Цитирай Първоначално написано от istinata
Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
Комплексите другаде, мацко. Чети си , забавлявай се, коментарите от този род са излишни. Това, че се чувстваш недоразбрана и незабележима от околните, не значи, че трябва да се заяждаш на децата.Отивай да се доказва там, където му е мястото.
Споменаването на трагедията в Чернобил по този ироничен начин показва, че май теб те е засегнал. Жестоко и неприемливо е да се шегуваш с такива работи, дори е тъжно.Тъжно е , когато се замислиш за тежките последствия от тази катастрофа, и в същото време някакво момиче, претендиращо , че е над другите , започва да се гаври , без да си даде сметка какво се е случило.
Чалгата, секса, парите - За съжаление, много от съвременниците ни са приели тези "ценности" за свои- техен си е живота, само Бог може да ги съди. Ти нямаш право на глас, единственото , което можеш да направиш, е да родиш деца, и да ги възпиташ като умни и интелигентни хора. "толкова съм се отчаяла, че се замислям дали да раждам чернобили като вас " - Ха-ха, забавно ... Осъзнай се ти, не гледай прашинката в чуждите очи.
Не искам да обиждам никого с поста си. Форума е направен, за да споделяме любовната си мъка , да питаме, да се учим. В днешно време И-нета е едно от основните средства за общуване.В демократична държава сме, имаме свобода и на словото, и на личния ни живот.
Тук не е мястото за подобни коментари, седни, и се замисли над това, ти с какво се различаваш от другите, и дали с това твое държане във форума не доказа собствените си обиди.
Успех
кво се обясняваш ? На мен коментара ми хареса супер много ! И казвата истината на хората в очите ,какво е поколениото ! Ти самата си жив пример за това ! Предполагам ,че на снимката на аватара си самата ти ,като гледам как си се разчекнала приличаш на "лека жена" ... май и за теб тези неща ,които написа автора на темата са най-важни и за това толкова плюеш !
Що сички злобни,недоразбрани храните а??? КВо ти пука как е застанала на снимката тя е тва не си ти...прави си квот знаеш с живота и остави другите да си живеят както си искат...

По темата подкрепям eveto_xx изцяло...