- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов,любов варен картоф...?
В главата ми се върти един въпрос...има ли истинска любов?И ако има къде да я търсим,или пък да чакаме тя сама да ни намери?
На мен лично от съзнателна възраст за "гаджета" от полуидиоти до пълни идиоти все се забърквам?
В мен ли е причината,или се свършиха точните момчета???
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
При някои хора сама идва...други я намират... зависи от това как е писано да стане...Важното е да я има...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
понякога не е варен, а е пържен картоф![]()
Спокойно, ще дойде правилното момче и няма да е от полу идиот до пълен идиот![]()
ще дойде любовта, която няма да е като варен картоф, а ще е истинска![]()
Успех!![]()
Аз мисля, че такова нещо като любов дето идва и ни намира или ние го търсим, го има само във филмите. Смятам, че това е способност на човека, която трябва да се развива. Въпроса не е в подходящия човек, а в това дали ти можеш да обичаш (което предполага, загриженост, уважение, познание) и така нататък. Това не са кой знае колко мои идеи, но аз лично съм изпробвал нещата и съм видял, че действат. За повече инфо Ерих Фром - Изкуството да обичаш![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
+1Първоначално написано от Hilary_
Недей търси.Всичко ще си се нареди от само себе си
![]()
Има... не я търси ти а чакай тя да те намери![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Има бе, има я.
Ама си зависи от теб, изцяло и само. Отсрещната страна отговаря и реагира на това което вижда.
А щом честичко попадаш на идиоти - смени средата. Точните момчета не са свършили, просто са другаде![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Има я,но недей да я търсиш постоянно,защото така само бяга от теб,остави се тя да те намери...а за точните момчета - има,въпреки че не са кой знае колко много
Първоначално написано от valdesbg
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
напоследък си мисля, че любовта е прекалено надценена...
надявам се да се разубедя и "любовта да ме намери" щото ако не значи светът е REALLY FUCKED UP.
Първоначално написано от Riot
Има истинска любов.
Тя не се търси, тя те намира сама.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не знам дали има. На всеки ще му дойде времето и ще разбере.
nicolepcd
Любовта не идва когато я чакаме.Всъщност мисля или по-сокоро се надявам наистина да има любов.Аз по едно време бях много заблудена и си мислих,че принца с белия кон за разплод ще дойде и ще ме окичи с розички.И си го чаках и чаках...Един ден стъпих на земята и разбрах,че с чакане нещата не стават.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от sextazy_baby
To infinity and beyond.