- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колкото по-хубави ...
ами така е с пове4ето но има един малък процент които не са така
I can't stop myself from loving you <3
Съгласна съм. Имам приятелки, които са толкова красиви, но не са нито надути, нито кучки. Като си го имаш, си го имаш.Първоначално написано от Bellatrix
А онези другите, те са комплексарки.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не е така!!!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
не съм съгласна..има много хубави и същевременно умни момичета![]()
Има естествено и кухи лейки,но това е друг въпрос![]()
![]()
![]()
Изключенията потвърждават правилото !!Първоначално написано от TheNewReligion
Работата е там че при тъй наречените 'фаворитки' има голям наплив от обожатели и свалячи, което предизвиква и пренебрежителното им отношение към момчетата. Това е все едно да имаш в изобилие и да нямаш нещо. Имаш ли го в изобилие - не го цениш. Вържете си очите за 1 час и ще разберете колко много ви трябват, а сега даже и не мислите за това. Ако същите момичета останат сами по някаква причина - веднага ще променят пренебрежителното си отношение към околните. Мога да дам и пример но за сега ще се въздържа.
А бе какво значи "надута" .. Красива ли е трябва да е надута и да има самочувствие ,една красива мадама трябва да го притежава това нещо .. Аз харесвам такива момичета които знаят какво са и го използват ,като седнем някъде да има силно присъствие и да придава вид,така и за самия мен е по-добре... А за онези с набитите дебели крака ,те са много болни и затова са с такива филми
![]()
ами има ги много такива... мнооооогоооо
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
То не може кура в гъза до края и душата в рая![]()
значии не мисла че съм казала че сички са такива ;]
ии не знам от каде ви хрумват тия работи с комплексите ама айде ;]
Ще ти кажа 1 99% както се казва са Ку*ви,материалистки а 1% от тях са нормални и красиви.......това много ме дразни.....аве вие момичета що не си хващате момчета колкото вас ееее?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от what3ver
Макар, че имам един познат, който наистина е глуповат, но е най-добрият и мил човек, който познавам. Винаги ще ти помогне, ще те утеши (без да иска да те вкара в леглото).
Не казвам, че няма и „гнили“, но във всяка партида има и брак![]()
От такива клишета-АМАН...!Как и защо, ще определяте човек само по външния вид?Все едно да видите заглавието на хубава книга..Какво става тогава?Може ли да прецените книгата,преди да сте я прочели?Баси,злетата има тук все още за съжаление...
![]()
![]()
ами повечето са такива и аз имам 1-2 приятелки (момче съм) които са ХОРА никога не ти казват нещо гадно или такива глупости да те наранят или нещо подобно така че не всички са гнили ...![]()
на практика не каза нищо смислено .. ;]Първоначално написано от slun4ice_90
Настина,ли?Първоначално написано от NastyGirl3597
![]()
Кажи,ти тогава...
![]()
несъм съгласен има момичета , красиви момичета и кукли барби аз бих стоял към красивата графа барбитата са при дълбоките джобове затова са и барбита тарсят си Кен а момичетата не чак толкова красивите пак могат да ми допаднат и като приятелка но трябва да има мн приятен характер а 1 средно красиво приятно момиче в никакъв случе инее като барбитата имам няколко познати момичета които са мн точни хора и са средно между 1ра и 3та графа но въпреки това са мн мили и разбрани като характер нема да се държат надуто и тн но ако неги познаваш и се праиш на интересен ест че няма да се държат мн добре с теб но ако ги познаваш ще знаеш че са точни хора но неми казваите кличе но си има и кукли барби коит онеим пука за ничии чувства само гелдат да си фанат някои Кен които да използват на макс докат им писне еитакива момичета мразя от дъното на душата си
Life is simple we make choices and never look back.
АААААА ПОЛЗВАЙ ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИПървоначално написано от Lonelysoul
![]()
![]()
madafaka
e деба аз съм написала темата |(Първоначално написано от slun4ice_90
+1Първоначално написано от got2Bthe1
Така е![]()
--------------------------------------------------------
съгласна съм с тебПървоначално написано от Bellatrix
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Сега скивах.Първоначално написано от NastyGirl3597
Ами научи се първо да пишеш,след това пускай теми.Нали искаш мнения?
Пиша,каква е моята гедна точка.Нещо против?
![]()
...айде стига такива определения...всякакви ги има и всяка девойка в крайна сметка си намира момчето-грозна,тъпа,дебела,хубава... това са си индивидуални термини всеки ги разбира по различен начин....сериозно спрете да слагате знаменатели и аз мога да сложа много за момчетата,но не го правя,защото всеки е уникален,но не всеки е наш тип и това не го прави човек втора ръка!![]()
Подкрепям със две ръцеПървоначално написано от moneycomeme
![]()
+1Първоначално написано от what3ver
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,