- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колкото по-хубави ...
толкова по-гнили отвътре .. това ли са мацките на днешно време :]
Горе долу да... и определено не са "мацки" ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
близо си до истината![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не. ((:
Това са предразсъдъци.
Имам няколко мноооого красиви приятелки и са мноого точни като хора. Въпреки че за някой, който не ги познава, изглеждат надути и високомерни, но нормално. (: Хората подхождат винаги с едно на ум към такива момичета. И аз в началото ги мислех за кухи смотли, но се оказаха невероятни девойки. Изключение от правилото "красиви и тъпи".![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
О аз си мислих, че темата е за момчета.
Това важи и за двата пола според мен.И това е голяма грешка на тея хора.Мислят си ,че могат да имат всеки и за това сменят гаджетата и нараняват, но накрая ще паднат на земята от много високо и ще съжаляват![]()
То си е до човек и макар че съм момиче съм съгласна с теб. Но не всички са такива. Общо взето света върви на зле. Всеки е във филма![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
ум . красота = константа :P
и все пак май наистина това не важи за всички,но за повечето :P
ее и аз съм момиче и също съм на мнение ,че не всички , но повечето![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
всяко правило с изключенията си :]
+Първоначално написано от TheNewReligion
Глупости приказвате.
Който знае как да чука ще му отворят всяка врата.(може и да си пуснете МПС-тата смисъла е почти идентичен)
Така че стига сте изкарвали момичетата/момчетата виновни за това че не знаете как да си поискате там каквото искате.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от smileforyou12
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Има красиви момичета, които сами сякаш не го осъзнават и хич не са високомерни и тъпи. Познавам няколко такива. Всичко е до нагласа.
А и, честно казано, аз мисля, че "гнили от вътре" са по-скоро някои комплексирани девойки, които са доста грозновати и си го изкарават нон стоп + че се пробват да го скрият с 2 кила грим и тесни дрешки. Те са истинските кучки.
Повечето, ама наистина изключително красиви момичета не тръбят с тва и са доста свити.
Всеки път различно.![]()
С тия "общи знаменатели"...![]()
![]()
nicolepcd
Не всички момичета са такива...
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Или още казано > хубостта разваля човека,а грозотията го прави човек.
В тази тема има нещо вярно,но не е при всеки така.Хората са различни все пак.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Не мисля.Както казаха вече - всичко си има изключения.
Според мен пък красотата на човек от части се определя и от характера... де да знам.. просто ако си някъв пълен гадняр/гаднярка и както се казва в темата си ''гнил'' отвътре не мисля,че можеш и да излъчваш особена красота и чарПоне мен това ме отблъсква веднага ...Ако ще мис свят да е,ако си личи,че е надута и т.н ще се отрази малко или много и на излъчването и..няма да ми изглежда никак красиво.
Просто като се замисля не се сещам за нито едно истински красиво момиче,което да е такова...(под красиво не разбирам тукашния модел - фолкаджийски имидж,който доста от вас приемат за красота...те този тип 'красавици' са си гнили отвсякъде)
Колкото сме по-хубави, толкова на по-важни се правим. Суетата е лоша работа.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
не всички,ама повечето ..
Повечето момичета са САМО самочувствие, но без покритие![]()
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
ае ... според мене
80% ---- Даааааа точно така ... колкото по красиви толкова по гадни!
20% ---- май има леки изключения
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Bellatrix:
Има красиви момичета, които сами сякаш не го осъзнават и хич не са високомерни и тъпи. Познавам няколко такива. Всичко е до нагласа.
А и, честно казано, аз мисля, че "гнили от вътре" са по-скоро някои комплексирани девойки, които са доста грозновати и си го изкарават нон стоп + че се пробват да го скрият с 2 кила грим и тесни дрешки. Те са истинските кучки.
Повечето, ама наистина изключително красиви момичета не тръбят с тва и са доста свити.
+1