.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Голям фен Аватара на beb4yy
    абе незнам ма....

Град
    Варна!!!
    Случвало ми се е...и продължава да се случва!

при мен е така всеки божи ден...понякога си казвам "И какво като си сама,ще си се оправяш сама и няма да разчиташ на никого" е да ама не ми се получава.Никога никой мен не ме търси да излизаме-ако изляза ще е ако аз се обадя на някой...Имам сестра и кажи речи почти всичките ни приятели са общи,та всички търсят нея когато им е кофти или им се излиза.Случвало се е една приятелка да ми звънне на мене и да плаче по телефона и да ми каже "сестра ти там ли е,дай да говоря с нея". Много яко ми става... Така и с момчето което обичам...не ми звъни той...много рядко да излезем някъде с много убеждения и за кратко време...Въпреки това излизам почти всеки ден защото се намира някой човек който да се реши да излезе като го питам

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Цитирай Първоначално написано от kris4en
    при мен е така всеки божи ден...понякога си казвам "И какво като си сама,ще си се оправяш сама и няма да разчиташ на никого" е да ама не ми се получава.Никога никой мен не ме търси да излизаме-ако изляза ще е ако аз се обадя на някой...Имам сестра и кажи речи почти всичките ни приятели са общи,та всички търсят нея когато им е кофти или им се излиза.Случвало се е една приятелка да ми звънне на мене и да плаче по телефона и да ми каже "сестра ти там ли е,дай да говоря с нея". Много яко ми става... Така и с момчето което обичам...не ми звъни той...много рядко да излезем някъде с много убеждения и за кратко време...Въпреки това излизам почти всеки ден защото се намира някой човек който да се реши да излезе като го питам
    Много тъжно наистина. Значи трябва да си извадим поука и да си намерим хора, които държат на нас, а не само ние да ги търсим.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на beb4yy
    дам да си бъдем ние приятели и да си помагаме

Дам,случвало ми се е....Не е приятно...Горе главата,всичко ще се оправи

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    хм ,знам го това чувство.
    А какво да ти кажа ,когато трябваше да дойда в чужбина дойдох 1 ден след като свърши даскало в Бг, тук никой не познавах, нито знаех езика, цяло лято съм била сам самичка, само с майка ми.Побърквах се.Всички ,които обичах и всички, за които ми пукаше бяха далеч от мен :С
    Но ще ти мине

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си