.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    България

Обява за помощници

Група разработчици - ентусиасти търси помощници за изработката на уеб сайт. Работата е предимно с PHP и бази данни. Към момента заплащане няма, но това не означава, че при успех нещата ще останат същите. В случай, че разбирате и от CSS или AJAX, сте с предимство.

За проекта ще бъдат взети максимално трима човека. Моля, при интерес, пишете лично съобщение или на e-mail: ksoteam [at] gmail [dot] com

че за кво ще работя за тебе и то без заплащане то ако си напрая аз саит аз ще печеля повече от колкото ти ми даваш
    НА КРИВ КУР ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от AnD1i
    че за кво ще работя за тебе и то без заплащане то ако си напрая аз саит аз ще печеля повече от колкото ти ми даваш
    Мисля, че трябва да порастнеш. Със сайт с 2 снимки мисля, че доникъде няма да я докараш. Или трябва да имаш идея, или пари, ако не и двете.

Ново изискване - ако "писачите" са като този горе, няма смисъл да си правите труда. Търся сериозни хора, които желаят да вършат нещо, не да си чешат езиците. А ти, приятелю, когато ми покажеш нещо и ми докажеш, че ти си го правил, тогава ще призная, че заслужаваш заплащане!

Искам подробно описание на проекта и плана за работа. Параметри на работния сървър.

Умения: PHP,MySQL,CSS,HTML,XHTML,JS,FLASH,ACTION SCRIPT 3,LINUX;
    Участвал съм в разработката на доста проекти, както и съм разработвал доста. Ако проекта ми хареса и видя, че има хляб (пара) в него с вас съм.

ПП. С AJAX до сега не съм работел но човека е създаден да се учи.

Задник съм!

Аз бих помагал с дизайн!
    От езици неразбирам много,да не кажа,че само от HTML знам нещичко!Но пък с програми като PS ,Flash съм работил и мога да помагам!
    За заплащане няма да споря,но и аз искам да видя перспективата!
    Ако има хлям,както казаха,навит съм!

Единствения ми минус е,че с времето съм зависим.Тоест съм зает,но когато имам задача винаги ще е в срок!!!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Цитирай Първоначално написано от UTM
    Мисля, че трябва да порастнеш. Със сайт с 2 снимки мисля, че доникъде няма да я докараш. Или трябва да имаш идея, или пари, ако не и двете.

Ново изискване - ако "писачите" са като този горе, няма смисъл да си правите труда. Търся сериозни хора, които желаят да вършат нещо, не да си чешат езиците. А ти, приятелю, когато ми покажеш нещо и ми докажеш, че ти си го правил, тогава ще призная, че заслужаваш заплащане!
    защо пишеш глупости при положение че ако беше достатъчно кадърен нямаше да пишеш и то точно в този форум... ако имаше знанията щеше да си го направиш сам и да си и сам да си дърпаш парите тъй че не си прав да се дъхаш на другите

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от rosenhristev

защо пишеш глупости при положение че ако беше достатъчно кадърен нямаше да пишеш и то точно в този форум... ако имаше знанията щеше да си го направиш сам и да си и сам да си дърпаш парите тъй че не си прав да се дъхаш на другите
    Освен ако не си някакъв тотален бог на PHP, mySQL, AJAX, CSS & HTML сам няма как да се справиш с 2 тона информация и с толкова мащабен проект. Иначе, благодаря за загрижеността. Това, че искам да дам възможност на всеки, когото няма да го приемат като стажант в някоя фирма, да се изяви и да понаучи нещо си е мой проблем. И когато си на обучение, не получаваш заплащане. Разбирам, че повечето сте на по 15 години и си мислите, че с дишането си трябва да получавате пари, но има доста път да извървите, докато стигнете до този момент, да си изкарвате хляба със знания. И следващия, който си мисли, че може да каже нещо против мен - или да си го запази за себе си или да ми пише лично съобщение, това все пак е форум и с некадърността и непросветеността си не бива да се излага пред другите.

Благодаря

Повече от фен
    Само кажи каква е темата. Така едва ли някой ще се навие.

Никой няма да се хване на работа при която няма заплащане,или това заплащане не е сигурно!А анди мисля че не ти дължи абсолютно никакво доказателство,той си знае че знае или обратното...
    Нов човек съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си