Пу, да му се невиди, мажа се с разни лосиони, това-онова и пак е мазна, мамка й! Мила съм си лицето с лосиона с микрогранули на Avon - страхотен беше, но след около 3-4 часа, най-много 5, кожата ми пак започваше да се омазнява. Пробвала съм на Нивеа Clean & Clear Oil Free и нещо си нататък - като си измиех лицето, после навсякъде ми ухаеше на лимон и чувствах хладина, само че и това не издържаше дълго. После минах на Johnson & Johnson 3in1, с розова капачка беше. Имаше покъртителен аромат и самия гел приличаше на ... абе, покъртително беше, че и ефектът не беше кой знае какъв. Отчаях се напълно. Нищо и нищичко не помага за тая кожа, мамка й (пак го казах) ! Накрая вече от пълно отчаяние си измих лицето със сапун с ясната надежда, че аха-аха ще се изсуши малко кожата ми и няма да е толкова ужасно, ама цъ! С пълна пара си продължава. Супер ми е гадно на лицето. Моля някой добър човек да изкаже опита си и да препоръча нещо, което ще държи по-дълго. Няма значение дали ще е измиващ гел, лосион, ексофиалиант, някаква маска, просто.. нещо!