- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лошо ли е?
Искам да попитам значи момчето с което съм правила за първи път секс преди няколко години сега се виждаме понякога и пак го правим.Била съм и с други момчета но с тях съм имала сериозни връзки.С това момче ходехме 2 седмици преди 3 години и не се получи,но после след няколко месеца спах с него той ми беше първия и всичко беше хубаво и така когато и двамата не ходехме с никой си правехме секс.Но преди 5-6 месеца аз се влюбих в него и всичко се обърка той не иска да ходи с мен защото съм била лъжкиня и такива неща и както и да е и по-добре,защото неговия брат и моята сестра ходят и такива неща.И нали аз тръгнах с едно момче и 5 месеца бяхме заедно.Но го зарязах,защото е страшния женкар.А преди това ходех 1 година с едно момче с което много се обичахме,но се скараме и аз все ходех при това момче само за секс защото все ме успокояваше и това беше много голяма грешка,но приятеля ми нямаше представа.Защото не беше от моя квартал както и да е искам да питам лошо ли е сега когато нито това момче нито аз си имаме приятели просто да правим секс и излизам ли като някоя курва.Аз говорих с него и казах,че ми е гадно така и той каза много добре знам каква си и не си курва за мен просто си правим хубавото един с друг няма нищо лошо.Но аз все още не съм много сигурна ..
На колко си години ?
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
17
Прави каквото ти харесва...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
явно това мом4е не иска ни6о сериозно,просто иска секс и го полу4ава
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
К**вите взимат пари за секса - ти не взимаш, което значи че не си к* в прекия смисъл на думата.
Харесва ти секса - ок. И аз бих предпочел да правя секс пред това да не правя. А ако мацето ми идва и на крака ... още по добре![]()
Еееех защо нямам и аз една такава комшийка![]()
Знам,че той не иска нищо сериозно,но вече и аз не искам отказах се от тези неща защото само болка има.Да секса с него ми харесва а и той е супер нежен и внимателен и е много хубаво когато съм с него.Но после се подминаваме,защото нали бяхме ходили преди 3 години и скъсахме,защото тогава бях по малка и се лигавех много и му бях изневерила бях се целувала с някакви момчета в дискотеката и от тогава се скарахме и не си говорим пред другите,защото след това пак се опитвахме да ходим и много драма имаше и сега само сме за секса..
NeZaPoznat той ми каза същото там за парите и надолу .. и всъщност и ние сме комшии![]()
Ставам за ясновидец значиПървоначално написано от SlADka_lIGlA
![]()
![]()
Дай боже всекиму такава комшийка![]()
+1Първоначално написано от FancyGirl
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Щом си нямаш приятел и той си няма приятелка, няма лошо.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Нека зарежем глупостите и да си говорим направо. От обвинения няма нужда, едно е ясно, няма смисъл да се прави секс с човек, който не изпитва чувства към теб, а и ти не знаеш точно защо си влюбена в него. Въпроса не е в това лошо или хубаво е според нечие мнение, а въпроса е в това да се замислиш дали секса се прави просто за удоволствие или защото свързва двама души в нещо уникално само по себе си, което никъде във Вселената го няма. И дали правенето на секс просто за удоволствие не убива и задушава уникалността на това изживяване, независимо от хубавите физически ефекти.Първоначално написано от SlADka_lIGlA
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Сууууупер наивна си...Тва е едно от най - тъпите неща които съм чувала...
![]()
Първо тоя нещастник само те използва....второ момче което е ходело с теб 5 месеца не смятам че е женкар... а точно този с който спиш е такъв!!! Пет пари не дава за теб ... зарежи го!!!!
Или продължавай да си мислиш че си к*рва а той да те използва...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ебати обърканата история, почти нищо не разбрах... то един, друг, втори, трети, кой комшия, кой не знам си къв... ебахти любовния многоъгълник, да го беше написала малко по-разбираемо![]()
Защо да е неясно ? Като я досърби отива 'за сол' при комшиятаПървоначално написано от MoHuTo
![]()
![]()
Hilary_ ами не въобще не съм наивна защото знам,че това момче с което спа винаги мога да разчитам на него а тоя дето ходех с него 5 месеца беше многоо голям женкар и курвар.Ами не всъщност той много държи на мен и ние говорихме нали ако тръгнем какво ще е,но това е че ние имаме 2-3 общи приятели смисъл аз познавам всичките му приятели и той моите но просто той си излиза в едни и същи кафета аз не излизам в квартала.Аз не уча в кварталното училище като него и той все ми говори ти там аз откъде да знам по цял ден с кой ще си и просто аз няма да отида да изляза с неговите приятели нито той с моите ..
И как можеш да разчиташ на него? Мисля, че много много не му пука за тебПървоначално написано от SlADka_lIGlA
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Щом и двамата получавате това, което искате.. няма лошо![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Не виждам какво лошо може да има в това,което на теб ти харесва
Лошо е и си ку?ва само ако ти се възприемаш като такава.
Не си обвързана и той не е. Страдаш от предразсъдъци само.![]()
Хич да не ти пука. Правите си кефа и това е.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И аз за тва питах на колко е години, щото почти нищо не разбрах.Първоначално написано от MoHuTo
![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Дрън, дрън, бля-бля стига глупости. Направи си кефа, направи си удоволствието и така нататък. Къде по дяволите остана секса с чувства, никой още не е умрял от сексуално въздържание (въздържание да не прави секс с човек от срещуположния пол, а не да не мастурбира). Например може да мастурбира когато усети нужда, хем повече ще се опознае, себе си и своето тяло, вместо да ходи да прави секс с някакъв дето използва. Живота не е само секс и кеф, има от всичко, има и лоши моменти има и радостни, разбира се не всички щастливи моменти трябва да са свързани със секс. Една прегръдка, една целувка, едно докосване може да донесе несравнима радост на този, който е отворен за това. Една среща с любим човек (приятел или гадже) също може да донесе много. Само за секс се приказва и за удоволствие, жалко, много жалко, че се е достигнало дотук, че секса да е едничката радост в живота на хората, при това секс с човек към който се няма кой знае какви особени чувства.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не си курва.Като и двмата нямате връзки ,не виждам какво може да ви спре![]()