- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Порязване
Наскоро се порязах със самобръсначката отдолу и тази раничка е на такова място,че не зараства.Боли ме и от няколко дни съм казала на приятеля ми да забрави за секс,а така ми се иска...Страх ме е,че ще ме боли повече и че ще се разрани още.Дали това би ми попречило да правя секс с приятеля ми....и ако може кажете как да се справя с проблема.Някакъв крем например?
мацко ходи на доктор там кожата е много чувствителна и може да се въспали, а за секс изчакай няколко дена![]()
по добре отиди на доктор за да не стане по зле.и наистина забрави за секса докато не отидеш..
Оооо повярвай ми не прави секс! Една позната ми разправя как веднъж като ги скъсявала за да ги махне и се резнала леко с ножицата и и причерняло...след това никакъв секс и се маза с някакъв крем. Не е страшно положението ти,но ти препоръчвам да НЕ правиш секс и да си вземеш кремче някакво![]()
Залепи я с тиксо...
Първоначално написано от kombarka
^^oригинално![]()
![]()
доктор...доктор ...
Има нещо ,което много помага за такива неща - Смрадлика и крем здраве ,също така и клотримазол![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Отиди на лекар..а за секса...ми най-добре изчакай малко![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
ми то на скоро и аз си резнах пишока...мазах го с разни кремове,зарасна но ми остана белег...
Живей бързо ,умри млад ,бъди красив труп!
доктор за да ти даде някакъв крем и след това по-добре избягвай секса
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
за период от 10 годиниПървоначално написано от Carmen_Kass
за да заздравеят по бързо се подмий няколко пъти със смрадлика(продава се в аптеката и там има описание как и колко пъти дА я използваш)
Защо да е тиксо, след като може с КАПЧИЦА !!!Първоначално написано от bibo
"С капчица го залепи и нему мисли"![]()
Благодаря,утре ще отскоча до аптеката!Първоначално написано от ladykeisy
![]()