.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Имам нужда от съвет :)

Здравейте на всички моят проблем е с едно момче. Запознахме се скоро около 1 седмица обаче аз много го харесах,незнам дали и със него е така обаче непрекъснато само ме гледа засичаме си погледите много често от време на време си говорим,хубавото е че сме в една и съща компания.Та един мои много "добър" приятел му каза тази подробност и тои му отговорил че не ме харесва. Намерих му скаипа обаче незнам какво да му напиша.Искам да помоля някой да ми помогне какво да направя.Как да разбера дали ме харесва и общо взето такива неща. а да и той е от по срамежливите момчета забравих да кажа.

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Според мен щом е казал ,че не те харесва...
    Ако толкова искаш завържи разговор по скайп може и да се получи нещо.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Ами значи има три варианта :
    1)Твоят приятел те лъже.
    2)Не те лъже и момчето не те харесва.
    3)Срам го е да си признае.

А иначе нз по скайп според мен няма смисъл да му пишеп по-добре се вижте и разбери кой кво иска

е не ме лъже защото пред мен го каза само че го извика настрани ама аз пак чух.само не разбрах какво тои е казал.но нали по горе написах че е от тия по срамежливите и н.з може наистина да го е срам....а на живо и по смъртно няма да мога да говоря с него.някой може ли да ми каже причина с която уж еи така да го питам нещо пък може и да стане разговора

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Просто кажи каквото ти дойде на ума.Бъди себе си. Все пак няма ние да говорим с него,а ти.Няма да ти измисляме репликите
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

е да така е само където ако исръся някоя глупост ще ме е срам да го погледна след това

Повече от фен Аватара на w0lf
    Ми знам ли недей да казваш глупости, след като казваш че той е срамежлив няма от какво да се плашиш, няма да те изяде; и аз съм срамежлив, не ям хората кат ме заговорят но пък това че е казал че не те харесва може би фр-то ти те лъже защото той те харесва, знае ли човек?
    madafaka

само че не знам как да започна разговора в смисъл ние много малко сме общували иии са някак си.. нз

Щом ти е толкова трудно почакай малко да се опознаете, нали сте от 1 компания най-малкото че ако сега му признаеш там чувства мувства ала бала няма да те вземе насериозно, нали се познавате отскоро
    madafaka

Абе няма от кво да се срамуваш ... Направо го питаш нещо от училище иии така задълбочаваш разговора пък ако е мил явно фр-да ти те е излъгал ако не няма смисъл да го търсиш за да станете гаджета ...

може би наистина по добре да се опознаем преди всичко...и да той наистина се държи мило с мен....в смисъл не си прави тъпи маитапи както останалите момчета...

Супер навит ти е бтв приятеля ти верно може да те харесва
    madafaka

Ем пък ако се държи мило с теб значи или те харесва или те кефи като фр пък пишете си нещо там знам че ти е трудно да се сетиш ама ... Пробваи все пак !!!

ми надявам се на това чудо...само не мога да разбера ако ме харесва зашо не му каза...по някой път го чувствам много близка а друг път все едно не се познаваме...

може и така да е гадно ще ми е ако е така ама какво да се прави

на 15 съм може би затова задавам тъпи въпроси но няма лошо човек да се учи,нали ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ето какво аз бих направила...бих му писала като приятелка в определен период от време...бих се сближила с него ... за мен това е првилния път към едно момче... След което ако видя че неще просто ще остана приятелка с него...той губи! Но не почвай като всички останали с това да му се молиш...да го питаш през 5 минути "А сега харесваш ли ме?" или некви такива... покажи му че си нещо специално и си заслужава!!!

Hilary_ stawa li da si dade6 skypa poneje ti mi dade nai normalniq otgovor moje i da mi pomogne6 powe4e

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    може да го е срам да си признае.А за да разбереш,сядаш на компа и пишеш нещо от сорта: "охо здарсти как си? Как ти мина денят? Апък аз днес...." Нали знаеш и така малко по малко....

Повече от фен Аватара на bishop
    на първия ти пост вече отговориха, колкото до това какво да му кажеш, ами ако сега незнаеш за какво да говориш с него, какво изобщо ще търсиш с тоя човек след примерно един месец (ако допуснем че се земе да те хареса и тръгнете)? ще седите и ще си мълчите ли?
    Welcome to the end of the thought process.

Опознаваш го, разбираш що за човек е какви са му интересите после го сексаш тва е цялата раота.
    madafaka

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от sex1to167
    Hilary_ stawa li da si dade6 skypa poneje ti mi dade nai normalniq otgovor moje i da mi pomogne6 powe4e
    пиши на ЛС, че тука ме е страх да си го дам...

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ето какво аз бих направила...бих му писала като приятелка в определен период от време...бих се сближила с него ... за мен това е првилния път към едно момче... След което ако видя че неще просто ще остана приятелка с него...той губи! Но не почвай като всички останали с това да му се молиш...да го питаш през 5 минути "А сега харесваш ли ме?" или некви такива... покажи му че си нещо специално и си заслужава!!!
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Просто му пиши кво толко се чудиш едно hi kak si ще свърши работа и от там се някакъв разговор ще тръгне, ако пък няма за какво да си говорите по-добре го мани щото дори и да тръгнете ще ви е яко тъпо да седнете и да нема кво да си кажете
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си