- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре е 1-та Матура
пише се не знам
не го казвам за да се заяждам,
току виж ти се падне утре на матурата
Успех на всички.(:
След 2 години ще съм на вашето място.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Епа половината от произведенията не съм ги чел, днес ще ги чета.Утре не се притеснявам толкова много, обаче във Вторник ми е матурата по математика, а нея просто ми трябва чудо, че да я взема.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ами аз се притеснявамПовече оба1е за 19-ти защото за матурата ми по английски и на мен ми трябва някакво чудо
Успех на всички зрелостници! Успех и на мен
![]()
Чувствам се подготвен.
Първоначално написано от XceSS
И аз така...
И аз такаПървоначално написано от Seducti0n
дано не въведат до тогава задължителна по математика
![]()
![]()
Късмет на всички матуристи!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Първоначално написано от MrUndaztood
не искам дори да си помислям...
ако я направят тая реформа, усещам как университетите ще си останат празни или пък може би не![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от coteto
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Пффф мислех си, че съм само азПървоначално написано от ivsan4eto
![]()
Успокои ме![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Изпитвам див ужас,като си помисля за товаУспях да прочета всичко
,но това не ме успокоява.
Не сиПървоначално написано от XceSS
![]()
Ай успех на всички, сестра ми е 12 клас, така че знам к'во ви е ;д Ама българският език не е толкова труден, поне не би трябвало да е o_O
Искам да попитам-на последния въпрос, който е за 30 точки ТРЯБВА ЛИ ДА ПИШЕМ ВЪРХУ ЦЯЛОТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ или да разсъждаваме САМО по дадения откъс ?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Според мен трябва да пишеш конкретно и само за откъса, ако той е от лирически текст. Ама, ако е проза.. аз примерно бих свързала по някакъв начин това, което пиша, с целия текст. Имаше някаква тема за "Тюнюн" и смъртта на Борис Морев - няма как да пишеш само за това, без никакви препратки към началото на романа. : )Първоначално написано от mrysnika
..
Все пак 41. задача гласи "Прочете откъса и коментирайте проблема" така че по всички пътища на логиката трявба да става дума за откъса. Не рискувайте с моменти, които не присъстват там, защото може да ви изиграе лоша шИгЪ...
P.s. разпрахте ли, че 70% от проверяващите в училищата в София, няма да са от София![]()
Ами аз не мога да кажа че се притеснявам, даже съм малко нетърпелива, интересно ми е да видя какво ще се падне.
Чела съм почти всичко, "Тютюн" и "Под игото" не съм ги дочела, но знам за какво става въпрос и не бих се притеснила ако ми се падне, ама "Чичовци" не съм го барвала. Абе квото и да се падне за разсъждание все нещо ще напиша.![]()
За матурата по география не съм чак толкова нетърпелива, но определено няма да ходя на магия да я правя.![]()
късмет хора![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
12 клас си, а като те гледам колко неграмотно пишеш... оО.
Учудвам се, че сте толкова несериозни. Матури имате, в университет ще ходите, ами едни произведения не сте прочели цяла година. Е толкова ли трудно беше, де?...
Аз съм седми клас и преди няколко дни правих матура за 12 клас (само въпросите от български език) и нямах и една грешка. Не е толкова трудно.
Успех все пак; който е учил, няма от какво да се тревожи.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.