- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ръст/години
Тфа за 14,15 годишните "олигофрени" - далеч не е вярно - това че има некфи тъпанари на тая възраст не прави и останалите такива...
Аз съм на 13 и съм 172 някъде.. Като харесвам момичета високи малко по малко от мен![]()
ох добре forget bout it!
Говорех за масите -> които наистина са такива, уместно споменах че има изключения; евала че си такъв. Малко хора си мислят за сериозни връзки на тази възраст, отново евала за коетоПък и моето "олигофрени" има малкo по-друго значение но нямах право да ви наричам така защото не ви познавам, a говоря за всички като ползвам опита с хора които познавам; съжалявам че сложих всички под общ знаменател ^&^
Happy now?
madafaka
ami za godinite... ne si padam po nekfi golemi poskoro okolo moqta v1zdrast no ne iskam po mal1k.za ko mi e da go za6titavam na detskata plo6tadka li?
a za po nis1k-imala s1m i kato xodi6 preg1rnata s nqkoi i st1r4i6 nad nego se 4yvstva6 kat maika my po skoro otkolkoto kat gadjeto my![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ами да и аз харесвам по големи момчета ... ма не некви дето могат да са ми баща .. от мойте години до към 5-6 по-голям .. .А за височината ..с по нисък не съм ходила ама така или иначе не попадам на такива..примерно аз съм 1.67 бившия беше 1.90 а беше на 17..а сегашния ми е 1.81 ..просто все ми се падат по високи .....
а и харесвам такива по височки ... просто си се чуствам по защитена и тва си е ..
Предпочитам момчето да си е по-високичко .. не като тръгне да ме целува и да се наддига на пръсти ...![]()
![]()
![]()
ами лично аз не бих тръгнала с по нисък или по малък от мен![]()
![]()
What if I say that I feel weird ... would not be allowed to be suffering?
xax аз честно казано все ниски момчета харесвам.. :P иначе за по-малки на възраст има дето ма кефят разни момченца ама... иначе отговора е че момичетата се развиват по бързо от момчетата в тази насока![]()
Повечето момчета, които са по- малки някъде на 12-13 год. тееее съвсем не знаят какво означава думата сериозна връзка... Те още използват свалка тип:" запалка по дупето"....Те самите още не знаят какво трябва да правят и как да се държът с момичето. И идва един период, когато стават на 15-16 и изведнъж израстват, хормоните се ативизират и всичко постепено се нарежда. А за ръстта,в една традиционна двойка винаги момичето, трябва да е по-ниско, а пък и едно момиче трябва да има добра сигурност, когато се минава по тъмни улички и тем. подобни...
Е сега всеки си има различни предпочитания и вкусове, но аз лично винаги съм ходила с по-високи и по-големи момчета от мен.![]()
По-висок от мен нормално да искам, като се има предвид, че съм 153До 175 са ми благи максимум 180... нагоре е някяк неудобно за мен
А на години иска ли питане.. то малко зрели мъже могат да се нарекът зрели и по акъл, пък какво остава за малките пишчици на по 15-16-17! Изключения може и да има, но те на, аз още не съм срещала
![]()