- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дезодорант, който предотвратява миризмата на пот
Хи, ам начи ползвам Одорекс, обаче не ми помага и искам да ми кажете някакъв дезодорант, който отстранява миризмата на пот, някой от който сте доволни.И кажете цената приблизтелно.
Мерси.
ала бала
Мда и аз съм чувал за банята..
Всеки ден се къпя, но като се изпотя първия час по физическо не става да тичам до нас да се къпя, a аз от най-малкото нещо се изпотявам мн. :/
Бтв, и други хора на моята възраст имат тоя проблем, предполагам, че е от възрастта, но все пак е неприятно, кажете някакъв дезодорант, който поне докато се прибера да държи :/
ала бала
Мне, нямаме душове.Половина ден трябва да си седя с потта. :/
ала бала
Ползвам Рексона и съм много доволна. Последния път сутринта се пръснах, след което карах физическо, следователно бягахме 300м. и нямаше нито следа от пот. ПробвайАз си го взех за 5.50
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Еми не ходи на физическо.![]()
Абе можеш да пробваш различни дезодоратни.. примерно черния стрейт .. пръскаш се яко преди даскало и си го взимаш с теб. После след физическото пак се пръскаш и така.
Що не ползваш женски.. поне помагат.![]()
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от s1NNer
Тия стрейт са отвратителни толкова гадно миришат....![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
С мокри кърпички![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
iPurple, мен ме кефи само черния как смърди ;p
... даа и тва с мокрите кърпички е варянт..![]()
Хм..всъщност това с мокрите кърпички е хитро.. :Д![]()
ала бала
За мъжете знам ,че мъжката Рексона много помага. Последно като купувах за баща ми беше към 5,50 - 6 лева.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Мм да,мокри кърпички+новата Рексона Силвър Протект ще свършат чудесна работа![]()
Всеки ден си сменям дрехите бе човек, къпя се всеки ден.Не започва да мирише веднага, но след 1 час примерно започва и е мн гадноПървоначално написано от tItEufFf
А и бтв, прасетата не се потят![]()
![]()
ала бала
Фа най - помага Рексоната е пълен боклук всичките съм ги пробвала ама Фа си е най най![]()
а пробвали ли сте адидас синия .. може да си помислите ,че мирище мъжко ама не . и наистина помага не се изпотяваш нито остава пели петна по дрехите .малко като реклама стана ама пробваите,струва някаде 5 -6 лв.
da taka e praseto neznam i az da se potiina4e az dori kato xodq na fitnes izpolzvam rol-on i mi pomaga ne se izpotqvam mnogo
нищо общо..Първоначално написано от tItEufFf
просто има хора, на които потта им мирише много повече отколкото на другите..или се потят по бързо..
По темата: това да си носиш дезодорант на даскало е добра идея..от моя клас много хора ( и момичета и момчета ) го правят..![]()
^^зависи..
Инъче, аз съм момиче, но оранжевата и светло-синята рексона на брат ми редовно си ги приватизирам...миришат приятно дори и за момиче (оранжевата особено) и помагат при проблема с потенето, поне на мен![]()
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/