- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Втората ви матура?
Rebel, шибай една голяма ракия и ще се успокоиш![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Общият успех на випуск 2008 е около "Добър 4".
Не че нещо ама ние сме випуск 2009
А иначе е нормално за Rebel щом не е ходила на предварителни изпити, аз така за изпита по история бях голяма паника, ама сега ми е някакво все едно.[/b]
абе във всички училища ли има точките обявени ??
че карам 1 приятел ходи си види точките
ама ако няма?
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
^ пфф а аз в скайп в момента нямам никой от по- малките, ама сайта на МОН още от сега се бъгна![]()
Първоначално написано от DjBaloon
още час и половина до 12 ...Господи
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
не ставаПървоначално написано от XceSS
на урок съм после ... трябва да съм трезвена
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
Сигурна ли си, че става въпрос за випуск 2009 или за 2008![]()
Аз от друго се притеснявам. Човекът който стоеше зад мен ми беше приятел и не зацепва много по математика и му дадах да препише почти всичко. И сега съм мега спекан да не ми я анулират![]()
На половината стая, ни бяха еднакви-едно към едно работите.Първоначално написано от ramoss
Само че туй копеле, дето уж много знае е бил пълен некадърник и сега имам 23 или 26 точки![]()
Поне не съм сам![]()
П.С. Някъде ще го дават ли Вълчев, нали уж пише, че ще е пред журналисти?
ти представяш ли си
да препишат 15 човеека от някъв супер тъп![]()
Ами и аз така по история дадох да препише едно момче зад мен, мо той нарочно си попроменяше свободните отговори, а и не писа по историческия въпрос. Мисля, че няма да ги анулират, защото след като вземат работите ги разпръскват в произволни папки- така например моята работа може да е в една папка с работа на ученик от Шумен, Мездра, Варна...
Добре де в крайна сметка тогава ли ще излязат резултатите не мога да та разбера?и по-спокойно бе RebeL, какво си се шашнала такава, релакс...Първоначално написано от ReBeL
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
аз вече приличам на мумия - бледо-жълта станах в лицето, направо ми се повръща като се погледна в огледалотооще малко остана ....
Добре де, колко точки горе-долу имаш?Първоначално написано от ReBeL
Бахти аз не знам, дали сега ще ги взема или на есен, не се притеснявам толкова...
Пък и ме съмнява да изкарат оценките днес.Другата седмица към Вторник, Сряда може би...
НИКОЙ НИКЪДЕ не е казал, че днес ще излязат резултатите!![]()
rezultati.zamaturite.bg
Изнесени са резултатите тук !
на тестовете почти нямам грешки, но темите не знак как саПървоначално написано от XceSS
не знам за тях колко точки съм получила ...
И аз така мисля, и мн са чудя 50 мин. нз колко си оставали, дайте покажете къде пише на 5ти юни ще има резултати....
Господииииии хора взела съм ги
Български език и литература 51.50 точки Добър (4.09)
Математика 70.00 точки Много добър (5.12)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така видах си резултатите вече!Бел 80 точки=5.58; География 97 точки=6.00 Ураааааааааааааа
![]()