- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да чуя вашето мнение по мой случай с една непозната дама...
Значи, днес имах среща с една наистина много красива и финна дама която е чувала за мен от една моя обща позната хубави неща и е искала да се запознаем което и стана днес на живо, но малко предистория, преди да се срещнем сме си писали по skype няколко пъти от които постоянно ми казваше и ставало на въпрос че искала да има човек до себе си на който може да разчита и да е преди всичко приятел не само да е добър в леглото, също така че тя не се влияла дали имал пари или от този род, както и че била много разочарована от мъжете които искали само секс и била много разочарована че истинските джентълмени са били на изчезване... Та в този вид раговори днес като се видяхме на живо и от дума на дума ми казва че имала някакъв приятел чужденец който живеел в бг временно и че много го харесвала но само като приятел както и той нея и също така че и давал пари ей така да си имае аз я питам тя не очаква ли той да поиска нещо от нея, все пак когато един мъж прави скъпи подаръци и дава само пари в случая едва ли ще е само за приятелство, а тя ми казва че не искал нищо от нея вече 3 месеца, изобщо не можах да разбера каква игра играе но при следващите срещи мисля че ще ми проясни ситуацията, вие какво мислите по въпроса... ?
Две глави мислят по-добре от една!
...че при следващите срещи ще ти се изясни ситуацията. ^^![]()
Какво да ти кажем? Ти нищо кой знае колко не знаеш за нея, ние не можем да сме по-наясно от теб в ситуацията. На пръв поглед наистина звучи малко странно, 'познат' да й дава пари ей така за нищо. Може да има някаква по-особена причина, може и той просто да я 'купува' нещо от нея... с цел в последствие тя да му пусне, да тръгнат или разни такива.
Опознайте се.. и вероятно сам ще достигнеш до отговора.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Или тя да послъгва ... Може би той нищо не иска, тя му пуска по желание. Или въобще не и дава пари...Нещата не се връзват.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
+1. Или е някой балък, който си въобразява, че ако я сваля достататъчно време "джентълмено-тузарски", тя ще му пусне.Първоначално написано от eveto_xx
От всичко написано съдя, че е просто използувачка. Това че е красива не пречи да е боклук. Намерила е балък да и се върже и сега ще те омае и най-малкото ще те изръси. А за чужденеца дето и давал пари ей така - това и бабите пред блока не биха го повярвали. Как си се вързал не знам.
Не ти се вярва ли? Не мога да ти го докажа по никакъв начин защото явно те е омотала.
Ще почакам сам да се увериш в това ..![]()
Дамм как така хем и дава пари,хем и нищо не иска в замяна?В 21 век тези неща не стават.Или лъже,че изобщо има такъв чужденец за да се направи на интересна,или просто премълчава нещо.Каквото и да е имай си едно на ум.Всъщност наистина сигурно при другите ви срещи ще разбереш каква е ситуацията.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Финната дама взима пари отПървоначално написано от pavelvasilev
чужденец....ей така само...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
явно си спестява някой подробности около това даване на пари просто така за да не излезе като онея курви които взимат пари за секс. но единствения човек който знае как седят нещата е тя. това да ти проясни ситуацията нз зависи от нея
ммм савсем нормално е нищо да не иска, аз имам не едни такъв приятел който ми е давал пари и такива ,но нищо не исканапулно възможно е това ,
сиг спи с нея и и дава пари или няма никакъв чужденецно на мен едно не ми е ясно,тая защо ти говори за него,като на теб едвали ти пука?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Че да ми даде и на менПървоначално написано от rusova
И аз нищо няма да му давам
![]()
Съгласна съм ....Първоначално написано от what3ver
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ами според мен просто се е представяла за друга...а колкто до разясняването... рано или късно ще се издаде каква е всъщност...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имах една приятелка навремето, коато също получаваше пари от един чужденец и той в началото нищо не искаше. После обаче си показа истинските намерения и стана една такава голяма каша...
Така че така от добро сърце пари никой не дава. Всичко си има цена..
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Така е - безплатно е само сиренцето в капанаПървоначално написано от neznaesh
![]()
къде са тия хора да дават пари и на мене е така за без нищо и по пощтата може даже![]()
![]()
Най-вероятно вече му е пуснала...смис кофти е ама така е по принцип с повечето връзки от тоя сорт...Първоначално написано от eveto_xx
Тая да не е частна к***а, че и плащат всеки месец?
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Днес се срещнахме пак с дамата, и от дума на дума я подхванах пак за онзи чужденец какви са им точно взаимоотношенията уж че ми е любопитно все пак нямаме нищо още между нас, 2-ра среща ни беше днес. Относно чужденеца той много я харесвал и искал да бъде с нея но тя искала да бъдат само приятели и му го е казвала, е аз и казвам добре защо тогава приемаш парите му като по този начин му даваш повод да си му един вид "задължена" или в "натура" а тя ми каза че чужденеца и давал пари защото знаел колко са били малки българските заплати и просто искал приятелски да и помага да живее по-добре и това беше в общи линии....
Реших при следващата ни среща да действам към по-интимни моменти и тогава мисля че ще се покажат как стоят при нея нещата, но чудя се за какъв дявол е трябвало да ми говори за него изобщо освен ако не е искала да ми намекне един вид да съм платежноспособен защото повярвайте ми дамата е страхотна има как да го кажа някакво аристократично излъчване ако можете да ме разберете...
Ще ви пиша пак като разбера за какво става въпрос другия път
Точно това смятах да ти кажа. По скайп ти е намекнала, че не се впечатлява от пари и такива работи, но пък изниква чужденец, който я подкрепя финансово. Така че мойто мнение е че иска да намекне че може да получава пари (не отказва), но нали е "скромна" и не се впечатлява от това. С една дума - иска да си плащач и разводач.Първоначално написано от pavelvasilev
Успех при следващите срещи!
![]()
... такаа вие се оказахте прави за съжаление тя се оказа от тези жени които обичат да се забавляват и да бъдат с готини мъже НО естествено с дебели портфейли... Днес се срещнахме пак и както си се разхождахме по улиците влязохме в магазин за дрехи и познайте тръгна да избира някакво скъпо белъо и като тръгна да го плаща ми каза в последния момент че не е взела пари че ги е забравила и познайте накъде е биела... да ама не позна защото аз имах в себе си 40-тина лева все пак беше през деня за по кафе а не за вечеря и затова не носех повече пари в мен, така и иначе разбрах достатъчно за нея след тази поредна среща и реших повече да не я търся, не за друго а защото търся истинска приятелка земен човек а не само секс, ако ми е само до секса да съм и платил по единия или другия начин но от това няма да изпитам истинска удовлетвореност а само физически, затова и търся истинска жена с човешки и нормални разбирания! Язък за красивата мадама но трябва и нещо истинско зад красивия и външен вид...
told ya...ама се пак гадно се е получило...нищо майната и![]()
Защо си мисля че искаше да ми кажеш нещо друго... аз направих своя избор, и не съжалявам защото все пак не забравяй че за един мъж който се представя добре и има пари винаги ще е като нож с две остриета не знаеш жената до тебе заради парите или заради мъжа до себе си е с него...!Първоначално написано от smileforyou12