- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложно --> помощ
Здр Та при мен историята е мн сложна...Аз съм 7 клас и учех в едно училище . Там мн хар едно момче от класа ми(бяхме мн добри фр) , но се преместих в др училище. Той нз че аз го хар. Все още се виждаме и си пишем по скайп, но той наистина ми либсва. Искам да му кажа какво изпитвам , но нз как. Срам ме е. За първи път ще ми е ... ами ако не изпитва нищо към мен(не че нещо ама ще ми бъде гадно)... Абсурдно е да му кажа в очите...дали да не използвам посредник или по скайп.. Какво да правя? Помогнете!!!!!
![]()
Щом сте били добри фр в старото училище, би трябвало пак да сте. Според мен ако го хар. просто му кажи. /И без скайп се живее/ Срам. не срам... Смятам,че това е най -добрият вариант
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
мхм мхм много логично....Първоначално написано от DJ_Mrav4o
А между другото можеш да блеснеш с ентелекта си и да му кажеш колко ти лиБсва....
Искрено се разсмях на съкращенията и безупречния правопис.Аз мисля, че не трябва да му казваш нито в скайп, нито в импулсчито, нито в очите. И най-голямата глупост би била да използваш посредник. Такава интрига може да се завърти, че да не искаш да стъпиш повече в училище.
И кое м уе срамното да кажеш на някой, че ти липсва...![]()
Давай смело...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оспамих другата тема, нищо авторката ще види, надявам се.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
изпрати му бележка![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от lionska
о.О И защо тъй реши? О.о
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
И аз тва щех да попитам...Първоначално написано от MetalZone
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
направи нещо но не използвай скайп нито посредници .. нито посредници в скайп защото няма да се получи нищо .. повярвай ми![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Прати му по скайпа:
ДЗАМТХИСМЛ.
....
Да
Знаеш
Аз
Много
Те
Храресвам
И
Страшно
Ми
Липсваш
И после ще спиш спокойно - хем си му го казала - хем не си![]()
![]()
![]()
той наистина ли ти лиБсва .... а по темата.... не му казвай по skype или чрез някой друг. питай го дали иска да излезете по-добре. и тогава му кажи НА ЖИВО![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
риск пе4ели риск губи...ако не играеш няма как да загубиш (въпреки 4е през цялото време страдаш и се 4удиш какво би станало ако му кажеш) но няма как и да спе4елиш.сама прецени кой вариант е по добър
I can't stop myself from loving you <3