- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ръст/години
w0lf написа:
Хъм, момче съм но имам мнение. Момчетата, когато са по малки - имам предвид 14-15 годишни, са си олигофрени. Аз също съм такъв, сега да не кажете тоя па къде говори да погледне себе си първо.Момчетата започват да се държат по зряло на малко по голяма възраст - 16,17 и нагоре (като пак има изключения) Едва ли на момиче ще му е приятно приятеля и да търчи наоколо да пищи и да си пляска лицето, нали разбирате .А относно това за по-ниски момчета - може би стои малко смешно момичето да се навежда за да се целунат, но пък любовта е сляпа
Отговора е изключително точен!![]()
Взе ми думите от устатаПървоначално написано от w0lf
![]()
Еми не знам дали заради общоприетото,ама и аз искам да ходя със момче,което да е хем по-високо от мен,хем по-голямо на години.Просто ми е някак странно,да съм с някого,който е по-нисък от мен ... не знам защото.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
За годините нямам претенцииБих тръгнала и с момче по-малко от мен с година (дори веднъж за малко да ми се случи да тръгна с един на 17 г.,нооо той приличаше на най-малко 19 г.
).
Що се отнася до височината ... Аз съм около 167 см.,т.е. по-нисък от 170 см. не ми трябваА идеалния ръст може би е някъде около 180 см.
А защо предпочитаме по-големи и по-високи момчета?!Защото се чувстваме по-сигурни и защитени,може би ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Този потребител дето каза че пичовете на 14-15 са олигофрени ,да се замисли момичетата на 14-15 какви са .. още по-зле ,не си пляскат лицето ама са си в някакъв собствен свят и изглеждат три пъти по-зле.. Относно ръста ,момчето с малко според мен трябва да е по-високо и разликата в годините да е макс 2
еми ли4но при мен е защото когато е по-висок някак си се 4увствам по-сигурна и защитена с него.а относно възрастта-ами по принцип когато е по-голям му е уврял пове4е мозъка и не се 4уди коя още да забие за да се хвали пред приятелите....или поне се надявам да е така,но това не е гаранция![]()
I can't stop myself from loving you <3
+3Първоначално написано от Take_That
Ебати съпорта![]()
и deFakto прав си, не съм взимал страна; в тази възраст повечето момичета не знаят какво искат.
madafaka
съгласна съм..Първоначално написано от cinderella_gugutka
Мен лично някак си не ме привличат момчета на моята възрастНе е защото аз така искам.. просто си е така и честно казано не се оплаквам.
Всички знаят, че момчетата проумяват някои неща много по-късно от момичетата..
Аз например не искам да съм с някой, който не знае кое за какво служи![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не знам защо но сички момичета слагат момчетата под 1 общ знаменател? Да вярно е че има много който са по на 15 16 години и са още с детския си акъл но не всички са такива.Има много момчета на по 14 15 години който са много по свестни от 18 19 20 годишни.
П.С. Иначе за ръста еми не може некой да е кинта и 20 и некоя мацка да тръгне с него.Има момичета на които не им пука ама са много малко.![]()
![]()
![]()
С едно по-голямо и по-високо момче , всяко момиче би се чувствала по-сигурна и по-защитена . А колко и силно да е едно момиче , то има нужда от някое такова момче до нея , поне при повечето е така![]()
Първоначално написано от Ilikeliljon
За защитата мисля, че идва на подсъзнателно ниво, както вече го написах по-горе. Просто някои жени не го осъзнават. Идва още от дрвеността, когато високите мъже са били символ на сила, мощ, били са воини, рицари и каквото искате още... И изобщо няма значение каква е жената, как е устроена психиката й, дали се възприема като крехка и беззащитна.
аз мисля че ако момичето е на 17 а момчето на 16 няма проблем (смисъл разлика 1 година .. година и малко), обаче като цяло момичетата не харесваме по-малки момчета (на години) защото така и така момчетата се развиват по-бавно... а пък относно ръста не мисля че може да се каже че не харесваме момчета по-ниски от нас... по-точно казано е: "не можем да си го позволим"
+евалаПървоначално написано от w0lf
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Едната височина не те прави по-силен и още повече закрилник.Мое да си висок и да не можеш да си защитиш момичето от слабост....примерно.
Искам по-високо момчче от мез,за да мога когато се гушна в него да правя "прегръдката" на Цар лъв" с гуши"![]()
![]()
![]()
![]()
Момичетата озряват по-рано, а момчетата по-късно и до 17-18 годишни попринцип се дърват като от детската градина (с изключения естествено) А и биологичналита разлика между мъжа и жената е 5-6 години. По-високи защото е по-красиво вероятно, смисъл момичето да се навежда да го прегръща и целува си е направо грозно. А и когато той те гушне и като е по-висок можеш да се облегнеш на него, ииии е по-приятно и за двамата.
МОЕ СИ МНЕНИЕ!![]()
Както за всяко друго нещо и за това всичко си зависи, зависи дали ще е много по-малък от мен, зависи дали ще е нисък спрямо другите момчета или нисък спрямо мен... Ниски момчета по принцип харесвам, стига да са малко по-високи от мен( аз съм 1,56м, та това не е проблем)
аз съм 1.62 но харесвам момчета 1.85
и аз не мога да дам точно обяснение защо...просто ми се струват по сексапилни...нз..едно момче като е по високо...
ама секи си има вкус
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
а така.Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
![]()
в тая връзка всичките ми ниски и дребни гаджета (а те не са никак малко) беха бая несериозни. и още куп други пороци.
Не ми трябва мъж като тях. Ставаха единствено за развлечение.
винаги високи момчета са ми допадали повече а и като застана до високо момче се чувствам някак защитета я и мога да си нося токчет без да се притеснявам че ще съм по-висока от гаджето ми а относно годините смятам че момчетата започват да мислят по-зряло след 17 (е не всички дано не обидя някой)
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
по-висок и по-голям ... но по-висок задължително,защото ще е смешно аз съм висока няма начин да харесам по-нисък а за годините не съм мн съгласна,че тези на нашата възраст не биха могли да са ни гаджета вярно е че повечето са с детски ъкъл,но има и такива,които са с повече ум...
:*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
:*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
:*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
:*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
:*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
:*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*
Смешно е когато момчето е по-ниско от момичето...А относно годините....Момичетата търсят яки батковци които да ги плющят.Доказано е ,че те се развиват по-бързо от момчетата. Пък и по-голям , по-силен и е по-модерно естественно.... Трябва да си търсиш момиче на твоята възраст или 1-2 години по-малко ;]
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от w0lf
Някой с голям житейски опит се изказа... Мога да ти кажа, че от личен пример, че не всички 14-15 са олигофрени. Айде аз съм на 15 и какво? Тръгвате да правите изводи и това слагане под общ знаменател е голяма простотия...
Time is all I got