.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Изневяра

Изневяра

Предполагам има и други такива теми ,но аз за всеки случай ще питам : Как приемате изневярата ? Ами лъжата ?
    Да обичаш значи да страдаш!

Re: Изневяра

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Предполагам има и други такива теми ,но аз за всеки случай ще питам : Как приемате изневярата ? Ами лъжата ?
    Тази тема не е за тук май. Ами на никой не му харесва да му изневеряват. Въпроса не е в това харесва ли ни или не, а защо. Защо изневеряваме, кълнем се в любов, кълнем се във вярност, а един ден леко подпийнали (и после се оправдаваме с това) правим нещо, целуваме някой, правим секс с някой и така нататък. Така че можем да си зададем този въпрос ЗАЩО?
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Добре ще задам въпроса така: Защо изневерявате на човека ,когото обичате и твърдите ,че давате всичко за него и както се казва "човек убивате...." Какъв би могъл да бъде повода за изневяра ,ако от отсрещната страна не ви изневеряват ,а напротив ...държат се перфектно ,честно и коректно с вас ..?

Поводът за изневяра, когато с теб се държат перфектно и т.н се нарича "Напреодолимо сексуално привличане към друг". Но това зависи от индивидуалната дефиниция на думата "изневяра". Има хора, за които чисто физическият акт, в който не са вложени чувства не е изневяра...

Това, че има такива хора не означава, че това не е изневяра. Най-лесно е всеки да си приспи съвестта като си дефинира изневярата само когато приема че има чувства към друг човек. Нека да погледнем думата изневяра (изне-извън, вяра). Означава, че човек излиза извън вярата в другия, към другия. Изневяра според мен е всяко действие, което наранява чувствата на другия (под всяко разбирам целуване с друг, секс с друг). Така че няма различни дефиниции на изневяра, според мен, а има различни начини да си приспиш съвестта като стесняваш значението на изневяра до нещо, което не те кара да се чувстваш виновен. В крайна сметка, защото всеки бяга от чувството за вина, което сам си е предизвикал и не иска да погледне къде може той самия да е сбъркал за себе си.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Познавам хора, които съвсем реално "ги боли фара" ако гаджето им се е целувало с друг/а. На мен ми е странно и питам - "Е как, не ти ли е поне малко гадно?" - Отговорът е- "Не. Аз знам, че той/тя обича само мен. А това с целувката си е човещинка...Всички сме хора, всички грешим, на всеки може да се случи. Важното е, да не позволим това да съсипе връзката ни." Така че, свят широк, хора разни. Колкото хоря, толкова и мнения.

Значи толкова им пука за приятелката/ля им щом ги "боли фара" за това, че са се целували. Никой няма ползва от това да стои на твърдението, че всеки си има мнение и неговото си е най-правилно, защото така няма никакъв напредък. Може да се случи на всеки, но това не означава, че не трябва да се разберат причините и да не се повтаря.

Като науча за изневярата вече не я приемам.
    Ако не знам за нея... минало-заминало. Няма да ме човърка отвътре и да ми създава неспокойни нощи.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Да има такива теми и то не малко...
    А иначе не я приемам нито изневярата нито лъжата...

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Значи толкова им пука за приятелката/ля им щом ги "боли фара" за това, че са се целували. Никой няма ползва от това да стои на твърдението, че всеки си има мнение и неговото си е най-правилно, защото така няма никакъв напредък. Може да се случи на всеки, но това не означава, че не трябва да се разберат причините и да не се повтаря.
    Може би. Само казвам, че има различни видове изневяра. Някои болят повече други по-малко...Някои заслужават прошка, други - не. Просто не бива да бъдем толкова категорични, докато не ни се е случило на нас.

Някой изневеряват защото им липсва нещоо ...

Паа добре ми е да изневерявам,кво.
    Говнааааааааааа

бих изневерил на приятелката си ако са не е окапала и ако ми мирише на зеле

или па ако си нее измила краката

или ако си бръкне в носа и ма омаже

или ако си не е изтрила гъза и ми мирише

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Ami protiv iznevqrata sum estestveno ..zashto trqbva da prechinqvam loshto na choveka do men .. ako ne mi haresva s nego ,zashto da si gubq vremeto kakto moeto taka i negovoto . Kato usetq che imam nujda ot drug davam medala na priqtelq si ii .. vzemam drugiq
    Summer (h)

Град
    Ямбол
    Трудно ми е да отговоря. Сега като се замисля май я приемам, а може би не. Не ми се е случвало и когато се случи наистина ще знам как ще я приема. Но ако някога ми изневерят, предпочитам да не знам, няма да му мисля толкова много.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Изневярата често е подтикната от прекалена ревност, която пък е вид чувство за собственост. Никой не обича да е собственост на никого. Според мен няма изневяра без причина.

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Изневярата често е подтикната от прекалена ревност, която пък е вид чувство за собственост. Никой не обича да е собственост на никого. Според мен няма изневяра без причина.
    Ревност? Глупости.. Аз вече два пъти си изневерих на приятелката, поради простата причина, че не и се прави секс. Това е може би единствената причина да и изневеря. Все пак, който каквото иска да ми говори, секса-сплотява. Ако ме сплотяваше, нямаше да и изневеря. Както и да е. Все пак тийн сме, ако сега не въртим по-много, за кога да оставяме?!.. :P
    [12:17:51 AM] =) каза: emm nidei da piish kat znaish che kat se napiish
    [12:17:53 AM] =) каза: i te izbia
    [12:17:57 AM] =) каза:
    [12:17:57 AM] =) каза: na luboff!!

Изневярата е нещо непростимо и отвратително,а лъжата е пръв другар на всеки за лошо или добро всеки я използва

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от sweeTcezza
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Ревност? Глупости.. Аз вече два пъти си изневерих на приятелката, поради простата причина, че не и се прави секс. Това е може би единствената причина да и изневеря. Все пак, който каквото иска да ми говори, секса-сплотява. Ако ме сплотяваше, нямаше да и изневеря. Както и да е. Все пак тийн сме, ако сега не въртим по-много, за кога да оставяме?!.. :P
    абе ти май приятелката ти я използваш само за секскукла

Цитирай Първоначално написано от Anarchya
    Турям си въжето
    Предлагам и ти да направиш сащото
    Не харесвам предложенията ти.Твърде плиткоумни са

Ревност? Глупости.. Cool Аз вече два пъти си изневерих на приятелката, поради простата причина, че не и се прави секс. Това е може би единствената причина да и изневеря. Все пак, който каквото иска да ми говори, секса-сплотява. Cool Ако ме сплотяваше, нямаше да и изневеря. Cool Както и да е. Все пак тийн сме, ако сега не въртим по-много, за кога да оставяме?!.. Razz Cool
    Не съм съгласна с теб за изневерите ,секса наистина сплотява ,но за съвсем други неща .Това ,че на приятелката ти не й се прави секс означава ,че може би не правиш нещо както трябва.Може би не започваш добре ,не разменяш позите ,не си достатъчно добър ,бързо свършваш или просто не я възбуждаш Помисли малко ,промени нещо и ще видиш как ще поиска да прави секс

Цитирай Първоначално написано от Anarchya
    Турям си въжето
    Предлагам и ти да направиш сащото
    Не харесвам предложенията ти.Твърде плиткоумни са

Ревност? Глупости.. Cool Аз вече два пъти си изневерих на приятелката, поради простата причина, че не и се прави секс. Това е може би единствената причина да и изневеря. Все пак, който каквото иска да ми говори, секса-сплотява. Cool Ако ме сплотяваше, нямаше да и изневеря. Cool Както и да е. Все пак тийн сме, ако сега не въртим по-много, за кога да оставяме?!.. Razz Cool
    Не съм съгласна с теб за изневерите ,секса наистина сплотява ,но за съвсем други неща .Това ,че на приятелката ти не й се прави секс означава ,че може би не правиш нещо както трябва.Може би не започваш добре ,не разменяш позите ,не си достатъчно добър ,бързо свършваш или просто не я възбуждаш Помисли малко ,промени нещо и ще видиш как ще поиска да прави секс
    Не съм, добър за т'ва два пъти и изневерявам? За да ме искат, значи все нещо мога... Не искам да се хваля в и-нета, ама... самата истина..
    [12:17:51 AM] =) каза: emm nidei da piish kat znaish che kat se napiish
    [12:17:53 AM] =) каза: i te izbia
    [12:17:57 AM] =) каза:
    [12:17:57 AM] =) каза: na luboff!!

Град
    Paradise
    Изневярата е знак, че е крайно време въпросната двойка да се раздели и всеки да си поеме по пътя.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Изневярата е знак, че е крайно време въпросната двойка да се раздели и всеки да си поеме по пътя.
    Подкрепям те напълно

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)

Някой е гузен, а?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

не съм разбирала досега някой да ми е изневерявал но съм сигурна че ако разбера ще му простя.знам че е тъпо но когато обичам истински съм способна да простя всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си