Значи, днес имах среща с една наистина много красива и финна дама която е чувала за мен от една моя обща позната хубави неща и е искала да се запознаем което и стана днес на живо, но малко предистория, преди да се срещнем сме си писали по skype няколко пъти от които постоянно ми казваше и ставало на въпрос че искала да има човек до себе си на който може да разчита и да е преди всичко приятел не само да е добър в леглото, също така че тя не се влияла дали имал пари или от този род, както и че била много разочарована от мъжете които искали само секс и била много разочарована че истинските джентълмени са били на изчезване... Та в този вид раговори днес като се видяхме на живо и от дума на дума ми казва че имала някакъв приятел чужденец който живеел в бг временно и че много го харесвала но само като приятел както и той нея и също така че и давал пари ей така да си има е аз я питам тя не очаква ли той да поиска нещо от нея, все пак когато един мъж прави скъпи подаръци и дава само пари в случая едва ли ще е само за приятелство, а тя ми казва че не искал нищо от нея вече 3 месеца, изобщо не можах да разбера каква игра играе но при следващите срещи мисля че ще ми проясни ситуацията, вие какво мислите по въпроса... ?