.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Депилатор

Hybrid View

Депилатор

Не се лъжа нали Veet е нещо като депилатор...абе въпроса ми е такъв...депилатора като бръснене ли действа или по-скоро като кола маска.Имам предвид после косъмчетата по краката по-добели и черни ли ще станат(както при бръсненето) или като при колата маска... Не ми е за друго ами много ме боли бе...

Град
    CrazyLand
    veet неструват по-добре кола маска или епилатор
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Голям фен Аватара на joannalof
    Да, Вийт е депилатор и действа като бръснене.
    Аз го ползвам, когато ме мързи, защото е безболезненото и бързо.
    Ефекта при мен не е толкова кратък - примерно по 2 пъти в седмицата
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

2 пъти седмично малее с м,оя метод,подобен на колата маска поне 1 месец...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз ползвам Veet ама ... по-добре кола
    Точно толкова - 2 пъти в седчицата ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

много често бе..пуу ужас...на рекламата казват 4 седмици...да ви споделя ли "моят" метод?

Голям фен Аватара на joannalof
    2 пъти седмично, ако не искаш хич да те боли.
    Аз съм пробвала депилатор, епилатор и кола-маска.
    Изборът е твой, начините много
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

на мен не ми е за друго,ами ме е страх,че после космите ще са като след бръснене...не виждам смисъла от депиалтора...ако може и със самобръсначката

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Мойте специално не са като след бръснене - по-тънки и редки са... но е много занимавка
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    *battLe-fieLd!*
    Цитирай Първоначално написано от veselomomi4e
    много често бе..пуу ужас...на рекламата казват 4 седмици...да ви споделя ли "моят" метод?
    споделии

ами значи...нужни са буркан глюкоза и лекопласт от най-широкият(мисля че беше 5 см).С шпатулка се намазва тънък слой глюкоза и се изчаква 15-20 сек или и аз точно не съм измервала но така,че като пипнеш да не лепне много.После залепяме лекопласта върху намазаната зона.Изчаква се към 5 сек и след това... дърпате лекопласта обтано на ръстежа на косъма...поне един месец нямам косми...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като при кола маската... ама болката си я има!!!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    По-добре с кола маска,обаче при козметик...По-бързо става и все някак ще издържиш на болката.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си