.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

когато някой е много близо,а всъщност толкова далеко

случвало ли ви се е да сте физически близо до любимия,а душевно на хиляди километри....Е,такъв е моят случай.Обичам го с цялото си сърце,дори повече от себе си,а той е толкова "далеко"....Той е смисълът на живота ми,ставайки сутрин се сещам за Него и се усмихвам,просто остави една много дълбока следа в съзнанието ми,а аз в неговото-никаква....Няма нищо по-лошо от това да бъдеш отхвърлен от любимия...Не търся нито съжаление,нито съвети,просто споделянето ме успокоява

Понякога любовта е прекалено жестока...

Същия проблем имах до преди 1 месец и половина някъде!

Просто трябва да повярваш в себе си и да разбереш,че това момче не те заслужава!Трябва да осъзнаеш,че не е единствен, неповторим, твоята любов и т.н. огледай се има много по-хубави момчета,момчета които биха дали всичко, за да са с теб,биха държали на теб,просто трябва да се поогледаш пък ти си като кон с капаци в момента и гледаш само към него,което не е правилното решение!Опитай се да го забравиш,защото колкото повече се задълбочаваш толкова повече затъваш и после няма излизане от тея лайна с извинения

Огледай се, със сигурност в момента има поне 2ма 3ма сладури,които неспират да си мислят за теб! Успех в откриването им
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho

Просто трябва да повярваш в себе си и да разбереш,че това момче не те заслужава!Трябва да осъзнаеш,че не е единствен, неповторим, твоята любов и т.н. огледай се има много по-хубави момчета,момчета които биха дали всичко, за да са с теб,биха държали на теб,просто трябва да се поогледаш пък ти си като кон с капаци в момента и гледаш само към него,което не е правилното решение!Опитай се да го забравиш,защото колкото повече се задълбочаваш толкова повече затъваш и после няма излизане от тея лайна с извинения

Огледай се, със сигурност в момента има поне 2ма 3ма сладури,които неспират да си мислят за теб! Успех в откриването им
    Да,права си,има много по-хубави момчета,но аз не го обичам заради визията му,а заради качествата,които притежава.Толкова е трудно да намериш своята "половинка"...И е още по-лошо,че сравняваш следващия с предния,не мога да превъзмогна това натрапчиво чувство,всъщност"чувство не е точната дума,но не намирам по-подходяща.Е,за първи път се чувствам толкова слаба и безпомощна,зависеща от волята на някого...

let_me_be, разбирам те... Опитай се да мислиш положително, макар че е трудно. Знам какво имаш предвид. Хората, които минат през това, те знаят какво е. Отстрани може да изглеждаш като глупачка в очите на другите. Не мисли това. Трябва да се изживее болката, отдай й се. Но не прекалено, че да ти вземе и малкото сила за живот. Не може да се правиш, че си добре. Бъди откровена със себе си. Не подтискай чувствата. Изживей ги. Разбирам те. Не си само ти в това състояние. Това е успокоение донякъде. Че не си единствен. Дано да ме разбра. Но въпреки всичко не се отчайвай крайно. Опитай да мислиш положително. Утешавам (един вид) теб, но и себе си. Не само на теб ти е тежко. Дано ако прочетеш това да си малко по-добре.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Амо така се получава понякога .. чувствата изтиват и хората се отдалечават един от друг и любовта умира .. може би е време за '' край '' на това лутане . Според мен всичко отдавна е свършило ..

Цитирай Първоначално написано от let_me_be

Да,права си,има много по-хубави момчета,но аз не го обичам заради визията му,а заради качествата,които притежава.Толкова е трудно да намериш своята "половинка"...И е още по-лошо,че сравняваш следващия с предния,не мога да превъзмогна това натрапчиво чувство,всъщност"чувство не е точната дума,но не намирам по-подходяща.Е,за първи път се чувствам толкова слаба и безпомощна,зависеща от волята на някого...
    Аз не ти говоря за визия само точно това ти казвам,че ще има човек който би държал на теб много повече от него..трябва да се настроиш положително....

Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    let_me_be, разбирам те... Опитай се да мислиш положително, макар че е трудно. Знам какво имаш предвид. Хората, които минат през това, те знаят какво е. Отстрани може да изглеждаш като глупачка в очите на другите. Не мисли това. Трябва да се изживее болката, отдай й се. Но не прекалено, че да ти вземе и малкото сила за живот. Не може да се правиш, че си добре. Бъди откровена със себе си. Не подтискай чувствата. Изживей ги. Разбирам те. Не си само ти в това състояние. Това е успокоение донякъде. Че не си единствен. Дано да ме разбра. Но въпреки всичко не се отчайвай крайно. Опитай да мислиш положително. Утешавам (един вид) теб, но и себе си. Не само на теб ти е тежко. Дано ако прочетеш това да си малко по-добре.
    Как я успокояваш с това което си написала..а себе си как успокояваш никак... Да не беше писала толкова много ми направо да беше написала "Давай депресирай се!" немисля,че е успокояващо..
    Наистина и на мен ми беше тежко,даже още ми е тежко до някъде,но забелязах едно момче в което мисля че се влюбвам и се чувствам много по-добре,отколкото като стоях унас и ревах по цели нощи...

Никой глупак не заслужава да плачете и да тъжите за него!

моите извинения но това че не е сигурен в чувствата си не го прави глупак! това че не умее да показва чувствата си не значи че е нищожество!

Цитирай Първоначално написано от crazy1
    моите извинения но това че не е сигурен в чувствата си не го прави глупак! това че не умее да показва чувствата си не значи че е нищожество!
    Не бе .. просто всички прочетоха "Здрач" и станаха компетентни ... си е 'бало ...

Град
    Newp0rt ..
    Не бе .. просто всички прочетоха "Здрач" и станаха компетентни ... си е 'бало ...[/quote] Не разбирам защ0 намесваш здрач това че любовта наранява .. когато обичаш истински няма нищ0 обш0 с книгатаа ... ама нищичко

Случвало ми се е един път това нещо.. дълго време неможах да превъзмогна това ,но след всичко това което изпитваш и чустваш някакси ставаш по силем духом .. нз де поне при мен така беше.Имаше обаче еди проблем аз след тва не се доверих на нито едно момче и още немога да се доверя
    Пожелавам ти да забравиш за свичко и да го оставиш тоя да духа супата
    айдее успехх
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

на мен ми се е случвало и те разбирам определено.ноо близо 2 години след тези събития съм благодарна че така се случиха нещата че не сме били заедно с този човек защотот се оказа голям провла като човек... може и при теб да стане същото.времето лекува!!Успех
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Това положение е наистина ужасно и предполагам,че много те боли.Мога да кажа,че и аз сега преживявам нещо подобно,но не точно.Никой,който не е изпитал нещо подобно не знае,дори си няма на идея колко е сктаршно такова положение.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    skitnik sam :P haha
    това не е любов, любов е когато и от двете страни се обичат, това е няква изкривена представа за думата любов, по-принцип ти казваш, че го обичаш, че сутрин ставаш с мисълта за него, може би и с тая мисъл заспиваш, превърнала си всичко това в една фикс идея, в някал идеал, вманиечила си се в един човек, когато има толкова много други, разнообразието му е майката, промени начина си на живот или държанието си към него, представи си че си получи амнезия и незнаеш нищо за него опознай го на ново и нека той опознае теб, дай шанс на мечтите си за истинска любов, не си губи времето в предрасъдаци , ами ако какво ли ще стане после,Или просто си кажи, че болката, която изпитваш от всичко това те кара да се чувстваш жива , че е време да забравиш за всичко и да търсиш някой друг ;Р, защото винаги когато си мислим, че е края на света е всъщност само началото ....
    NqKaF si TaM :P

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от desyty
    Понякога любовта е прекалено жестока...
    знам какво ти е,в същото положение съм
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Пловдив

Re: когато някой е много близо,а всъщност толкова далеко

Цитирай Първоначално написано от let_me_be
    случвало ли ви се е да сте физически близо до любимия,а душевно на хиляди километри....Е,такъв е моят случай.Обичам го с цялото си сърце,дори повече от себе си,а той е толкова "далеко"....Той е смисълът на живота ми,ставайки сутрин се сещам за Него и се усмихвам,просто остави една много дълбока следа в съзнанието ми,а аз в неговото-никаква....Няма нищо по-лошо от това да бъдеш отхвърлен от любимия...Не търся нито съжаление,нито съвети,просто споделянето ме успокоява

гадно е да за това си казваш кур за любовта и се отдаваш на приятелите , алкохола и наркотиците и ти става малко по-добре

Мега фен
    наистина е много гадно, но все пак не е края на света. ще ти е гадно известно време, после ще ти мине. само гледай съвсем да не се предадеш и да ти се изпари цялото желания за живот, не го допускай, после много трудно ще се съвземеш. почни да излизаш, да се забавляваш, тва отвлича вниманието и 100% ще ти помогне рано или късно.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    наистина е много гадно, но все пак не е края на света. ще ти е гадно известно време, после ще ти мине. само гледай съвсем да не се предадеш и да ти се изпари цялото желания за живот, не го допускай, после много трудно ще се съвземеш. почни да излизаш, да се забавляваш, тва отвлича вниманието и 100% ще ти помогне рано или късно.
    ок,известно време....не смяташ ли,че година и половина и достатъчно време....Но аз не забелязвам промяна в емоционалното си състояние....И наистина ли времето лекува или просто слабо притъпява болката?!Това ли е лечението?

Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    Как я успокояваш с това което си написала..а себе си как успокояваш никак... Да не беше писала толкова много ми направо да беше написала "Давай депресирай се!" немисля,че е успокояващо..
    Наистина и на мен ми беше тежко,даже още ми е тежко до някъде,но забелязах едно момче в което мисля че се влюбвам и се чувствам много по-добре,отколкото като стоях унас и ревах по цели нощи...

Никой глупак не заслужава да плачете и да тъжите за него!
    Извинявам се.
    Аз се разделих с момче преди 2 месеца. Потърсих го. Исках поне да го видя някой път. Видяхме се няколко пъти. Сега той ме отхвърли окончателно. Да не го търся по никакъв начин. Мн ми е гадно. Нямам сила да живея, губи ми се желанието за живот. Не знам какво ще правя и докога ще издържа. Не мога да се предам, не трябва. И да ви кажа времето мн не лекува. Не знам вече какво да мисля.

това не е любов... 1+1=1 2-1=0
    ами за любовта от километри... а не просто така наречената "далечна" любов... и двете са лоши, и двете може да не завършат с хубав край... но при първата е възможно да се получи нещо... а при втората всичко губи смисъл и значение, и дори единият да продължава да обича, др. няма да го чака цял живот... неможеж да се събудиш с мисълта, че като излезеш ще го видиш, дори да не ти обърне внимание... просто ти се топли сърцето като го погледнеш, а при др. просто чакаш... и се молиш да се видите, да го прегърнеш, да го целунеш, да му кажеш, че го обичаш ако вече не е твърде късно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си