.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Повече от фен Аватара на bishop

ръст/години

сега прочетох анкетата за ръста на момчетата и ми хрумна че само тук не съм питал. защо момичетата не харесват по-ниски (или по малки на години) от тях момчета? най адекватният отговор който са ми давали беше от приятелката ми и беше 'хък, мък, защото като е по малък или по нисък ще ми се струва като дечко и ще ми е трудно да го уважавам'

моля без отговори 'ръстът(годините) няма(т) значение', на всички ни е ясно че не го мислите сериозно, а и питам за принципа.
    Welcome to the end of the thought process.

Има различни хора .Аз харесвам по-ниски момчета.За по-малки мх не ми допадат, да кажа че мислим много различно.

Повече от фен Аватара на w0lf
    Хъм, момче съм но имам мнение. Момчетата, когато са по малки - имам предвид 14-15 годишни, са си олигофрени. Аз също съм такъв, сега да не кажете тоя па къде говори да погледне себе си първо Момчетата започват да се държат по зряло на малко по голяма възраст - 16,17 и нагоре (като пак има изключения) Едва ли на момиче ще му е приятно приятеля и да търчи наоколо да пищи и да си пляска лицето, нали разбирате А относно това за по-ниски момчета - може би стои малко смешно момичето да се навежда за да се целунат, но пък любовта е сляпа
    madafaka

Цитирай Първоначално написано от w0lf
    Хъм, момче съм но имам мнение. Момчетата, когато са по малки - имам предвид 14-15 годишни, са си олигофрени. Аз също съм такъв, сега да не кажете тоя па къде говори да погледне себе си първо Момчетата започват да се държат по зряло на малко по голяма възраст - 16,17 и нагоре (като пак има изключения) Едва ли на момиче ще му е приятно приятеля и да търчи наоколо да пищи и да си пляска лицето, нали разбирате А относно това за по-ниски момчета - може би стои малко смешно момичето да се навежда за да се целунат, но пък любовта е сляпа
    + 1

Супер фен Аватара на fenasf
    ми с баскетболистка не бих тръгнал обичам мааалко по-ниски от мен - 3-4 см по-ниска от мен е перф

Едва ли ще има по-правилен отговор от тоя.
    MEAN PEOPLE SUCK !

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами..аз искам да е по-висок и по-голям. Защо ли? Ами старомодна съм. Така е прието просто.
    Не, че не съм си харесвала по-малки и/ или по-ниски момчета, но..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Жените са привлечени от по-възрастните (или поне на същите години) и по-високите мъже, защото имат инстинкт да търсят такива мъже, които да могат да ги защитят, такива, с които биха се чувствали сигурни. Това става на подсъзнателно ниво.

Цитирай Първоначално написано от chaotic
    Едва ли ще има по-правилен отговор от тоя.
    така е
    все пак и момичетата търсят някаква сигурност в по зрелите и по големи момчета

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от 6u6uLkA
    + 1
    +2
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    отговарям ти,щом искаш
    1во за ръста-аз съм 1.60 и момче 1.70-1.80 ще ми е идеално...нито искам дългуч 2.20,нито лапе1.50..сещаш се,нали
    За годините-то нестига,че момчетата на мойта възраст се държат и на акъл са като 13 годишни,пък да не става дума да си хвана по-малък...
    Предполама за всяко правило си има изключения,но аз такива що не съм срещала

Аз също съм такъв, сега да не кажете тоя па къде говори да погледне себе си първо
    яко
    и съм написал че има изключения. Като се имаш за не олигофрен евала, но според мен бързаш и изпускаш, имаме цял живот да сме сериозни
    madafaka

Град
    на ЛуНаТа
    Аз мисля че годините и ръста не са важни..важното е да се обичат
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи от предпочитанията... аз не харесвам по ниски момчета от мен защото са ми смешни... а за годините ако разликата е година по малък защо не но по малко... дечковци са ми и няма смисъл...

Все ми е тая,стига да се харесваме.Сегашното ми гадже е с 4-5 см. по -нисък,а за годините дори не го бях питала преди да станем приятели и после гаджета.Мисълта ми е,че не ме интереува особено възрастта му.Е са,много ясно,че като съм на 16 няма да тръгна с 13 годишен..

Град
    In Devil's Castle
    ами защото не ми е хубаво да се навеждам, за да му кажа 'здрасти' много ми е тъпо. за мое огромно съжаление, обаче, напоследък са се навъдили много такива индивиди.... за мен най-малко 10 см по-висок. Минимум!!!! е, поне за момента, де
    someone else...

Мега фен
    защото мъжът/ момчето трябва да вдъхват сигурност. според теб кой вдъхва по- голяма такава- силен, висок, атлетичен мъж, с малко повече опит от теб или хилав дечко, толкова по- нисък, че да ти е удобен за целуване само, когато сте седнали? ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Жените са привлечени от по-възрастните (или поне на същите години) и по-високите мъже, защото имат инстинкт да търсят такива мъже, които да могат да ги защитят, такива, с които биха се чувствали сигурни. Това става на подсъзнателно ниво.

Супер фен
    Сегашния ми приятел е по-малък от мен ... но това не ми пречи изобщо!Иначе за височина ... ми незнам и аз защо,но ми е кофти момчето да е по-ниско от мен и не бих тръгнала с по-нисък от мен!
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от Jingles

ънРиЪл бУлШит.Кат говориш за олигофрени,говори за себе си ;] оке? просто многхо се дразня! и кой дет не е ала-балнат ше търчи и ше си удря лицето и за връх ше пищи ;дд ?!
    Абе има много малко изключения,момчета,които на 13 мислят за връзки и т.н От нашия клас момчетата,играят на топчета,казват че момичетата сме тъпи и всекви такива,и повечето са едни дребосъци.На 13 повечето,не казвам всички мислят само как да играят на нещо,да си ръчкат телефоните и т.н
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    някой мислят,че е смешно момичето да е по-високо от момчето,други-не,различни хора,различни идеалиa и една от 12-ти кл тругна с един от 9-ти,така,че явно не и пука
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от Jingles

ънРиЪл бУлШит.Кат говориш за олигофрени,говори за себе си ;] оке? просто многхо се дразня! и кой дет не е ала-балнат ше търчи и ше си удря лицето и за връх ше пищи ;дд ?!
    Абе има много малко изключения,момчата,които на 13 мислят за връзки и т.н От нашия клас момчетата,играят на топчета,казват че момичетата сме тъпи и всекви такива,и повечето са едни дребосъци.На 13 повечето,не казвам всички мислят само как да играят на нещо,да си ръчкат телефоните и т.н
    Ей за това говорех
    madafaka

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз съм ниска и се чувствам защитена с по-висок..за годините е ясно,то просто мислим по различен начин,все пак момчетата се развиват по-бавно...а и по-малките от мен са детски гъзове...ама ако е с разум като моя -няма да е проблем,но не съм срещалаа такъв индивид
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    защото мъжът/ момчето трябва да вдъхват сигурност. според теб кой вдъхва по- голяма такава- силен, висок, атлетичен мъж, с малко повече опит от теб или хилав дечко, толкова по- нисък, че да ти е удобен за целуване само, когато сте седнали? ;]
    + 1
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Уау гениален извод. Първо са привлечени, донякъде поради това, че момичетата израстват по-бързо в душевно състояние от момчетата, но впоследствие се уравновесяват. Ако говорим за много по-възрастни това вече мирише на нещо друго (Едипов комплекс). Колкото до защитата според мен и да, и не. Нека не приемаме, че жената е някакво свръхкрехко същество, което чака само някой батко или мъжага да го защитава, а пък то да се мисли за голямата работа, че никой не може да го докосне (което пак не си е вярно), защото все някога изгаря човек.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си