.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Объркана съм

Здравейте!Търся съвет и мнения. Само на 12 съм и както се казва-лапешка история но все пак ако желаете-прочетете темата.Мъжко момиче съм и имам само 3-4 приятелки.Движа се 90 процента от времето си с момчета и се чудя дали да не се променя.Проблемът е че приятелките ми казват че трябва да се променя и да стана като тях-по женствена.Да обаче на мен ми е трудно да се отделя от момчетата а пък и някои от тях са си чисти курви.Искам да съм не курва а просто-момиче.Не успявам...Приятелките ми казват че трябва да се променя понеже съм си съсипвала живота защото никога няма да си намеря гадже.Май и аз започвам да си го мисля това понеже всеки ден ми го повтарят... е-какво ще кажете-какво ще ме посъветвате?
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Град
    в света на приключенията ..
    всеки има свой начин на живот
    никой друг не трябва да ти се меси
    кажи на приятелките ти и че ако всички сме еднакви животът няма да е интересен : )
    живей си лапешкия живот и му се радвай :P

Приятелките ти са глупави. ; ) Бъди такава, каквото си! Не се променяй заради тях, още повече, ако са к***и.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не се променяй.
    Stay up all night with the stars *

Какво точно иксаш да промениш ти, в себе си?

Град
    София
    Женствена може да си и в компанията на момчета, а не да ходиш с фльорци насам-натам, дето в главата са им само прически, лакове, гримове и дрехи. Зависи си от теб дали ще ходиш облечена като мацка или като момче.

Пък да не говорим, че ако се обличаш секси, момчетата ще припадат по теб, защото са около теб.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    В думите на хората ;)
    Стани курва това е най-доброто нещо за една 12 годишна...

Град
    София/Бургас
    Бъди себе си! Не се променяй, поне не и ако целта е просто да си хванеш гадже. Все пак май идеята е да намериш правилния за теб, а не просто да забършеш някакъв си там за статистиката... А с правилния човек можеш да се намериш само ако си такава, каквато си.

В моята компания от училище имаме едно момиче точно като теб. Трябва да ти кажа, че момчетата много я уважават. Момичетата, естествено, смятат че не е наред, но искам да ти кажа, че мацката е пич. Ако смяташ, че е дошло време да се промениш, т.е. ако ти го чувстваш така, това е друга работа. Но ако си решила да се променяш само защото некви фльорци говорят зад гърба ти, теглИ им една...

Град
    In your pink dreams.. :]
    Не се променяй.Не бързай да сраваш 'женствена", на 12 си.С времето ти от само себе си ще се промениш.Но чесно казано винаги е хубаво да си по интересен- като например мъжкото момиче на компанията

Супер фен Аватара на diksi
    Това е стахотен начин да излизаш с момчета без да си КурвА Завиждам ти! И да знаеш, момчетата са много по-добри приятели от момичетата (да не говорим на тази възраст)

Благодаря на всички че изказаха мнение и че ми наляха акъл в главата- да бъда такава каквато съм.
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    diksi е права ...момчетата са много по-добри приятели от момичетата ... Аз не съм така наречена от теб "мъжко момиче" в смисъл женсвена съм ..но пак имам повече приятели момчета от колкото момичета ,без да съм ку**а ..така че.. недей да се променяш заради някакви фльорци,,,които най-вероятно завиждат ,че момчетата чисто и просто те уважават...бъди себе си .. и както казаха и преди мен не се притеснявай за женсвеността си.. с времето ще си дойде от само себе си.. Това че на 12 не се гримираш и не си топираш косата не те прави по-малко женствена

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Приятелките ти са глупави. ; ) Бъди такава, каквото си! Не се променяй заради тях, още повече, ако са к***и.
    напълно съм съгласна .

Тъййй...тия ги заебаваш и да не ти дреме... Всеки си има право на избор...по приятно ти е с момчетата-бъди с тях.Абсолютно никой не трябва да ти се меси!ЗАщо допускаш това?Вече нямаш воля да поспориш ли..какво? А пък ейй тия "кукли" дето ти се праят,да продължават да си бъдат курви и да не ти се месят в живота! :P
    Ааа...относно гаджетата...не се тревожи...за всеки влак си има пътници.

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Бъди такава каквато си !
    Инаше преди време при нас 1 момиче и така играехме футбол, баскетбол, 1 момиче с 10 момчета, след време обаче стана някъде на около 15 и вече се забелязваше, че леко се отдръпва от нас и така сед време си стана каквато си е по природа, стана почен тип
    Та така след време ще видиш сама ще привикнеш към своето

spored men trqbva da budesh kakvato si ... az sushto na tvoita vuzrast dvijeh samo s momcheta i imah mnogo malko priqtelki,no sus vremeto zapochnah da se promenqm ot samo sebe si... budi sebe si... TOVA E... ako iskash pogovori s tqh i im obqsni che taka se chustvash dobre,a te ako sa ti istinski priqtelki shte te razberat i shte zastanat zad teb... a kolko do tova che si nqmash gadje spokoino na tvoita vuzrast i az se bqh otchaqla,no izvednuj sled tova zapochnaha bukvalno da valqt momchetata... i ne se hvashtai s nqkoi prosto zashtoto v momentaq si sama nedei ... izchakai dokato ne namerish momche koeto naistina da ti podhojda i da ti haresfa... shte vidish che neshtata shte se opravqt

съвет: Бъди такава, каквато си !!

Бъди себе си!Бъди таква каквато се чувстваш добре.Ако ти самата мислиш,че искаш да бъдеш по-женствена и че ще се чувстваш добре ако се промениш тогава направи го.В никакъв случай не го прави,защото другите така смятат.Можеш да си объркаш живота именно,ако се опитваш да бъдеш нещо,което не си.Тогава можеш да загубиш себе си,а след това да се намериш е много трудно.Ако все пак си решила да се променяш прави го постепенно,за да не се объркаш.Промени се,ако желаеш,но направи го така,че пак да си себе си.Успех!

Бъди себе си!Бъди таква каквато се чувстваш добре.Ако ти самата мислиш,че искаш да бъдеш по-женствена и че ще се чувстваш добре ако се промениш тогава направи го.В никакъв случай не го прави,защото другите така смятат.Можеш да си объркаш живота именно,ако се опитваш да бъдеш нещо,което не си.Тогава можеш да загубиш себе си,а след това да се намериш е много трудно.Ако все пак си решила да се променяш прави го постепенно,за да не се объркаш.Промени се,ако желаеш,но направи го така,че пак да си себе си.Успех!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Един истински приятел се познава по това,че те приема такъв какъвто си.Ако искат да се промениш заради тях то това не са приятелки.

Не се променяй - това е от мен.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си