- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как може да има такива хора :(
запознах се с едно момче в един сайт излезнахме два пъти,след което стана така че аз отказах да спя с него,въпреки че му бях казала че го харесвам..и снощи като му казах съжалявам но не мога и започна да ме обижда..ама такива обиди бяха,че съм курва лапачка че съм била супер грозна и противна..и след като съм правила такива номера щял да ми направи ся профили навсякъде с мои снимки и телефона щял да ми дава..той дори знае къде живея незнам какво да правя много ми е гадно![]()
Остави го, такива ги има навсякъде. Явно просто си е търсил поредната бройка.. Такива момчета не те заслужават![]()
Ако наистина направи профили навсякъде с твои снимки и телефона ти.. Е снимките ти сама може би си ги качила в един сайт, при което така да се каже, нямаш нищо против, ако някой ги разпространи. А телефонния номер можеш да си го смениш, ако започнат да ти се обаждат прекалено много непознати.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ммда типичен случай като не те получи да почне да те обижда а и не се доверявай мн на тия чат срещи защото в чата всеки може да се прави на какъвто си иска и ти по този начин си изграждаш едно впечатление за него а той всъщност е пълен боклук а и няма смисъл да се притесняваш куче което лае не хапе![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
ох спокойно,и да го направи,какво от това?имах и аз един бив6 и той ми каа така![]()
и аз му казах:оо давай,тъкмо 6е стана по-известна
![]()
![]()
и той и дума не обели и н6 не направи
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да не ти пука...![]()
Такива още мноооооооого ще срещнеш...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
поредния идиот.. да не ти пука, както казаха по горе ако наистина ти радава телефона напред назад - сменяш го и нямаш проблеми.
Stay up all night with the stars *
Кретен!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Голям...Първоначално написано от mynichka
ъъъъъ зако си тъжна??????????????
Кажи му: Виж какво израснала съм в най - обикновено семейство, баща ми работи за една малка фирма - ТИМ, професията му е известна, като тимаджия, той каза, че ако не спреш ще ти покаже вътрешната част, на семейното бмв, и ще те запознае с неговите приятели, който въпреки, е ходят в черно, не са свещеници
бе такива тъпанари ги има мнооого,но нито може да ги променим,нито да ги избием(за жалост).аби изобщо да не ти дреме.Голяма раУта като щял да ти разпостранява снимки в нета.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
И да ти направи регистрация, с едно съобщение до администратора ще я изтрият.
Да не ти пука.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
За пореден път интернета е виновен -.-
ACϟDC
Ами ти си поела риска да се запознаваш и излизаш(?!) с момчета от сайтове, сега се научи какво значи да 'носиш отговорност за действията си'.
Ще ти бъде за урок.
Да, да, да. Глупости на килограм. Ще се занимава той да ти качва снимки, да ти дава телефона и т.н. (:
Като се набучваш наивно на такива момчета... ще си сърбаш попарата.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хахаха е тва просто е достатъчноПървоначално написано от YakUZa777
![]()
![]()
![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
Ето защо никога не излизам с никой от интернет
+1Първоначално написано от Hilary_
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!