- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Втората ви матура?
Офф значи след 5-ти ще излязат резултатите,не по-рано,омръзна ми да чакам вече.Всички тръпнем в очакване ,дано да излязат по-рано от 12-ти че...много се бавят бе!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Да бе туй копеле Вълчев, няма ли да каже поне скалата бе деба![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Аз се надявах поне скалата да изкарат, но уви нищо!
Ако ще чакаме до 12, направо душа ни яка!
Това са си 9 дни още!!!
Абе не вярвам чак до 12ти да ни бавят, дано по-рано излязат!Първоначално написано от evich
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Вълчев каза че има повече двойки от миналта година.Следователно сакалата би трявбало да е по ниска.
Само можем да гадаем...никой не знае какво ще им хрумне.
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
не мога повече хораааааа![]()
![]()
това чакане срина нервната ми система
всеки ден дебна в сайта на мон и нищо няма дейба
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Днес няква учителка казала на майка ми че ще излязат или днес вечерта или утре.А аз когато бях на изпит миналата година и точно когато излизаа резултатите и сайта на мон не се отваряше явно ги слагаха и сега пак така.
ей сега сайта на мон не иска да се отвори :0 дали ги качват ?
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
сърцето ми прави така: ТУП ТУП ТУП![]()
Хей, ReBeL ,спокойно.Ако за матурите се притесняваш толкова много,какво остава за някой по-важен изпит?
А сайтът на МОН наистина не се отваря...дали това означава нещо...
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
много се притесняваш..което е логично.Аз миналата година на деня в който се очакваха да излязат резултатите само че моите за след 7 клас имах чувството че умирах и понеже аз ходих да ги видя в училище по пътя докато вървях не си чувствах краката ама после всичко мина като видях
ХахаПървоначално написано от ReBeL
Съмнявам се да ги качат вече.Мина 17:00 и сега сигурно в министерството, няма и жив човек.Не се отваря сайта, защото днес изнесоха отговорите на днешните матури за 5-ти и 6-ти клас![]()
Ама надеждата умира последна де![]()
оооооо вярно, че малките имаха изпитиугасна ми надеждицата да качат нещо днес
![]()
при мен се отвори сайта - нищо няма![]()
![]()
![]()
![]()
Министърът даде за пример фрапираща грешка от матурата по география - според абитуриенти Рила е част от Стара планина. По математика резултатите също се влошават.
Заради по-слабото представяне на абитуриентите критериите са занижени, коментираха пред "Сега" проверители на матурите. Като цяло равносметката им е лоши изразни средства и масова неграмотност. Ако матурите се правят както трябва, скъсаните би трябвало да са 50%, смятат оценители.
кви са тия радини вълнения от вас![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Колкото повече го мислите, толкова по-бавно тече времето. Излезте, разсейте се и докато се усетите някой ще ви подвикне "Айде бе, кажи и ти колко изкара".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Съученик ми каза, че резултатите са готови, а утре да хода до даскалото да си проверя оценките. Също така каза, че утре сигурно ще качат резултите и в нета.....
Също така каза, че скалата се запазва.
Да видим какво ще излезе....
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
сряда, 03 юни 2009
София
Оценките от матурата на GSM-a. Това е един от вариантите, върху който от образователното министерство умуват, за да разгласят оценките на абитуриентите в петък.
Резултатите обаче няма да се получават автоматично на мобилните телефони. Идеята е чрез справка на кратък номер зрелостниците да могат да получат нужната информация, поясни главният IT специалист на просветното ведомство Орлин Кузов. Така би било по-удобно за тийнейджърите, защото често се получава забавяне при сайтовете за проверка на оценките заради голямото натоварване, поясни Кузов.
От министерството са получили уверенията на мобилните оператори, че процедурата е 100% технически възможна. Колебанията обаче остават, защото зрелостниците ще трябва да се бръкнат с 20-30 стотинки за SMS-a.
Oчаква се утре от просветното ведомство да вземат решение по темата. Със сигурност обаче списъците ще са достъпни след въвеждане на ЕГН и входящ номер както на сайта на МОН, така и на тези на регионалните инспекторати по образованието.
Точните данни за успеха на випуск 2009 ще бъдат обявени в петък. Двойките най-вероятно ще са повече.
Доста лоши резултати има по география, която е изборният предмет на близо половината дванадесетокласници, посочи министър Даниел Вълчев. Той заяви, че по всяка вероятност скалата за оценяване от миналата година ще се запази и през тази. Това означава, че всеки, изкарал между 23 и 40,5 точки от 100 възможни, е изкарал тройка.
АМИН !
аз избрах англииски , не съм преписвал и учил на сичкото отгоре квесторите забраеха да ми се разпишат и може да ми анулират работата и ще им *ба ма*ката проста малоумна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Freedom of speech!
пребиите моя брут http://kevinmitnik.mybrute.com
http://hgfjkhjklk.mybrute.com
http://www.neobux.com/?rh=656C666572
значи утре![]()
![]()
леле егати изтезанието
![]()
Здравейте !
Аз догодина ще усетя тръпката с матурите, но сега
ме човъркат някой въпроси около тях и мисля да питам тук за тях
Мисля да пиша матура по Английски, но незнам как да определя
нивото си
Бихте ли ми казали от къде мога да си сваля диалозите
които са били пускани НЕ ИСКАМ ТЕКСТОВЕТЕ А ЗАПИСА !!!
И ако можете да ми кажете как се справихте за хората които са
били на английски
Другия ми въпрос е относно втората задължителна матура - математиката, която още не е сигурно дали ще бъде задължителна
На 2 сме нищо неможем да направим :X
Освен да чакаме до 14 Септември да излезе в държавен вестник или
там какъвто е 0.0
Но не мислите ли, че на 15сти септември ще е вече късно
да почнем да се подготвяме по математика като се има предвид, че
не сме училище с интензивно изучаване на математика, и учим
математика първо равнище и по 2 часа седмично 0.о
[b][b][b]Публикувано на: 04.06.2009 | източник: Монитор
Географията най-трудна на абитуриентите, 25 точки стигат за среден.
Оценките от матурата на GSM-a. Това е един от вариантите, върху който от образователното министерство умуват, за да разгласят оценките на абитуриентите утре. Резултатите обаче няма да се получават автоматично на мобилните телефони. Идеята е чрез справка на кратък номер зрелостниците да могат да получат нужната информация, поясни главният IT специалист на просветното ведомство Орлин Кузов.
Така би било по-удобно за тийнейджърите, защото често се получава забавяне при сайтовете за проверка на оценките заради голямото натоварване, поясни Кузов.
От министерството са получили уверенията на мобилните оператори, че процедурата е 100% технически възможна. Колебанията обаче остават, защото зрелостниците ще трябва да се бръкнат с 20-30 стотинки за SMS-a. Oчаква се днес от просветното ведомство да вземат решение по темата. Със сигурност обаче списъците ще са достъпни след въвеждане на ЕГН и входящ номер както на сайта на МОН, така и на тези на регионалните инспекторати по образованието.
Точните данни за успеха на випуск 2009 ще бъдат обявени утре. Двойките най-вероятно ще са повече. Доста лоши резултати има по география, която е изборният предмет на близо половината дванадесетокласници, посочи министър Даниел Вълчев. Той заяви, че по всяка вероятност скалата за оценяване от миналата година ще се запази и през тази. Това означава, че всеки, изкарал между 23 и 40,5 точки от 100 възможни, е изкарал тройка.
провеждат изпитите. Тенденцията обаче не е тревожна, увериха от просветното ведомство. По думите на министър Даниел Вълчев по-слабите резултати се дължали на това, че въпросите тази година са били по-трудни. Контролът също е по-затегнат, подчерта той. Оказа се обаче, че дори при това положение децата покриват средно близо 77% от държавните образователни изисквания, което е добра успеваемост
Можеш да постогнеш всичко,стига да си повярваш.