- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е?
Кофти, а.![]()
при мен е така всеки божи ден...понякога си казвам "И какво като си сама,ще си се оправяш сама и няма да разчиташ на никого" е да ама не ми се получава.Никога никой мен не ме търси да излизаме-ако изляза ще е ако аз се обадя на някой...Имам сестра и кажи речи почти всичките ни приятели са общи,та всички търсят нея когато им е кофти или им се излиза.Случвало се е една приятелка да ми звънне на мене и да плаче по телефона и да ми каже "сестра ти там ли е,дай да говоря с нея". Много яко ми става...Така и с момчето което обичам...не ми звъни той...много рядко да излезем някъде с много убеждения и за кратко време...Въпреки това излизам почти всеки ден защото се намира някой човек който да се реши да излезе като го питам
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Много тъжно наистина. Значи трябва да си извадим поука и да си намерим хора, които държат на нас, а не само ние да ги търсим.Първоначално написано от kris4en
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Дам,случвало ми се е....Не е приятно...Горе главата,всичко ще се оправи![]()
хм ,знам го това чувство.
А какво да ти кажа ,когато трябваше да дойда в чужбина дойдох 1 ден след като свърши даскало в Бг, тук никой не познавах, нито знаех езика, цяло лято съм била сам самичка, само с майка ми.Побърквах се.Всички ,които обичах и всички, за които ми пукаше бяха далеч от мен :С
Но ще ти мине![]()