.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Горе долу да... и определено не са "мацки" ...
    +++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Не. ((:
    Това са предразсъдъци.
    Имам няколко мноооого красиви приятелки и са мноого точни като хора. Въпреки че за някой, който не ги познава, изглеждат надути и високомерни, но нормално. (: Хората подхождат винаги с едно на ум към такива момичета. И аз в началото ги мислех за кухи смотли, но се оказаха невероятни девойки. Изключение от правилото "красиви и тъпи".
    Аз съм на твърдото мнение, че 99% от жените са еднакви курви. Ще те преебат във всяко едно отношение!!! Не говоря само за любов и т.н. Днес за пореден път се убедих в това. Докато не срещна някоя от тези 1% процент, ще твърдя, че всички жени са курви.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от NastyGirl3597
    Цитирай Първоначално написано от NastyGirl3597
    От такива клишета-АМАН...!Как и защо, ще определяте човек само по външния вид? Все едно да видите заглавието на хубава книга..Какво става тогава?Може ли да прецените книгата,преди да сте я прочели?Баси,злетата има тук все още за съжаление...
    на практика не каза нищо смислено .. ;]
    Настина,ли? Кажи,ти тогава...
    e Д**а аз съм написала темата |(
    Сега скивах. Ами научи се първо да пишеш,след това пускай теми.Нали искаш мнения? Пиша,каква е моята гедна точка.Нещо против?

аайде ще си замълча .. че ще останеш мн. обидена

Знаеш ли...от една страна те подкрепям в днешно време е така. Но не слагам всички под общ знаменател. Иначе просто отбелязвам, че сигурно си афектирана от нещо за да кажеш това.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Не. ((:
    Това са предразсъдъци.
    Имам няколко мноооого красиви приятелки и са мноого точни като хора. Въпреки че за някой, който не ги познава, изглеждат надути и високомерни, но нормално. (: Хората подхождат винаги с едно на ум към такива момичета. И аз в началото ги мислех за кухи смотли, но се оказаха невероятни девойки. Изключение от правилото "красиви и тъпи".
    Аз съм на твърдото мнение, че 99% от жените са еднакви к**ви. Ще те преебат във всяко едно отношение!!! Не говоря само за любов и т.н. Днес за пореден път се убедих в това. Докато не срещна някоя от тези 1% процент, ще твърдя, че всички жени са к**ви.
    Казваш курви на тези на които обръщаш внимание.Тези които ги смяташ за грозни , забити и т.н. не ги ли смяташ към числото на момичетата

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си