- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Втората ви матура?
Аз бях в голяма безизходица за ибор на втора матура и иабрах ИСТОРИЯЯ. Просто тва беше единственото което поне малко рабирам, обачее...сега имам чувството, че няма да я мина, особено последния въпрос - съчинението има голям шанс да се падне нещо което и ред да не успея да напиша.
Според вас какво ще се падне?
За Алеко май никой не позна, но за историята може да има по-добри пророци![]()
аз съм история и май вече съжалявам, ама се тая дали съжалявам или не, тряа се прави... не знам как ще уча, ама трябва да го направя днес и утре... аз се боря за 3![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аз съм на втора матура математика и за да не пускам нова ще питам тук дали е разрешено ползването на калкулатор ?
момент да си намеря инстуктажа, че съм екзалтиран... "за изпита по математика - молив и гума, линия, пергел, транспортир, триъгълник" и по-надолу "не ползва коректори, калкулатори, справочници, мобилни устройства"
Аз см аглийскииии май се преебах яко
Кой друг е с английски?
аз съм по немски
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
И аз съм география, теста не ме притеснява, нито практическите, само темата малко.![]()
Неможе калкулатор, днес го прочетоха в общия инструктаж, имаш право на някакви таблици с формулиПървоначално написано от SoNN4itY
английски и... седнах чак сега да уча. иначе най-прецакани са no information!!! там все има нещо, което не изглежда като хората![]()
ама поне остана само една матура... и тя ще мине. и все се надявам да имам хубави оценки...![]()
someone else...
Английски език.
Май най-мн ще има явили се на география и английски, макар че миналата година и географията не беше от най-лесничките.. Но пък за тая година май са смъкнали нивото на трите най-трудни- философия, история и география
Аз съм на английски. Силно се надявам на над 5.50, но сигурно ще си остана с надеждитеПървоначално написано от KatherineSiachoque
Ще видим де, не можем да гадаем предварително.
Аз съм с история, успех на всички, включително и на мен![]()
География. И не е толкова трудно, поне миналогодишната. Горе-долу ниво олимпиада. На тези, които са учили само един час седмично обаче наистина може да им е трудно. И никой не иска да пишете от вас цяла тема. Ще е просто малка част от някоя.
I'm alive!
Аз съм с география..нищо не ме притеснява вече, ходих на толкова предварителни, на толкова олимпиядиче страха ми мина
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
География и икономика![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Аз по история ще ходя. Надявам се да е като миналата година.
къде сте историците?
Английски език... да видим каква ще я скопосаме..![]()
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Аз записах английски език. Много се чудех между езика и математика, но накрая избрах английския. Не мисля, че матурата ще е трудна и се надявам да се справим всички!
Иначе по статистика най-масовата втора матура е по география- някъде около 35 000 зрелостници ще я държат от 78-79 000Мен това доста ме учудва, защото матурата по география не е особено лесна.
![]()
НаскоКаулиц е с английскиПървоначално написано от KatherineSiachoque
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
ДАА, КЪДЕ СТЕ ? АЗ СЪМ В 73ТОПървоначално написано от afterforever
Английски език - 21 СОУ в кв. лозенец. На майка си в ... =(
Дано има некви пичове/пички с които да се запозная и да си лафя, че съм с един тъпак от класа и ще ми е адски тъпо![]()
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.