.

Виж резултатите на анкетата: Кой е по-добър?

Гласували
7. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Nokia 78

0 0%
  • Nokia 5630 XpressMusic

7 100,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Искам да си купя телефон!

Здравейте, драги съфорумци! Искам да си купя телефон, но се двуумя между два модела. Единият е Nokia 78, а другия Nokia 5630 XpressMusic. Искам мнението ви за двата модела и ако може да ми кажете кой е по-добрият.

П.П. Съжалявам, ако темата не е била за този раздел!
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

за мене Nokia 5630 XpressMusic е по добрия но трябва да се замислиш за какво ще го ползваш тоя телефон

По принцип и двата телефона са добри... Много зависи обаче за какво ти е този телефон... Кажи за какво смяташ да го използваш

Аз искам да мога да гледам филми и да слушам музика на него. Казаха ми, че това е възможно и на двата, а предимството на n78 е че има по-добра операционна система. Иначе най-много искам тела ми да има Wi-Fi и за това съм се спрял на тези два модела.
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

n78!!!Едно е да искаш да слушаш музика,но щом искаш и филми да гледаш!?Аз предлагам n78(от посочените много ясно...иначе си оставам на HTC)

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    SE C902 James Bond, SE K810i, SE G502, SE W960i 8GB (най-добрия за мултимедия, конкурент на N95 8GB) SE W880i, W205, W395, G700i, G705, и още куп. За музика си вземи Sony W серия. Ако искаш някой от тъпите нокии - 5310 5630. N серия за музика е направо смешно. Особено N73 Bokluk Edition.

SE ?! Pxahhaxhxahxhax

Град
    Гърлото на ада,Съндейл
    Демек sony ericsson |-(
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    SE ?! Pxahhaxhxahxhax
    [flash(400,400)]http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0f47990b[/flash]

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Sony са по-добри от нокия. Особено K850i дето бие N95

ПП. Признавам 2 нокии - 6600 (на 4 години, втория ми телефон, здрава пущината, няма чупене!) и 6680 (миналата година го продадох) втория падна от 5 етаж и се разпадна, иначе беше корава тухла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си