- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той е тъп, ама аз два пъти повече .. ;х
Тази тема е продължение на продължението на цялата каша .. Толкова съм нервна, че не мога да си намеря място вече седмица.Та в предната тема разказвах за бившия ми приятел, който обичам от супер много време и с който се разделихме, поради най - тъпите причини, които могат да съществуват.Както и да е ! Реших, че не е единствения и си викам на ъкъла ще тръгна с друг.Хванах много точен пич и всичко добре, ама връзка без любов не върви
Нищоооо ,, аз си знаех моята и продължавах целия фарс.Бившия ми, обаче една вечер ми пише по скайп. ( уточнявам, че от момента на раздялата ни - 3 февруари с него не си бяхме разменили и дума ),, та на 17 април той ми писа и започна да ми говори за преди, ала бала и аз сляпата скъсах още същата вечер с гаджето ми и пак хукнах след тоя глупак.
Минаха се, не минаха 4 дни и той спря да ми пише и айде пак рев сумати време.Пак си стъпах на краката и го позабравих малко и той пак ми писаааа
И аз пак след негооооо, как може да съм толкова тъпо момичеее
Този път вече си пишем от 1 седмица и още не е спрял и напредъккк .. говорим си като се видим, снощи ме изпраща до нас, ала бала ...
това мен ме радва, обаче ако се мине още една седмица и той пак прекъсне всякакви взаимоотношения ще се съсипяяя ,, ще рева две години и отивам да живея на квартира в друг град !
Да не се отклонявам .. моя много добра бибша приятелка го харесвала, но това мене не ме е*е . Той няма чувства към нея, ама до вчера с това момиче съм била постоянно, а сега да постъпвам толкова подло .. малко ми тежи на съвеста, ама какво да се прави .. или аз или тя
Та въпроса ми е, според вас да продължа ли да се занимавам с тоя пич, щото ми е много напрегнато и не искам пак да ме зае*бе, а го искам супер много пак за мен .. само за мен ..
![]()
Резюме:Той е идиот интересуваш се до болка от мнението на хората, а аз съм 100 пъти по голяма идиотка, глупачка и каквото още се сетите, щото след всичко което ми е направил го обичам и го искам все по-силно и по-силно .. абе тъпо звучи, ама 4 години от живота на човек не се подминават просто така ..
ПП:съжелявам, че не разказвам по-задълбочено и сериозно, но в момента ми е много лигаво, а и не искам да ви тормозя с теми по 10001 реда.![]()
Охх много сложно...![]()
Ами мога да ти кажа да се спреш малко и да решиш дали изобщо си заслужава и малко усилия да правиш за този момък...след толкова разигравки виж че и той не знае какво иска...
Остави го и нека сам да те потърси и под това нямам предвид да ти напише "здр" в скайпа...
Не тръгвай да търчиш веднага след него...
Изчакай!!! Колкото и да е трудно и непосилно...
Нали знаеш че щом един път сте скъсали за някакви причина пак така ще стане при евентуално събиране по простата причина че никой колкото и да му се иска не се променя...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
виждаш че човека незнае каво иска остави го ако изпитва още чувства към и държи на теб би трябвало да ти каже точно и ясно че иска да е теб така че недей да му вървиш зад гъза остави го
еми просто не мога да го забравя, не мога ... аз също искам да се влюбя в някой друг по същия начин, нооо ... не се получава просто ...![]()
Не!!!! На този "пич" му прави кеф да вървиш подире му, да знае, че го обичаш и каквото и да направи ти пак ще го искаш, т.е ТОЙ НЕ ТЕ ОБИЧА, а просто ей така м уе драго на сърчицето да те разиграваПървоначално написано от ifkataAa
![]()
![]()
Вземи се в ръце и го махай от главата си
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Тука е грешката... хорското мнение може да ти докара само проблеми, нищо друго...Първоначално написано от ifkataAa
Баща и син се сдобили с един кон. На следващия ден тръгнали за някъде си през селото. Бащата казал:
- Сине, качи се ти на коня, а аз ще походя.
Като ги видели, селяните рекли:
- Ей, гледай какъв син - баща му ходи пеша, а той язди!
На другия ден бащата се качил на коня, а сина ходел. Селяните рекли:
- Какъв баща, детето му ходи пеша, пък той язди!
На третия ден се качили и двамата на коня. Селяните:
- Нямат милост тия, ще уморят добичето!
На четвъртия ден и двамата тръгнали пеша, водейки коня. А селяните:
- Хахаха, гледай какви глупаци! Кон имат, пеша ходят! Хахаха...
На следващия ден, от притеснение какво ще направят, конят умрял.
И бащата рекъл на сина:
- Виждаш ли сине , ако слушаш какво говорят хората, ще свършиш като коня !
Правете си изводи...
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
ТочноTake_That
Не!!!! На този "пич" му прави кеф да вървиш подире му, да знае, че го обичаш и каквото и да направи ти пак ще го искаш, т.е ТОЙ НЕ ТЕ ОБИЧА, а просто ей така м уе драго на сърчицето да те разиграва Confused Confused Confused Вземи се в ръце и го махай от главата си
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Каквото и да ти кажем ти пак ще направиш каквото ти дойде.![]()
Темата ти обяснява защо повечето момичета не са щастливи - защото вместо да използуват главата за мислене си правят прически.![]()
Че не я обича е ясно.Обаче не е въпрос на воля само да го забрави.Не можеш да забравиш човек,който ти пише всеки ден,изпраща те до вас и тнт.Били сте близки.Предполагам няма да има проблем чисто и просто да му кажеш:С мен или не?
ПП:Щом толкова му пука за мнението на хората за него...кажи му че не ме кефи (доколкото ми го описа де)
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
остави го,не си заслужава,яко му е че му ходиш след гъза,изобщо не му пука,как се 4увстваш,намери си друг
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Даммм... Time for changeПървоначално написано от soul1199
![]()
Така, да ти кажа знам какво е да обичаш някой, който те е наранявал много пъти и все пак не можеш да спреш да го обичаш и да го искаш за себе си. Не говоря за "нараняване" = изневяра, а за други много по-малки, но значителни наранявания от сорта на обида, безразличие и прочие. Мисля, че трябва да се държиш малко, да се правиш на по-тежка, а не като пише и ти да тръгнеш веднага по него. Прави се малко на интересна, дразни го. Иначе ако продължиш да правиш всеки път така, ще загуби интереса си както го е правил и сега като спира да ти пише. Излизай повече и се забавлявай, накарай го да ревнува. Ако той загуби интерес и спре да те търси - според мен значи не си заслужава. Не бъди такава, все едно си му в краката. Дръж се малко от малко, иначе само му вдигаш акциите така. Тва е моето мнение. Айде и успех
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Била съм почти в същата ситуация... с разликата, че при мен не бяха 4 години, а някъде 2-3![]()
Та... и аз така, глупава, вървях след него, докато той ме въртеше на малкия си пръст. Каквото кажеше той ставаше. Какъв рев беше....! Защото на моменти всичко вървеше супер, а на моменти всичко се сриваше пред очите ми. Както и да е... след толкова много сълзи и глупости събрах сили и обърнах нова страница.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
+1Първоначално написано от soul1199
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
как да го забравя .. не мога, а и не искам и кажете ми, след като не ме харесва защо ме кани в тях.Като ходехме се събирахме аз, той и още двама приятели и иска утре вечер пак да се съберем в тях четиримата.Те още ходят, но ние не.Знае, че секс от мене няма да види, но каква му е целта ... другото момче каза, че бившия ми, ми е подготвил някаква специална изненада, но каквааа ..![]()