.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

След кола маска...?

По принцип моята кожа е доста чувствителна и след кола маска доста често ми излизат обриви. Можете ли да ми предлложите някакъв препарат с който да се мажа след кола маска за да се предотврати обрива?

-

Още един въпрос. Последните няколко пъти си обезкосмих краката с епилатор и някои косъмчета започнаха да растат подкожно. Някакви методи това да се предотврати ?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    И аз имам същите проблеми.Честно казано, никога не съм успявала да се отърва от подкожните и обривите напълно, но съм успявала да ги направя почти невидими.След кола маска/епилатор се мажа с памуче, напоено с розова вода, но грижата ти трябва да е почти всеки ден.Лятото се ексфолирам всеки ден и слагам хидратиращи кремове.Има и още едно трикче, което при мен действа, но е много досадно.Лятото редувам бръснене и епилатор.От бръсненето стават по-твърди и сякаш по-трудно се обръщат.Зимата само кола маска.От целия си опит съм разбрала, че тия неща си се получават от епилатора, обаче лятото е трудно да чакаш всеки път за кола маска.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Wonderland
    къпеш се първите няколко дни с хладка вода и сапун тео-бебе

може да се мажеш със крем здраве или бочко,съдържат смрадлика,а тя много успокоява.

Град
    Пловдив
    Да, с бебешки пудри/кремчета

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    ах ти
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anitram
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    ах ти
    разтапят ми се краката от този мъжага
    кремче кремче е истината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове