Тази тема е продължение на продължението на цялата каша .. Толкова съм нервна, че не мога да си намеря място вече седмица.Та в предната тема разказвах за бившия ми приятел, който обичам от супер много време и с който се разделихме, поради най - тъпите причини, които могат да съществуват. Както и да е ! Реших, че не е единствения и си викам на ъкъла ще тръгна с друг.Хванах много точен пич и всичко добре, ама връзка без любов не върви Нищоооо ,, аз си знаех моята и продължавах целия фарс.Бившия ми, обаче една вечер ми пише по скайп. ( уточнявам, че от момента на раздялата ни - 3 февруари с него не си бяхме разменили и дума ),, та на 17 април той ми писа и започна да ми говори за преди, ала бала и аз сляпата скъсах още същата вечер с гаджето ми и пак хукнах след тоя глупак. Минаха се, не минаха 4 дни и той спря да ми пише и айде пак рев сумати време.Пак си стъпах на краката и го позабравих малко и той пак ми писаааа И аз пак след негооооо, как може да съм толкова тъпо момичеее Този път вече си пишем от 1 седмица и още не е спрял и напредъккк .. говорим си като се видим, снощи ме изпраща до нас, ала бала ... това мен ме радва, обаче ако се мине още една седмица и той пак прекъсне всякакви взаимоотношения ще се съсипяяя ,, ще рева две години и отивам да живея на квартира в друг град ! Да не се отклонявам .. моя много добра бибша приятелка го харесвала, но това мене не ме е*е . Той няма чувства към нея, ама до вчера с това момиче съм била постоянно, а сега да постъпвам толкова подло .. малко ми тежи на съвеста, ама какво да се прави .. или аз или тя Та въпроса ми е, според вас да продължа ли да се занимавам с тоя пич, щото ми е много напрегнато и не искам пак да ме зае*бе, а го искам супер много пак за мен .. само за мен ..

Резюме:Той е идиот интересуваш се до болка от мнението на хората, а аз съм 100 пъти по голяма идиотка, глупачка и каквото още се сетите, щото след всичко което ми е направил го обичам и го искам все по-силно и по-силно .. абе тъпо звучи, ама 4 години от живота на човек не се подминават просто така ..

ПП:съжелявам, че не разказвам по-задълбочено и сериозно, но в момента ми е много лигаво, а и не искам да ви тормозя с теми по 10001 реда.