.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тя каза "незнам" ?!?

дайте вече лок на темата

явно не е наясно с чувстата си само не я притискай.когато се изясни със себе си може би ще ти каже.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ето ,ето още една мацка,която не знае сърби ли я ,боли ли я.Ееее аман вече просто!!Ами тази или просто си е глътнала граматиката,когато си я питал и не е измислила какво да каже,или просто се колебае.Абе говори сериозно с нея и я попитай наистина какво означава това ''не знам''
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Мисля, че си я уплашил малко дай и някакво време и я попитай отново, дръж се приятелски с нея не я отблъсквай .... и не се дръж хладно с нея ако наистина те харесва тя ще потърси отново компанията ти. А и кажи на родителите и че ся смотани...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Мисля, че си я уплашил малко дай и някакво време и я попитай отново, дръж се приятелски с нея не я отблъсквай .... и не се дръж хладно с нея ако наистина те харесва тя ще потърси отново компанията ти. А и кажи на родителите и че ся смотани...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Сигурно те харесва, но я е срам.. Сам каза, че е по-стеснителна
    Stay up all night with the stars *

Голям фен
    Град
    Лондон
    Определено мисля ,че тя не е наясно какво чувства и какво иска в момента ,може би и от една страна мисли,че да сте само приятели е по-добре.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Значи да продължа да се държа с нея по същия начин, както досега и да не повдигам отново темата..поне засега?

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз пък помислих, че ще се възмутиш от това, че тя е неграмотна, пък то какво излезе - ти си неграмотният. :/ lame.

може да те харесва само като приятел и да ти е казала незнам, защото не е искала да те нарани, а другата причина може и да са родителите... опитай пак да говориш с нея

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз пък помислих, че ще се възмутиш от това, че тя е неграмотна, пък то какво излезе - ти си неграмотният. :/ lame.
    Това не можах да го разбера ?!?

Цитирай Първоначално написано от nonamebg
    Значи да продължа да се държа с нея по същия начин, както досега и да не повдигам отново темата..поне засега?
    да

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Мисля.... че не споделя чувствата ти. Поне ако бях на нейно място не бих реагирала така.
    Другият вариант е да се е уплашила. Може би си я изненадал с това признание.
    Изчакай малко да видиш как ще се развият нещата и тогава поговори пак с нея. Успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Да не би да харесва някой твой приятел?

Цитирай Първоначално написано от ivcheto1
    може да те харесва само като приятел и да ти е казала незнам, защото не е искала да те нарани, а другата причина може и да са родителите... опитай пак да говориш с нея
    и аз мисля така. Пък от друга страна не знам, може би наистина не е наясно с чувствата си.
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    със сигурност те харесвано, но има някаква причина за да не иска да ти го признае...
    <N>

Хмм мисля че разбирам как се чувства това момиче.. Според мен те приема като приятел - човек с който може да си каже всичко и т.н. и не иска това да се променя, защото на тази възраст е голяма рядкост да си най-добър приятел с гаджето си... Познава те от мнгого време сигурно и никога не е поглеждала на теб като на момче (ако ме разбираш Не я притискай и не и споменавай за това пак изчакай малко и ти сам ще разбереш какво ще стане

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Спри да натискаш и изчакай тя да прояви инициатива. Ако не стане нищо ... значи така е по-добре

Цитирай Първоначално написано от BuKuTyY
    Хмм мисля че разбирам как се чувства това момиче.. Според мен те приема като приятел - човек с който може да си каже всичко и т.н. и не иска това да се променя, защото на тази възраст е голяма рядкост да си най-добър приятел с гаджето си... Познава те от мнгого време сигурно и никога не е поглеждала на теб като на момче (ако ме разбираш Не я притискай и не и споменавай за това пак изчакай малко и ти сам ще разбереш какво ще стане
    ами значи от 3 години сме в един клас, но никога не сме си обръщали по-голямо внимание както сега, по-точно през последния един месец

може би търси само приятлско отношение от теб

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от nonamebg
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Това не можах да го разбера ?!?
    Би трябвало учителят ти по български език отдавна да ти го е обяснил, но все пак - клик.

sry za latinicata ... i az iam sushtiq problem .. priznah i 4e q haresvam i iskam da se polu4i mejdu nas i tq " mi nz " .... kaza oshte 4e trqbvalo da si pogovorim nqkoi den za tva i toq den taka i ne idva ,,, neshto kat i zapisha po skype za tva i me otrezva ili mi se surdi ... dali iska da si ostanem samo fr naistina mnogo q haresvam i sum super oburkan ... kajete kakvo da pravq ..

dali da iskam da si pogovorim ili da q ostavq da vidq dali tq shte napravi neshto po vuprosa

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от deletemyself
    sry za latinicata ... i az iam sushtiq problem .. priznah i 4e q haresvam i iskam da se polu4i mejdu nas i tq " mi nz " .... kaza oshte 4e trqbvalo da si pogovorim nqkoi den za tva i toq den taka i ne idva ,,, neshto kat i zapisha po skype za tva i me otrezva ili mi se surdi ... dali iska da si ostanem samo fr naistina mnogo q haresvam i sum super oburkan ... kajete kakvo da pravq ..

dali da iskam da si pogovorim ili da q ostavq da vidq dali tq shte napravi neshto po vuprosa
    1-во зарежи го тоя скайп..от личен опит ти го казвам не е за такива работи : ))
    2-ро за да ти каже нз може да има няколко причини..може да не те харесва..или да не иска връка..или пък някоя нейна прителка да те харесва и тя да не може да тръгне с теб..знам ли варианти много

..ама най добре говори с нея на живо
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на fenasf
    в повечето случаи това е деликатно "не" но не се отчайвай

Ох, тази дума не знам колко е позната. Казвах на едно момче не занам и взех ,че казах нещо и опа аре пак на същия въпрос ама с друг отгвор :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си