- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато някой е много близо,а всъщност толкова далеко
случвало ли ви се е да сте физически близо до любимия,а душевно на хиляди километри....Е,такъв е моят случай.Обичам го с цялото си сърце,дори повече от себе си,а той е толкова "далеко"....Той е смисълът на живота ми,ставайки сутрин се сещам за Него и се усмихвам,просто остави една много дълбока следа в съзнанието ми,а аз в неговото-никаква....Няма нищо по-лошо от това да бъдеш отхвърлен от любимия...Не търся нито съжаление,нито съвети,просто споделянето ме успокоява
Понякога любовта е прекалено жестока...
Същия проблем имах до преди 1 месец и половина някъде!
Просто трябва да повярваш в себе си и да разбереш,че това момче не те заслужава!Трябва да осъзнаеш,че не е единствен, неповторим, твоята любов и т.н. огледай се има много по-хубави момчета,момчета които биха дали всичко, за да са с теб,биха държали на теб,просто трябва да се поогледаш пък ти си като кон с капаци в момента и гледаш само към него,което не е правилното решение!Опитай се да го забравиш,защото колкото повече се задълбочаваш толкова повече затъваш и после няма излизане от тея лайна с извинения![]()
![]()
Огледай се, със сигурност в момента има поне 2ма 3ма сладури,които неспират да си мислят за теб! Успех в откриването им![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Да,права си,има много по-хубави момчета,но аз не го обичам заради визията му,а заради качествата,които притежава.Толкова е трудно да намериш своята "половинка"...И е още по-лошо,че сравняваш следващия с предния,не мога да превъзмогна това натрапчиво чувство,всъщност"чувство не е точната дума,но не намирам по-подходяща.Е,за първи път се чувствам толкова слаба и безпомощна,зависеща от волята на някого...Първоначално написано от rozovsluncho
let_me_be, разбирам те... Опитай се да мислиш положително, макар че е трудно. Знам какво имаш предвид. Хората, които минат през това, те знаят какво е. Отстрани може да изглеждаш като глупачка в очите на другите. Не мисли това. Трябва да се изживее болката, отдай й се. Но не прекалено, че да ти вземе и малкото сила за живот. Не може да се правиш, че си добре. Бъди откровена със себе си. Не подтискай чувствата. Изживей ги. Разбирам те. Не си само ти в това състояние. Това е успокоение донякъде. Че не си единствен. Дано да ме разбра. Но въпреки всичко не се отчайвай крайно. Опитай да мислиш положително. Утешавам (един вид) теб, но и себе си. Не само на теб ти е тежко. Дано ако прочетеш това да си малко по-добре.
Амо така се получава понякога .. чувствата изтиват и хората се отдалечават един от друг и любовта умира .. може би е време за '' край '' на това лутане . Според мен всичко отдавна е свършило ..
Аз не ти говоря за визия самоПървоначално написано от let_me_be
точно това ти казвам,че ще има човек който би държал на теб много повече от него..трябва да се настроиш положително....
Как я успокояваш с това което си написала..а себе си как успокоявашПървоначално написано от themusicinme
никак... Да не беше писала толкова много ми направо да беше написала "Давай депресирай се!"
немисля,че е успокояващо..
Наистина и на мен ми беше тежко,даже още ми е тежко до някъде,но забелязах едно момче в което мисля че се влюбвам и се чувствам много по-добре,отколкото като стоях унас и ревах по цели нощи...
Никой глупак не заслужава да плачете и да тъжите за него!
моите извинения но това че не е сигурен в чувствата си не го прави глупак! това че не умее да показва чувствата си не значи че е нищожество!
Не бе .. просто всички прочетоха "Здрач" и станаха компетентни ... си е 'бало ...Първоначално написано от crazy1
Случвало ми се е един път това нещо..дълго време неможах да превъзмогна това
,но след всичко това което изпитваш и чустваш някакси ставаш по силем духом .. нз де поне при мен така беше.Имаше обаче еди проблем аз след тва не се доверих на нито едно момче и още немога да се доверя
![]()
![]()
![]()
Пожелавам ти да забравиш за свичко и да го оставиш тоя да духа супата![]()
![]()
айдее успехх![]()
нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...![]()
на мен ми се е случвало и те разбирам определено.ноо близо 2 години след тези събития съм благодарна че така се случиха нещата че не сме били заедно с този човек защотот се оказа голям провла като човек... може и при теб да стане същото.времето лекува!!Успех![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Това положение е наистина ужасно и предполагам,че много те боли.Мога да кажа,че и аз сега преживявам нещо подобно,но не точно.Никой,който не е изпитал нещо подобно не знае,дори си няма на идея колко е сктаршно такова положение.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
това не е любов, любов е когато и от двете страни се обичат, това е няква изкривена представа за думата любов, по-принцип ти казваш, че го обичаш, че сутрин ставаш с мисълта за него, може би и с тая мисъл заспиваш, превърнала си всичко това в една фикс идея, в някал идеал, вманиечила си се в един човек, когато има толкова много други, разнообразието му е майката, промени начина си на живот или държанието си към него, представи си че си получи амнезия и незнаеш нищо за него опознай го на ново и нека той опознае теб, дай шанс на мечтите си за истинска любов, не си губи времето в предрасъдаци , ами ако какво ли ще стане после,Или просто си кажи, че болката, която изпитваш от всичко това те кара да се чувстваш жива, че е време да забравиш за всичко и да търсиш някой друг ;Р, защото винаги когато си мислим, че е края на света е всъщност само началото ....
NqKaF si TaM :P
знам какво ти е,в същото положение съмПървоначално написано от desyty
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от let_me_be
гадно е да за това си казваш кур за любовта и се отдаваш на приятелите , алкохола и наркотиците и ти става малко по-добре
наистина е много гадно, но все пак не е края на света. ще ти е гадно известно време, после ще ти мине. само гледай съвсем да не се предадеш и да ти се изпари цялото желания за живот, не го допускай, после много трудно ще се съвземеш. почни да излизаш, да се забавляваш, тва отвлича вниманието и 100% ще ти помогне рано или късно.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ок,известно време....не смяташ ли,че година и половина и достатъчно време....Но аз не забелязвам промяна в емоционалното си състояние....И наистина ли времето лекува или просто слабо притъпява болката?!Това ли е лечението?Първоначално написано от sladur4etyYy
Извинявам се.Първоначално написано от rozovsluncho
Аз се разделих с момче преди 2 месеца. Потърсих го. Исках поне да го видя някой път. Видяхме се няколко пъти. Сега той ме отхвърли окончателно. Да не го търся по никакъв начин. Мн ми е гадно. Нямам сила да живея, губи ми се желанието за живот. Не знам какво ще правя и докога ще издържа. Не мога да се предам, не трябва. И да ви кажа времето мн не лекува. Не знам вече какво да мисля.![]()
това не е любов... 1+1=12-1=0
![]()
ами за любовта от километри... а не просто така наречената "далечна" любов... и двете са лоши, и двете може да не завършат с хубав край... но при първата е възможно да се получи нещо... а при втората всичко губи смисъл и значение, и дори единият да продължава да обича, др. няма да го чака цял живот... неможеж да се събудиш с мисълта, че като излезеш ще го видиш, дори да не ти обърне внимание... просто ти се топли сърцето като го погледнеш, а при др. просто чакаш... и се молиш да се видите, да го прегърнеш, да го целунеш, да му кажеш, че го обичаш ако вече не е твърде късно...![]()