас ни искат в училище в 7,10![]()
Първо: всеки трявба да е ЗАЕЛ МЯСТОТО СИ 15 мин по-рано. Закъснения не се допускат - закъснеете ли, няма да правите матура сега, а септември.
Второ: може да се пише със син или черен химикал. Матурите по западните езици изискат САМО черен химикал за отбелязване на отговорите и си носете молив и малка линийка, защото може да се наложи да рисувате или чертаете нещо.
Трето: носете си лични карти, паспорти, шофьорски книжки и служебните бележки, които няма да давате, а те остават за вас за втория изпит. Личният документ е, за да удостовериш кой си.
Пишете си имената с печатни букви и четливо без завъртулки, че да не ви анулират работата без време. Не може да се носи ядене, само, САМО вода.
Другото важно ще ви го кажат в неделя и после във вторник. Успех на всички ни... дано постигнем максимален успех!
Мм аз до колкото знам, може и шоколадче да си носим.. ?![]()
Ааа за химикала в мойто училище казаха син, а на други черен, и от 2та ше си нося, пък какъв ще да е.
Само с черен химикал ще се пише на матурата по литература.Освен това ще ти трябва молив с гумичка, защото няма да ти разрешат да ползваш тази на симпатичното съседско добиче ъъ момиче де.За втората матура незнам.
амииииииииии на матурата по литература са разрешени син и черен, на нас ни раздадоха инструктаж за зрелостника, така че ако на вас не са го направили, да знаете, че имате право и на син и на черен, по мое мнение не е желателно да се бъркат двата цвята. А ако са ви раздали - прочетете го![]()
Брей, инструктаж. Някои училища се грижат повече за възпитаниците си!
![]()
да, ние се майтапихме, че 5 години нищо не направи тва даскало за нас, сега по погрешка май ни помогна
![]()
![]()
На нас ни казаха по 2 черни химикала...и неможело да пишем със син
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Надявам се да можем да препишем утре.Миналата година,в нашто училище е било масово преписване
Сестра ми е 12 клас и ми каза, че трябва задължително да си пише с черен химикал!!! И молива и гумата не са за предпочитане! Това е най-новата новина от министъра. Майка е учителка и и е казала, а вчера ходи до нейното училище за някаква бележка и там са и казали същото! Задължително носете ЧЕРЕН химикал и НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА НОСИТЕ ГУМА И МОЛИВ/ ако пишете със син химикал се считало за подсказка или там някакъв знак до квесторите, същото се отнася и за молива и гумата!/
Вслушайте се в това иначе може и да ви изгонят от матурата!
Абе в сайта на МОН (пълна скръб е) пише да се носи СИН или ЧЕРЕН химикал! Никъде не пише, че само с черен или само със син ще може да се пише! Вие си носете и двата цвята , пък ще видим ко ше кажат утре ...
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Вижте само кви сте смешни (някои) мама каза на кака, която каза на мене да напиша във форума, че министърът казал преди 2 минути, че решил да се пише само със черен химикал...![]()
![]()
Пише се със син или черен, но ако почнеш със син нямаш право после да го сменяш на черен и обратно точка по тоя въпрос.
НАШТОПървоначално написано от Belair
Успех ти желая утре момче.Ще ти трябва..явно![]()
Успех![]()
![]()
И нека Господ да е с нас
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...