![]()
Тази пудра на Герлен е страхотна има добро покритие и може да се слага само пудрата и покрива добре,ако искаш нещо още по-покривно и ФДТ от същата серия.Най-хубавото е че изобщо не се забелязва и стой адски естествено.Пудрата е матираща.Естествено и цената е доста по-висока.Ето я в ягодка цената е 56.50 долара. http://www.strawberrynet.com/makeup/...78287/?#DETAIL
Иначе имам минералната пудра на Лореал и на Максфактор и мога да кажа че и двете не са кой знае колко покривни.За изравняване на тена да-стават обаче носа ми светва след 2-3 часа за разлика от пудрата на Герлен от 6 и 30 сутринта до 2 часа следобед всичко е ок.На Лореал пудрата е малко по-покривна особено нанесена със влажно тампонче от тази на Максфактор.Иначе ако си купиш някоя от тях двете ще ти трябва друга по-хубава четка защото поне за мен тази на Лореал е с много твърда а тази на Максфактор с много мека.
Покривна пудра има на АртДеко отиди в някой козметичен магазин където прадават тази марка и там ще ти препоръчат.![]()
![]()