- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бисери от форума
‘Който кретен ми каже, че жените са лесни, след като тичах след една две години, ще му намеря килър да го дрънне!’
‘ама вие не разбрахте ли че и ние жените имаме нужди не само вие искате да се чукате на ляво и надясно просто не можете да приемете че ставаме като вас (мъжете)’
‘Любов?!? т'а яде ли се ...
хахаха, ох...нахрани гаджето, че го избива на канибализъм
ето още...![]()
someone else...
Значи трябва да си форматирам харда на старата щайга и правя ревизия... И какво откривам в една под-под-под-под-подпапка отпреди 20000 години, следната картинка. Явно ми се е сторило забавно, след това съм го забравила...Пише че е от 2005.
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
"Водата се изпарява при 100 градуса"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баварските простотии на кънта
то густо, то пусто
Първоначално написано от bebygirl
то густо, то пусто
не ме учудва че го казва наско, но ме е срам че има такива мъже :С
Първоначално написано от NaskoKaulitz
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Ще Ви помоля ако някой скоро се разхожда по главната в София или мола да провери дали има някой от тези модели -
Първоначално написано от ChocolateGirl
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=255662Първоначално написано от Made_of_Pain
между другото ме радват, просто ги слагам към бисеритеПървоначално написано от VanillaMuffins
най ме кефи часта с бързането и затварянето на капака1я път като го прочетох се распилях от хилене
то густо, то пусто
бахти надрусания отговор![]()
то густо, то пусто
Тя ти е казала какво да правиш!Гажето ме заряза, каза ми "Е*и се у г*зъ" и ми тръшна вратата. Какво ще правя сега?![]()
![]()
черинка е машина за бисери![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
С поста на Sofia темата спокойно може да бъде изчерпана и заключена.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаххааххах :Д Не е мога просто :Д Ужас ,размазах се да се хиля :ДПървоначално написано от SofiaRegularCunt