- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се прави смучка?
Може да звучи малко смешно,но моля кажете ми как точно се правят?
има милиони такива теми
Взимаш прахосмокачката, включваш я и засмукваш гаджето където искаш..хмм внимавай само да не засмучиш не където трябва, че може да го заболи..![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
пише се детскоПървоначално написано от smileforyou12
![]()
![]()
![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Ти да не си на 9 ?
Кфи са тия глупости .... детска радост...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
omg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ей така : Смуч Смуч Смуч Смуч Смуч Смуч Смуч Смуч Смуч Смуч Смуч Смуч Смуч Смуч Смучкаааааа![]()
![]()
![]()
И накрая гледаш си го глътналаПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Абе и ти си прав... работата е сложнаПървоначално написано от NeZaPoznat
ПТ. Фащаш и смучиш докато го посиниш и ми копуваш 2 туби фон дьо тен....
za6to pitash tuk kato e obqsneno nagledno v neta...vbox, utubenavsqkude ...
eto ti 1 link >> SMU4KI
xa emm lesny![]()
Ииии както казва един приятел... шЬок Шьок шьОк ...![]()
![]()
![]()
Добре де ако трябва да бъдем честни... ми нека ти разясня понятието "смучка" ... на какво ти напомня... на смучене... ай стига ти толко...
![]()
Ама тва е малко тъпо между другото..
Смисъл ... абе тъпо е!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кака ти Ивка много ги разбира да знайш, аз ако бях на тебе щях да и пиша ЛС за да ми обясни по-хубавоПървоначално написано от Hilary_
![]()
Ааааа не... лъжете се...Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
А иначе не давам частни уроци...много скъпо излизат!
![]()
![]()
P.S. Извинявам се за спама... ама не се сдържах...![]()
Priceless .. <3
И после гаджето ти тряя да ходи със шал/поло/риза с дигната яка за да приклива следите..![]()
хаха мислиш ли..то за тях тва е повод да се изфукат и най-вероятно ако могат ще го изложат колкото се може повече на показПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
А за момчетата е повод да си "маркират" територията с тия смучки...Първоначално написано от Re5peC7
Какви смучки на мои приятелки съм виждала не е истина...
То просто беше грозна гледка...
И после тва момиче тряа седи с тая смучка месец...
![]()
P.S. Един съвет от мен към автора...ако правиш и прави малка не голяма, хем ще мине по - бързо, хем няма риск да те убие, че си и насинил целия врат...![]()
Priceless .. <3
e има ги и такива където тряя да се изфукат, закъде без тяххПървоначално написано от Re5peC7
![]()
Ей идоти такива как пишете самоПървоначално написано от sexy89
![]()
със засмукфане