- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ;( не издържам вече ;( ;( искам го за мене... :(
здравейте,ще давам по същесвто,защото съм много отчаяна и не знам какво да правя вечехаресвам едно момче,той знае..но нищо не прави по въпроса,онзи ден нарочно ме заговори..аз и на това се радвам
знам че нямам никакъв шанс с него,въпреки че всички около мен ми казват,че имам някаква надежда .. просто никога не съм изпитвала такова желание да бъда с момчето,което харесвам..едвам се сдържам като го видя .. иска ми се дори за една вечер да си го цункам, но поне да ми олекне защото страшно много ме искушава
адски много го харесвам,но той май няма много много опит с момичетата и моите фр. ми казват че сигурно не знае как да постъпи,как да се държи.. просто исках да чуя вашето мнение
Благодаря ви че прочетохте може би безсмислената ми темичка
![]()
![]()
![]()
П.П: на 16 съм, а той на 17![]()
нз но аз съм мисля че ако дадено момче харесва момиче то ще си проличи.
ми мисля че аз направих крачката когато накарах приятелката ми да му каже..знам че е тъпо и детско може би но..както и да е,кво още да направя,не искам да му се бутам и по скайпа не смея да му пиша за да не му досаждамПървоначално написано от unicorn_f
![]()
и аз така смятам. дори и да е супер срамежлив, поне ще забележиш минимална промяна в отношението му към теб. но пък ако си сигурна, че те харесва, давай ти първаПървоначално написано от smileforyou12
не ти пречи да опиташ.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Абе приятелката - съветът ми е да поговориш насаме с него. Не му досаждай, но в същото време и го заговаряйПървоначално написано от jetaime
Така ще разбереш дали имаш някакви шансове или не - ако те отбягва за разговор тогава просто не се занимвай повече с него
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ми дeйствай ти...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Hilary_
Ми дeйствай ти... Wink
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
излесте някой път насаме и поговорете![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Недей разчита на приятелката си, а на себе си. Докато ти самата не пробваш, няма да разбереш какъв ще е резултатът.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Сгащи го в някой ъгъл, нацелувай го едно хубаво и накрая си тръгни с високо вдигната глава.![]()
После ще си проличи харесва ли те или не.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от unicorn_f
Щом го харесваш, не се отказвай от него каквото и да ти струва. Без да ставаш нагла или нахална, разбира се.. спечели си го )
Хаха това ще е яко, направо ще остане в шах и мат оОПървоначално написано от what3ver
леле при мен е абсолютно същотои аз казах на приятелка да му каже
и отначало нещо не се получи точно заради това,че накарах нея.. а не го направих сама.. сега той има нещо към мен,обаче хем той е срамежлив.. хем аз никога няма да направя първата крачка
ии затова много ме е яд
![]()
така че.. ако си достатъчно смела ,действай![]()
Важното е да действате вие, не да карате някой да казва на някого, той да намекне на другия и тн, и тн. Щом го харесваш му покажи (погледи, леки уж ненарочни докосвания, усмивки) леко, не му се натрапвай много, и виж как реагира, ще се разбере![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Продължавай така и следващата тема ще е - приятелката ми си хвана гаджето което аз си бях харесала ...Първоначално написано от jetaime
![]()
+1Първоначално написано от what3ver
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Пффф вече момичетата ли трябва да вършат сичко ..![]()
Щом той няма смелостта да направи нещо,направи го ти... е не в смисъл като да му скочиш следвашия път ...ами заговаряй го ти .Ако те харесва ,мисля че ще си проличи по начина по който отвръща на закачките ти .
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
+Първоначално написано от unicorn_f