.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Дезодорант, който предотвратява миризмата на пот

Хи, ам начи ползвам Одорекс, обаче не ми помага и искам да ми кажете някакъв дезодорант, който отстранява миризмата на пот, някой от който сте доволни. И кажете цената приблизтелно.
    Мерси.
    ала бала

Мда и аз съм чувал за банята..
    Всеки ден се къпя, но като се изпотя първия час по физическо не става да тичам до нас да се къпя, a аз от най-малкото нещо се изпотявам мн. :/
    Бтв, и други хора на моята възраст имат тоя проблем, предполагам, че е от възрастта, но все пак е неприятно, кажете някакъв дезодорант, който поне докато се прибера да държи :/
    ала бала

Мне, нямаме душове.Половина ден трябва да си седя с потта. :/
    ала бала

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Ползвам Рексона и съм много доволна. Последния път сутринта се пръснах, след което карах физическо, следователно бягахме 300м. и нямаше нито следа от пот. Пробвай Аз си го взех за 5.50

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Еми не ходи на физическо.

Абе можеш да пробваш различни дезодоратни.. примерно черния стрейт .. пръскаш се яко преди даскало и си го взимаш с теб. После след физическото пак се пръскаш и така.

Супер фен Аватара на iPurple
    Що не ползваш женски.. поне помагат.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Еми не ходи на физическо.

Абе можеш да пробваш различни дезодоратни.. примерно черния стрейт .. пръскаш се яко преди даскало и си го взимаш с теб. После след физическото пак се пръскаш и така.

Тия стрейт са отвратителни толкова гадно миришат....
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    С мокри кърпички
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

iPurple, мен ме кефи само черния как смърди ;p
    ... даа и тва с мокрите кърпички е варянт..

Хм..всъщност това с мокрите кърпички е хитро.. :Д
    ала бала

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    За мъжете знам ,че мъжката Рексона много помага. Последно като купувах за баща ми беше към 5,50 - 6 лева.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мм да,мокри кърпички+новата Рексона Силвър Протект ще свършат чудесна работа

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Потта по принцип не мирише.

Ако се къпеш всеки ден и си слагаш изпрани дрехи, то дори и да се изпотиш като прасе няма да миришеш!!!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf

Ако се къпеш всеки ден и си слагаш изпрани дрехи, то дори и да се изпотиш като прасе няма да миришеш!!!
    Всеки ден си сменям дрехите бе човек, къпя се всеки ден.Не започва да мирише веднага, но след 1 час примерно започва и е мн гадно
    А и бтв, прасетата не се потят
    ала бала

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Фа най - помага Рексоната е пълен боклук всичките съм ги пробвала ама Фа си е най най

а пробвали ли сте адидас синия .. може да си помислите ,че мирище мъжко ама не . и наистина помага не се изпотяваш нито остава пели петна по дрехите .малко като реклама стана ама пробваите,струва някаде 5 -6 лв.

da taka e praseto neznam i az da se poti ina4e az dori kato xodq na fitnes izpolzvam rol-on i mi pomaga ne se izpotqvam mnogo

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf

нищо общо.. просто има хора, на които потта им мирише много повече отколкото на другите..или се потят по бързо..

По темата: това да си носиш дезодорант на даскало е добра идея..от моя клас много хора ( и момичета и момчета ) го правят..

Повече от фен Аватара на nellllly
    ^^зависи..

Инъче, аз съм момиче, но оранжевата и светло-синята рексона на брат ми редовно си ги приватизирам...миришат приятно дори и за момиче (оранжевата особено) и помагат при проблема с потенето, поне на мен
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си