- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-диетични храни
Така, значи искам да ям само храни, от които се отслабва.Пия зелен чай и усещам че действа, но също така се дъпча с всичко и не знам кое е диетично![]()
ОМГ,възможно ли е да има толкова глупави същества![]()
![]()
![]()
Добре,не се обиждай,ще ти обясня.Значи диетични са: плодовете,зеленчуците,овес ените продукти,яйцата,обезмаслен ите мляко и сирене,пилешкото,телешкото ,пуешкото месо...пълнозърнестия хляб ит.н
Благодаря, това питах, не беше нужно да ме нападашПървоначално написано от RaI4etO
![]()
Извинявай,отначало помислих,че е поредната тема-ебавка! Peace!Първоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
Аз примерно обожавам-Фитнес със мед много е вкусен и в никакъв случай от него не се пълнее,новата Активия-Закуска също е много вкусна.![]()
To infinity and beyond.
пълна химия са изброените, активийки и нестле фитнес.
зеленчуци, предимно краставици/в тях се съдържа 90% вода/
чисто пилешко месо
плодове /без банани/.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Първоначално написано от PIF
![]()
+1Първоначално написано от PIF
ти пък диета ли искаш да правишомг! ...
![]()
Аз от доста време само на ябълки и грейпфрути го давам.Супер диетка си е това,но само,ако можеш да издържиш.А и слатки ям де.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Също така е важно постоянството...Не е задължително да се лишаваш от любимите ти храни. Просто гледай да са в малко количество. Нали знаеш - дозата прави отровата...И още нещо, важно е как комбинираш хранита. Смешно е да си направиш зелена салатка и сандвич с пуешко да речем и да му сложиш 1 тон някакъв мазен сос...
В интернет има ненормално МНОГО статии по форуми и сайтове с диетични храни и калоричност на всяка една. Според мен обаче, начинът човек да си бъде във форма е именно спорта. И мен ме мързеше до скоро, но с една приятелка решихме да тичаме и така - всяк авечер по 1 час на стадиона - забавно, отпускащо, полезно - не се ограничаваш (е естествено не се и тъпчеш), не броиш калории, не гладуваш и не си изстъргваш червата с хапчета и чайове.
Иначе, конкретни храни - млечни продукти с нисък процент на масленост (разбирай прясно и кисело мляко 0,1%, обезмаслено сирене, растителен кашкавал), яйца, пилешко (без кожа), патешко,телешко. А също зеленчуци - най-вече зеле, краставици, плодове - грейпфрути, ябълки.
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
--------------------------------------------------------------------------------
Аз от доста време само на ябълки и грейпфрути го давам.Супер диетка си е това,но само,ако можеш да издържиш.А и слатки ям де.
evala![]()
shtom slaTki qdesh efekta shte e oshte po-golqm ..
![]()
Summer (h)
А в тоя Фитнес на Нестле дето го ядете има захар, не знам как е диетично това.
Насе![]()
![]()
Само не се обиждай ама ти гей ли си ?Аз ям абсолютно всичко и съм винаги 40 килограма ,като се има напредвид ,че съм на 15
това че ти имаш добър метаболизъм, не значи че и другите момчета са такаПървоначално написано от absd