- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ръст/години
сега прочетох анкетата за ръста на момчетата и ми хрумна че само тук не съм питал. защо момичетата не харесват по-ниски (или по малки на години) от тях момчета? най адекватният отговор който са ми давали беше от приятелката ми и беше 'хък, мък, защото като е по малък или по нисък ще ми се струва като дечко и ще ми е трудно да го уважавам'
моля без отговори 'ръстът(годините) няма(т) значение', на всички ни е ясно че не го мислите сериозно, а и питам за принципа.
Welcome to the end of the thought process.
Има различни хора .Аз харесвам по-ниски момчета.За по-малки мх не ми допадат, да кажа че мислим много различно.
Хъм, момче съм но имам мнение. Момчетата, когато са по малки - имам предвид 14-15 годишни, са си олигофрени. Аз също съм такъв, сега да не кажете тоя па къде говори да погледне себе си първоМомчетата започват да се държат по зряло на малко по голяма възраст - 16,17 и нагоре (като пак има изключения) Едва ли на момиче ще му е приятно приятеля и да търчи наоколо да пищи и да си пляска лицето, нали разбирате
А относно това за по-ниски момчета - може би стои малко смешно момичето да се навежда за да се целунат, но пък любовта е сляпа
![]()
madafaka
+ 1Първоначално написано от w0lf
ми с баскетболистка не бих тръгналобичам мааалко по-ниски от мен - 3-4 см по-ниска от мен е перф
![]()
Едва ли ще има по-правилен отговор от тоя.Първоначално написано от w0lf
MEAN PEOPLE SUCK !
Жените са привлечени от по-възрастните (или поне на същите години) и по-високите мъже, защото имат инстинкт да търсят такива мъже, които да могат да ги защитят, такива, с които биха се чувствали сигурни. Това става на подсъзнателно ниво.
така еПървоначално написано от chaotic
все пак и момичетата търсят някаква сигурност в по зрелите и по големи момчета
+2Първоначално написано от 6u6uLkA
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
отговарям ти,щом искаш
1во за ръста-аз съм 1.60 и момче 1.70-1.80 ще ми е идеално...нито искам дългуч 2.20,нито лапе1.50..сещаш се,нали![]()
За годините-то нестига,че момчетата на мойта възраст се държат и на акъл са като 13 годишни,пък да не става дума да си хвана по-малък...
Предполама за всяко правило си има изключения,но аз такива що не съм срещала![]()
якоАз също съм такъв, сега да не кажете тоя па къде говори да погледне себе си първо
и съм написал че има изключения. Като се имаш за не олигофрен евала, но според мен бързаш и изпускаш, имаме цял живот да сме сериозни![]()
madafaka
Аз мисля че годините и ръста не са важни..важното е да се обичат![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Зависи от предпочитанията... аз не харесвам по ниски момчета от мен защото са ми смешни...а за годините ако разликата е година по малък защо не но по малко... дечковци са ми и няма смисъл...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Все ми е тая,стига да се харесваме.Сегашното ми гадже е с 4-5 см. по -нисък,а за годините дори не го бях питала преди да станем приятели и после гаджета.Мисълта ми е,че не ме интереува особено възрастта му.Е са,много ясно,че като съм на 16 няма да тръгна с 13 годишен..
ами защото не ми е хубаво да се навеждам, за да му кажа 'здрасти'много ми е тъпо. за мое огромно съжаление, обаче, напоследък са се навъдили много такива индивиди.... за мен най-малко 10 см по-висок. Минимум!!!! е, поне за момента, де
![]()
someone else...
защото мъжът/ момчето трябва да вдъхват сигурност. според теб кой вдъхва по- голяма такава- силен, висок, атлетичен мъж, с малко повече опит от теб или хилав дечко, толкова по- нисък, че да ти е удобен за целуване само, когато сте седнали? ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Абе има много малко изключения,момчета,които на 13 мислят за връзки и т.н От нашия клас момчетата,играят на топчета,казват че момичетата сме тъпи и всекви такива,и повечето са едни дребосъци.На 13 повечето,не казвам всички мислят само как да играят на нещо,да си ръчкат телефоните и т.нПървоначално написано от Jingles
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
някой мислят,че е смешно момичето да е по-високо от момчето,други-не,различни хора,различни идеалиa и една от 12-ти кл тругна с един от 9-ти,така,че явно не и пука
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ей за това говорехПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
madafaka
аз съм ниска и се чувствам защитена с по-висок..за годините е ясно,то просто мислим по различен начин,все пак момчетата се развиват по-бавно...а и по-малките от мен са детски гъзове...ама ако е с разум като моя -няма да е проблем,но не съм срещалаа такъв индивид
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+ 1Първоначално написано от sladur4etyYy
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Уау гениален извод. Първо са привлечени, донякъде поради това, че момичетата израстват по-бързо в душевно състояние от момчетата, но впоследствие се уравновесяват. Ако говорим за много по-възрастни това вече мирише на нещо друго (Едипов комплекс). Колкото до защитата според мен и да, и не. Нека не приемаме, че жената е някакво свръхкрехко същество, което чака само някой батко или мъжага да го защитава, а пък то да се мисли за голямата работа, че никой не може да го докосне (което пак не си е вярно), защото все някога изгаря човек.Първоначално написано от dark_angel3
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!