- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-красивите чалга певици (Топ 5)
Може да има такива теми но са ми интересни резултатите до днешен ден.
За мен са 5:
1.Андреа
2.ДесиСлава
3.Преслава
4.Райна
5.Галена
Моля тези които не харесват чалга да си задържът мнението за себе си защото много малко ме интересува...
Когато написах това имах предвид че наистина не ми пука...[/i]Моля тези които не харесват чалга да си задържът мнението за себе си защото много малко ме интересува...
Преслава е мн красива
![]()
ала бала
пхааапхааамухаааха уплаши ме бе човекПървоначално написано от Blo0DMoNey360
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
1.Галена
2.Глория
3.Райна
4.Емануела
Другите не стават ....
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
вещици са сичките![]()
Иииииии за стотен път вече....не ми пука помолих без такива коментари...Първоначално написано от KathieXx
1.Андреа :P :P :P :P :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ти тъп ли си? Не можеш да забраниш на хората да коментират, а и предполагам ти беше ПОВЕЧЕ от ясно че ще има и негативни коментариПървоначално написано от got2Bthe1
Мислиш ли че можеш да ги спреш?
Освен това форумът го приемай все едно си на седянка с 34895784 човека. Някои ще се включат в темата ти, други ще се обадят с нещо негативно, трети изобщо няма да се включат "в разговора".
Трай и ти. Ебаси нервозата.
Иначе въпреки фрапантната снимка на Камелия, тя е една много красива жена. Имам някво списание Нов Фолк с нея и й гледах фотосесии от миналото, тая жена просто си има красота и със, и без грим. Друга наистина приятна във фейсчето е тая новата Андреа, ама голяма курветинка.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Преслава/Андреа - само по клипове![]()
[quote="jghgh"]Ти тъп ли си? Не можеш да забраниш на хората да коментират, а и предполагам ти беше ПОВЕЧЕ от ясно че ще има и негативни коментариПървоначално написано от got2Bthe1
Мислиш ли че можеш да ги спреш?
Освен това форумът го приемай все едно си на седянка с 34895784 човека. Някои ще се включат в темата ти, други ще се обадят с нещо негативно, трети изобщо няма да се включат "в разговора".
Трай и ти. Ебаси нервозата.
[quote]
Така моята тема се отнасяше до това кои чалга певици са красиви.Не дали са красиви а кои.Изрично помолих да няма подобни коментари и естествено първите бяха точно такива...Затова се ядосвам защото помолих хората които нямат мнение или смисъл в живота да не пишат...ама....
Е, аз имам смисъл живота, пък нямам мнение...Поставена съм пред жестока дилема- да пиша или да не пиша?![]()
Сега сериозно: не съм виждала никой чалгарка без грим- как мога да твърдя, че Пенка е красива? Когато някой каже "онзи рус травестит", се сещам за две същества- Андреа и Азис. Това е достатъчно показателно само по себе си, имайки предвид, че съм ценителка на красотата.![]()
Топ 5 не мога да напиша, но най-много ми харесва Яница. Много готино момиче.![]()
Певица на име Пенка няма, май само истинското име на Преслава е Пенка.Първоначално написано от TheNewReligion
Иначе аз подреждам така
1,Камелия
2,Мария
3,Андреа
4,Галена
5,Преслава
Първоначално написано от sexy_baby_originale
АНДРЕА ?! Вие луди ли стеВиждали ли сте я на живо? Щото мен ме сполетя това НЕЩАСТИЕ и ми идеше да избягам..
Андреа е "яка" само по клиповете, факта, че прилича на барби, както и че показва само голота, ги изключваме... Не знам кое му е толкова яко да изкарваш постоянно на показ изкуствените си цици
![]()
Иначе:
1) Преслава
2) Райна
3) Алисия
4) Камелия
5) Галена
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Chery
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ето това е истината![]()
![]()
![]()
![]()
нищо лично, аз също попадам на такива места.. слава Богу, че е само на изпращането на бала ми или по някви много специални поводи.. нооо попадна ли там ми трябва АДСКИ много алкохол, за да издържа, иначе просто не мога..![]()
![]()
![]()
![]()
1-Андреа
2-Емануела
3-Анелия
Всъщност за мен други красиви няма,ако и тези могат да се нарикат такива.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Глория,Анелия,Емануела...др-те![]()
Първоначално написано от SpAcE_LaDy
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>